انجمن های تخصصی  فلش خور
چند توصیه کوتاه به هنگام پخت کیک - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: چند توصیه کوتاه به هنگام پخت کیک (/showthread.php?tid=207756)



چند توصیه کوتاه به هنگام پخت کیک - spent † - 25-01-2015

اغلب اوقات خانم ها به هنگام تهیه کیک و شیرینی سوالات متعددی به ذهنشان خطور می کند. در مطلب امروز به بخشی از نکات شیرینی پزی اشاره می کنیم.

_ زمانی که در تهیه کیک و شیرینی نیاز به افزودن تنها نصف یک عدد تخم مرغ است باید چه کار کرد؟
به طور معمول، یک عدد تخم مرغ درشت دارای ۲ قاشق غذاخوری سفیده و یک قاشق غذاخوری زرده است. هر دو را با هم مخلوط کنید، سپس یک قاشق غذاخوری به اضافه دو قاشق مرباخوری تخم مرغ هم زده شده را به مواد مورد نظر اضافه کنید. باقی مانده تخم مرغ را می توان در یخچال گذاشت تا برای دفعه بعد از آن استفاده کرد.

_ چگونه کیک را ترئین کنیم؟
برای تزیین کیک، یک پیمانه چیپس شکلاتی را با دو قاشق غذاخوری کره آب کنید، سپس روی سینی حاوی کاغذ روغنی پخش کنید. روی آن را بپوشانید و به مدت ۲ ساعت یا تا زمانی که سفت شود، در یخچال بگذارید. سپس از یخچال بیرون بیاورید و با استفاده از وسیله مناسب آن را از روی سینی جداکنید.

چند توصیه کوتاه به هنگام پخت کیک 1