![]() |
اس ام اس باحال - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: اس ام اس باحال (/showthread.php?tid=209504) |
اس ام اس باحال - Ֆℋ£¥∂α - 04-02-2015 یه سوال چرا وقتی یه نفر رو “هلو” خطاب میکنی ، لپاش گل میندازه و حال میکنه اما بهش میگی “گلابی” بهش بر میخوره !؟ بابا میوه میوه است دیگه ! امیدوارم به توئه گلابی بر نخوره ! . . . ای دوست گلی به یادگار بفرست ، گر لایق گل نیستم خار بفرست / از بهر خدا ، نه از بهر دلت ، من پیامی دادم تو جوابی بفرست. . . . و خداوند زمین و آسمان را آفرید و ساخت بقیه چیزها را به چین واگذار کرد! . . . گاهی وقتا به جای خاموشی در جواب ابلهان ، باید یه مشت بخوابونی زیر چشمش! چون آدمی که مثه تو ابله باشه ، معنی اون سکوت رو هم نمیفهمه… . . . در خرابه های قلبت کارگری بیش نیستم! سیمان بفرست کار خوابیده!!! . . . هرکس به طریقی دل ما میشکند / ما هم به طریقی دلشان میشکنیم. . . . واقعا که دستت درد نکنه! میخوام بهت زنگ بزنم تکلیف حرفی که پشت سرم زدی رو معلوم کنم حیف اون همه محبت. ستاد دلهره و اضطراب چندثانیه ای! . بقیه اس ام اس های سرکاری در ادامه مطلب . . چروک لبتیم بخند فنا شیم! . . . گوشیت خرابه؟ هرچی زنگ میزنم میگه مشترک موردنظر خوشگله گرفتنش مشکله! . . . مزن بر سر ناتوان دست زور / بزن بر سرش سنگ از راه دور! . . . .”””-.-”””-. !!!!=I===I=======(==) : ( ,,,,-..___.’ سلام عزیزم … از آهنگی که دارم با این گیتار برات میزنم خوشت میاد ؟! . . . () () ( Ö ) (( )) موش ,,,,_ o(. .)o ;(–); میمون <).””.(> (oo) خوک و حتی ><((((;>ماهی دلشون برات تنگ شده و می خوان برگردی به باغ وحش . . . بی وفا دیگه دوستم نداری . . . خیلی خب ، قلادتو باز می کنم بری . . . هرکس به طریقی دل ما می شکند… اما تو خیلی خلاقیت به خرج دادی آفرین! . . . یه سوال: به عشق در نگاه اول اعتقاد داری؟ یا باید دوباره از جلوت رد شم؟ . . . بعد از خوندنِ این متوجه میشید که که مغزتون اجازه خوندنِ “که” دوم رو به شما نداد ! . . . یارو کفه دستش میخاره میگه پول داره میاد، گوشش میخاره میگه دارن پشتم حرف میزنن، کفه پاش میخاره میگه پول داره میره، کثیفی بابا جون کثیفی، برو حموم ! . . . اددا بابا دد ای ی ی ی قاقا ا ا ا ا ا … … … ببخشید! گوشیم دست بچه بود! . . . دیکتاتور کیست؟ . دیکتاتور اون بچه ۲ سالست که ۲۰ نفر مجبورند به خاطر اون کارتون نگاه کنند! . . . وقتی کسی به شما میگه احساس بدبختی میکنه ، به آرامی دستش رو بگیرید ، بغلش کنید و بهش بگید : ” ای بابا ، حالا کجاشو دیدی. . . . وقتی وارد دلم شدی احساس کردم آتش در وجودم شعله ور شد … … … ای فلفل! . . . مسلمان نیست کسی که روی مودم وایرلسش پسوورد میگذارد و همسایهاش شب بدون اینترنت میخوابد. . . . یه پیچ رو هر چقدر سفت کنی ، موقع باز کردن ، همونقدر باید زور بزنی .. حالا هی منو بپیچون .. به موقش برات دارم. . . . همیشه یکی از بزرگترین گره های زندگیم, گره سیم هدفونم بوده . . . گشت ارشاد به دخترا: دختره کجا میری؟ میرم به آرایشگاه، مو رنگ کنم، فرنچ کنم، برنز کنم، خوشگل بشم بعد میام تو منو بگیر. . . . خواستم جونمو فدات کنم ، باخودم گفتم چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی؟!!!! . . . تا عشق و امیدت هست نترس / در قلب تو تا شور و صفا هست نترس / هروقت به تو زخم زبان هم بزنند / وقتی که پماد آلفا هست نترس. . . . بهترین وام دنیا بوسه است چون هم گرفتنش حال میده هم پس دادنش ( وام میخوای؟) . . . سعی کن تو زندگیت امیدوار باشی هیچوقت حسرت چیزایی رو که نداری نخور مثل عقل ، شعور ، انسانیت ، فهم ، تیپ ، قیافه …. . . . صداتو میخوام نه برای لطافتش برای اینکه روی وانت داد بزنی نون خشکیه! . . . مشترک گرامی به علت نداشتن حضور ذهن از سرکار گذاشتن شما معذوریم!!! . . . ویترین مغازمون خیلی خلوته ، میشه خواهش کنم بیای تو ویترین مغازمون بشینی؟ آخه ما عروسک فروشی داریم ولی عروسک میمون تو بازار کم شده!!! . . . قورباغه با زنبور ازدواج میکنه قورباغه میگه قوقوقوبونت بشم زنبوره میگه وظ وظ وظ وظیفته! . . . در حافظه ی گوشی من نام شما نیست / ای دور زغم باور من نام شما چیست؟ / عذرم بپذیر حافظه یکباره پریده! / نامت بفرست ثبت مجدد بشه بر لیست. . . . خدایا به هرکس دوست میداری بیاموز که تابستان از زمستان گرمتر است و به هرکس که بیشتر دوست داری بفهمان که اودکلن کار حمام را نمیکند. . . . سلام ساعت چنده؟ آخه ساعتم خواب بود دلم نیومد بیدارش کنم. فرستنده : دانش از تهران . . . آب برق تلفن گاز همه هدفمند شده اند خاک تو سرت که هنوز بی هدفی! . . . ۱ . ۲ . ۳تموم شد! ^^ ((@@)) \ / (**) تو هم خوش عکسیا!!!! . . . ای کسانی که دم از رفاقت میزنید ! . لااقل هر ۳۹ روز یکبار احوالی از دوست خود بگیرید که اگر مرده بود به چهلمش برسید ! . . . اس ام اس های نو یا کهنه ی شما را خریداریم. ( سازمان بازیافت اس ام اس ) . . . گلبم از دوریت میثل قونجیش طون طون میزنی فوشار میاد رو اسابم ، چیه چیرا میخندی! ساوات ندارم آما دوصیط کی دارم!! . . . دانشمندان ثابت کرده اند عقب مانده های ذهنی اس ام اس را با انگشت شصت بازمیکنند. دیگه دیرشده شستتو برندار. . . . بزرگترین فضیلت در ماه مبارک رمضان افطاری دادن است منتظر تماستان هستیم. . . . یه قابلمه عشق تقدیم تو ,عشقش برای خودت فقط قابلمشو بشور بیار . . . میلاد منجی ، اختر تابناک یگانه نبوی حجت حسنی پیام عدالت نگین امامت مونس محمدی این ۷ نفر رو دیشب تو پارتی گرفتن! |