جوجه کباب سرخ شده - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: جوجه کباب سرخ شده (/showthread.php?tid=207474) |
جوجه کباب سرخ شده - سایان قادری - 24-01-2015 از همون مرغ هایی که دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
این جا نوشتم در موردش می تونید به چند روش آمادش کنید. روغن کف ماهی تابه بریزید و روی حرارت قرار بدید و کمی که گرم شد برش های مرغ رو بریزید توش و شعله گاز رو کم کنید و چند دقیقه یه بار زیر روش کنید بعد از چند دقیقه یکی از تیکه ها رو با چنگال تیکه کنید و تست کنید که وسط برش های مرغ هم پخته شده یا نه.معمولا بسته به اندازه برش ها از 10 تا 20 دقیقه بیشتر زمان لازم نیست.
اگر تیکه های مرغ بزرگه یا استخون داره بعد از اینکه دو طرف تیکه ها سرخ شد کمی آب کف ماهی تابه بریزید و درش رو ببندید تا کاملا پخته بشه.
با حلقه گوجه سرخ شده یا سیب زمینی سرخ شده و برنج سرو کنید.
|