![]() |
پیامک باحال خوب و خنده دار - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: پیامک باحال خوب و خنده دار (/showthread.php?tid=209390) |
پیامک باحال خوب و خنده دار - Ֆℋ£¥∂α - 04-02-2015 . . یه نصیحت : هیچوقت گوشیه کسیو واسش درست نکنید ! تا یه سال هرچی بشه میگه تو کردی ![]() . . . زشتم نشدیم مردم تنهاییمونو باور کنن ! به هرکی میگم هیچکیو ندارم، میگه برو توله ! اونم کی؟؟ توووو؟ برو عامووو ![]() . . . . . . . . . گلابی کیست ؟! گلابی آدمی است که ۳ ساعت با او دردودل میکنی، بعد میگه : چی بگم والا خودت بهتر میدونی ![]() . … . . توی زندگی ، پول هیچ ارزشی نداره ! جان ؟! خفه شم ؟! چشم ![]() . امروز روز جهانیه ماچه ! ولی خب به ماچه ! کسی که مارو نمیماچه ![]() ![]() . . . هیچی مثل یه جاری زشت به خانم ها اعتماد به نفس نمیده ![]() . . . دختره اینقدر پست عاشقانه گذاشته که دل منم واسه پسره تنگ شده داداش اگه راه داره برگرد خیلی آقایی ![]() . . . آشغالترین نوستالژی دوران کودکی : منم بیام ؟!! نه ، ما داریم میریم آمپول بزنیم ![]() . . . طرف برادرشو نصیحت میکرده میگه وقتی ازدواج کردی اقتدار داشته باش ، مثل من ! دیشب به زنم گفتم باید ساعت یازده آب گرم باشه ، اونم آبو گرم کرد ! داداشش گفت ساعت یازده آب گرم میخواستی چیکار ؟ گفت : آخه پوستم حساسه نمیتونم با آب سرد ظرف بشورم ![]() . . شمام هیچ کاری نمیکنید ولی وقت کم میارید ؟ ![]() یا فقط من اینجوریم ؟! . . . علم بهتر است یا آمپول؟ هوررراااااا بالاخره علم موفق شد ![]() . . . زرشک چیست ؟! یه چیز تو مایه های انگشت شصت هستش ولی از نوع گیاهیش ![]() . . . وقتی چیزیو گم کردی و مامانت نتونست پیداش کنه، بدون واسه همیشه گم شده ![]() . . . این بچه هایی که الان شلوغ میکنن بهشون میگن ” بیش فعال ” ! زمانی که ما بچه بودیم و شلوغ میکردیم بهمون میگفتن پدسسّگ ! ادبیات خیییلی تغیر کرده ها ![]() . . . مهمون اومده ، مامانم می خواست ظرف میوه رو بچینه یه موز از یخچال یکی از کابینت یکی از فر اجاق گاز یکی از ماشین ظرفشویی و . . . تا بالاخره ده دوازده تا موز جور کرد ! خداییش اگه باندهای مواد مخدر اینجوری کار کنن هیچوقت متلاشی نمیشن ![]() . . . اینترنت ایران اگه به جای پشتیبانی فنی فقط یه صدای ضبط شده میذاشت با مضمون ” به درک که نتت مشکل داره ” همون کاربرد کارمنداش رو داشت ! هزینش هم کمتر بود ![]() . . . اکثر مکالمه های من و بابام : من : سلام بابا ! بابام : نه ![]() ![]() . . . ۹۹ % ته تغاریا . . . حاصل یه تشکر صمیمانه بعد از یه قرمه سبزی خوشمزه هستن ![]() . . . نوشته سالن های ورزشی ژاپن : ” قهرمانان مادرزاد به دنیا نیامده اند بلکه با تمرین و پشتکار به قهرمانی رسیده اند ” نوشته سالن ها ورزشی ایران : ” مراقب وسایل شخصی خود باشید ” ![]() . . . با دختره رفته بودم رستوران نمکدونش از این پیچوندنیا بود هی تکونش میداد ، نمک نمیومد ! خیلی آروم تو گوشش گفتم بپیچونش اونم اول یه نگاه به دوروبرش کرد بعد نمکدونو گذاشت تو کیفش ![]() دکترا قطع امید کردن !! . . . آقا اینجا دندون پزشک نداریم ؟! یه مسواک خریدم صدهزار تومن سوالم اینه که دندونام واسه مسواک ضرر نداره ؟ ![]() . . . . . . من بدون تو میمیرم ![]() البته صد سال دیگه ![]() . . . جمله ای که من هروقت یه آدم پولدار میبینم واسه آروم کردن خودم میگم: آرامشی که ما داریمو اونا ندارن ![]() . . . . . پدسّگ نریخته، چیست؟ اصطلاحی که ایرانیان بعد از گرفتن موجودی کارت خود به کار میبرند ![]() . . . میدونین هر دختری که ازدواج میکنه اولین کسی که از دستش راحت میشه کیه؟ ” حافظ شیرازی ” ازبس فال میگیرن ![]() . . . . . . “من نبودم دستم بود ، تقصیر آستینم بود آستین مال کت ام بود ، کت ام مال بابام بود” این شعر نشون میده ما از همون دوران طفولیت اینجوری یادمون دادن که اشتباه خودمون رو گردن یکی دیگه بندازیم ![]() بعد میگن چرا گاو بار اومدین ![]() . . . یه تبلیغ خوندم داغونم کرد روغن مار ، صد در صد گیاهی ![]() . . . هیچی بدتر از این نبود که شام خوشمزه داشته باشید، مهمونای خوب داشته باشید، فیلم عالی هم داشته باشه اما تو؛ مشقات مونده باشه! یادتونه؟ ![]() . . . کاش مثانه رو میشد قبل خواب درآورد بعد ِ خواب پوشید ![]() . . . من اگه زبون حیوونا رو بلد بودم حتما میرفتم از دل کرگدن در میاوردم خیلی غمگینه ، نمیدونم چرا ![]() . . . RE: جک های بی تربیتی. نیا داخل - dordaneh - 17-04-2015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: جک های بی تربیتی. نیا داخل - || Mιѕѕ α.η.т || - 18-04-2015 از این تایپک ها نزارید لطفا:-) تایپکو ویرایش کنید مگرنه بسته میشه |