انجمن های تخصصی  فلش خور
کیک هندوانه - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+--- موضوع: کیک هندوانه (/showthread.php?tid=207481)



کیک هندوانه - سایان قادری - 24-01-2015

کیک هندوانه 1
تخم مرغ................ 4 عدد
آرد....................... 2 پيمانه
شكر..................... 1 پيمانه
روغن ................... 1 پيمانه
شیر      ............... 1 پيمانه
بكينگ پودر ............. 1 قاشق مربا خوري
شربت با طعم دلخواه به مقدار لازم 
رنده پوست پرتقال نصف قاشق مربا خوری(یا وانیل 1/4 قاشق چای خوری)
مواد لازم کرم روی کیک:
پورد خامه  ..............1بسته
خامه صبحانه ........... نصف پیمانه
شیر سرد ............... نصف پیمانه
پودر قند ................. 2 قاشق غذا خوری
رنگ غذا مایع به مقدار لازم
شکر و روغن و تخم مرغ ها رنده پوست پرتقال یا وانیل رو مخلوط کرده تا کرم رنگ شود .شیر را اضافه کنید و در مرحله بعد آرد را که از قبل 3 بار الک کرده اید همراه با بکینگ پودر کم کم به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد یک دست شود .
کیک هندوانه 1
 چند قطره رنگ قرمز را به مواد اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا کاملا مخلوط شود همین مرحله را تا جایی تکرار کنید که رنگ مورد نظر به دست آید .قالب گرد متناسب با حجم مواد در نظر بگیرید (لبه قالب زیاد بلند نباشد و وقتی مواد را در قالب می ریزید نصف ارتفاع قالب را بگیرد)قالب را چرب کنید و مواد را در قالب بریزید و در فری که از قبل گرم شده قرار دهید.
کیک هندوانه 1
بعد از اینکه کیک پخته شد کمی صبر کنید تا خنک شود و از قالب جدا کنید از وسط دو قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را در ظرف جدا گانه قرار دهید .برای لیطف شدن کیک ،روی کیک شربت یا آب کمپوت بریزید (در دستورات قبل کاملا توضیح داده شده )برای این کیک حدود 1 پیمانه کافی است .
کیک هندوانه 1
کیک هندوانه 1
خامه صبحانه و شیر سرد را با پودر خامه مخلوط کرده و با همزن به مدت 5 دقیقه هم بزنید تا فرم بگیرد نیم ساعت این مواد را در فریزر قرار دهید و برای مرحله دوم نیز با همزن خوب مواد را هم بزنید در این مرحله جای هم زن روی خامه باقی می ماند که نشانه فرم گرفتن خامه است .چند قطره رنگ سبز به خامه اضافه کنید و مخلوط کنید تا رنگ مورد نظر به دست بیاید.روی قسمتی که برای طبقه پایین در نظر گرفته اید یک لایه خامه بزنید و طبقه دوم را از طرفی روی لایه پایین قرار دهید که سطح برش زده به سمت بالا باشد(وقتی از رنگ های خوراکی استفاده می شود وسط کیک رنگ بهتری نسبت به اطراف کیک  دارد).
کیک هندوانه 1
دور کیک یک لایه خامه سبز رنگ بکشید و برای لبه کار از قیف استفاده کنید با سر لوله ای ساده دور تا دور کیک یک خط از خامه سبز رنگ بپوشانید و با کاردک یا نوک چاقو سطح خامه را صاف کنید.
کیک هندوانه 1