ය ایـــنـ ᓄــَنـــ^_^ـــ ය - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: ادبیات (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=39) +--- موضوع: ය ایـــنـ ᓄــَنـــ^_^ـــ ය (/showthread.php?tid=207360) |
ය ایـــنـ ᓄــَنـــ^_^ـــ ය - Meteorite - 24-01-2015 welcome ^.^
امیدوآر میبــآشیم خوشتــآن بیــآیـَد :| ((: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ دم چشمهایت گرم با آن دوستت دارم های عاشقانه اش… از زیر زبانت که نمیتوان حرفی کشید ! . وقتی با گفتگو مشکلتون حل نشد ؛ وقتی بحثتون به بن بست رسید ، فقط…. بغلـــــــش کن … دم گوشش بگو خله دوست دارم همین کافیه ! . . . دوست داشتنت اندازه ندارد حجم نمی خواهد وقتی تمام کشور وجودم سرزمین حکمرانی توست . . . . . . مـَــن کَـســـیَــــــم ﮐــﻪ ﻭﻗﺘــــــــﯽ ﯾـﻪ نَــــــفَــــــــرو ﺩﻭﺳــــــــــﺖ داشتـــه بــــاشَـــــــــــــم… ﻭﺍﺳــــــﻪ ﺑــقــیــــه ﻧﻤــــــــﺎﺯ “مِــــیِـّــــــتــــــــ” مــــــی خــــونَــــــم . . . تو من را بهتر می شناسی وقتی لبخند می زنم یعنی دریاچه ای آرام در صبح ام یعنـــــی آنقدر دوستت دارم که هیچ سنگریزه ای خوشبختی ام را به هم نمی زند ! . … . . دوست داشتنت تنها کار “عاقلانه ای” است که از “دلم” بر می آید ! . . . مرا دوست بدار به سان ِ گذر از یک سمت خیابان به سمتی دیگر اول به من نگاه کن بعد به من نگاه کن بعد باز هم مرا نگاه کن…! . . . سرمایه ام تویی ! از تمامِ دنیا فقط … بی اندازه دوستت “دارَم” . . . ﺣﺎﻝ ﮐﻪ ﻣﻦ ﺩﻭﺳﺘﺖ ﺩﺍﺭﻡ ﺩﻣﻮﮐﺮﺍﺳﯽ ﺭﺍ ﻓﺮﺍﻣﻮﺵ ﮐﻦ ﺑﻮﺩﻧﺖ ﺑﺎﯾﺪ ﻓﻘﻂ ﻣﺎﻝ ﻣــــــﻦ ﺑﺎﺷﺪ ! . . . دوست داشتنت بوی باران می دهد همان قدر بی مقدمه ، همان قدر بی دغدغه فقط یادت باشد مثل باران مرا بی واسطه دوست داشته باشی . . . . . . تمام دوستت دارم ها را قطار کرده ام ، تا مرا به تو برساند . . . . . . کاش باورت نشود که چقدر دوستت دارم تا تمام عمر آنرا به “تو” ثابت کنم . . . ﻣﯽ ﺗﺮﺳﻢ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺩﻭﺳﺘﺖ ﺑﺪﺍﺭﻡ ﮐﻪ ﺧﺪﺍ ﻫﻢ شک ﮐﻨﺪ ﮐﻪ ﺁﻏﺎﺯِ ﻋﺸﻖ ﺍﺯ ﺁﺩﻡ ﻭ ﺣﻮﺍ ﺑﻮﺩﻩ ﯾﺎ ﺍﺯ ﻣﺎ ! . . . تمام دکترها جوابم کرده اند عجب سرطان بدخیمیست دوست داشتنت . . . . . . سفر به فضا سفینه نمی خواهد تو بگو دوستت دارم ، فضا با من . . . . . . نه آبم که رد شوم ، نه سنگم که سفت ! من از جنس دلم ، آدمم ، دوستت دارم ! . . . می پرسی : چقدر دوستم داری ؟ می خندم : جهان را متر کرده ای ؟! . . . لبهایم را در گلدان می کارم گلواژه ی “دوستت دارم” می روید . . . . . . تو را چون آب دریا دوست دارم به قدر خواب و رویا دوست دارم سرکاری ! همه اینها دروغه تو را من بیش از اینها دوست دارم . . . وقتی تو نیستی … غریبانه زیستن کار من است وقتی تو نیستی … ” واژه ها هم خساست می کنند نه دلبری ” کم آورده ام ! غریبی را بر این دو خط واژه “ دوستت دارم ” حک کن ! بی هوا نوشتم، به هوای کسی … . . . ﺑﺎ ﺁﻧﮑﻪ ﺯﻧﻢ . . . ﻧﻤﯽ ﺗﺮﺳﻢ ﺍﮔﺮ ﻧﮕﺎﻫﺖ ﮐﻨﻢ ﻭ ﻣﻦ ﺑﮕﻮﯾﻢ ﺩﻭﺳﺘﺖ ﺩﺍﺭﻡ ! ﻧﻤﯽ ﺗﺮﺳﻢ ﺍﮔﺮ ﺑﺎﺭ ﺍﻭﻝ ﻣﻦ ﺑﺒﻮﺳﻤﺖ . . . ! ﻧﻤﯽ ﺗﺮﺳﻢ ﺍﮔﺮ ﺟﺎﺭ ﺑﺰﻧﻢ ﮐﻪ ﻋﺎﺷﻘﻢ ! ﻭﻟﯽ ﻭﺍﯼ ﺑﺮ ﺁﻥ ﻭﻗﺖ ﮐﻪ ﺗﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﯽ . . . ﻣﻄﻤﺌﻦ ﺑﺎﺵ ، ﻣﺮﺩﺍﻧﻪ ﻣﯽ ﺭﻭﻡ . . . کلماتم را در جوی سحر میشویم لحظههایم را در روشنی بارانها تا برای تو شعری بسرایم، روشن تا که بیدغدغه بیابهام سخنانم را در حضور باد این سالک دشت و هامون با تو بیپرده بگویم که تو را دوست میدارم تا مرز جنون دکتر محمدرضا شفیعی کدکنی . . RE: ය ایـــنـ ᓄــَنـــ^_^ـــ ය - pariiiiiiiiiiii - 19-02-2015 GHASHANG BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOD |