اس ام اس عاشقانه - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: اس ام اس عاشقانه (/showthread.php?tid=207322) |
اس ام اس عاشقانه - ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ - 24-01-2015 از پزشکی قانونی تماس میگیرم ما اینجا یک جسد داریم که تو قلبش اسم شما حک شده ، نسبتتون با ایشون چیه !؟ . .•❀.•❤•.¸✿¸.•❤•Oº°‘اس ام اس عاشقانه‘°ºO•❤•.¸✿¸.•❤•.❀•. . حرف میزنی اما تلخ ! محبت میکنی ولی سرد ! چه اجباری است دوست داشتن من ؟ . .•❀.•❤•.¸✿¸.•❤•Oº°‘اس ام اس عاشقانه‘°ºO•❤•.¸✿¸.•❤•.❀•. . برای مُردن لازم نیست عزرائیل بیاید همیــــن که تو نیایی کافـــیست . . . . .•❀.•❤•.¸✿¸.•❤•Oº°‘اس ام اس عاشقانه‘°ºO•❤•.¸✿¸.•❤•.❀•. . هرچه دلم را خالی میکنم باز پر میشود از تو ، چه برکتی دارد دوست داشتنت . . .•❀.•❤•.¸✿¸.•❤•Oº°‘اس ام اس عاشقانه‘°ºO•❤•.¸✿¸.•❤•.❀•. . پیامک عاشقانه جدید با استناد به قانون جرایم رابطه ای شما طبق مصادیق مجرمانه به علت دلبری و ایجاد دلتنگی محکوم به حبس ابد در قلب اینجانب میباشید دوران محکومیت شما از هم اکنون آغاز میگردد ! . .•❀.•❤•.¸✿¸.•❤•Oº°‘اس ام اس عاشقانه‘°ºO•❤•.¸✿¸.•❤•.❀•. . آنکه با ماست جان فدای سرش آنکه با ما نیست دعای خیر ما پشت سرش . . . . .•❀.•❤•.¸✿¸.•❤•Oº°‘اس ام اس عاشقانه‘°ºO•❤•.¸✿¸.•❤•.❀•. . دوست داشتن یعنی بیست نفر واست سالاد فصل سلطنتی درست میکنند… لب نمیزنی… ولی دووست داری تره ای رو بخوری که “اوون” هیچوقت واست خرد نمیکنه! . .•❀.•❤•.¸✿¸.•❤•Oº°‘اس ام اس عاشقانه‘°ºO•❤•.¸✿¸.•❤•.❀•. . میدونی خوش بخت ترین زوج دنیا کیه … ؟ خنده و گریه . . . . ! به ندرت با هم دیده میشن اما وقتی با هم دیده میشن اون بهترین لحظه ی زندگیه…..! . .•❀.•❤•.¸✿¸.•❤•Oº°‘اس ام اس عاشقانه‘°ºO•❤•.¸✿¸.•❤•.❀•. . بی تو اما عشق بی معناست ، می دانی؟ دستهایم تا ابد تنهاست ، می دانی؟ آسمانت را مگیر از من ، که بعد از تو زیستن یک لحظه هم ، بی جاست ، می دانی؟ . .•❀.•❤•.¸✿¸.•❤•Oº°‘اس ام اس عاشقانه‘°ºO•❤•.¸✿¸.•❤•.❀•. . نه کسی منتظر است… نه کسی چشم به راه… نه خیال گذر از کوچه ی ما دارد ماه… بین عاشق شدن و مرگ مگر فرقی هست؟ وقتی از عشق نصیبی نبری غیر از آه… . .•❀.•❤•.¸✿¸.•❤•Oº°‘اس ام اس عاشقانه‘°ºO•❤•.¸✿¸.•❤•.❀•. . تاریــخ انقضایــت کــه ســر برســد از Call تبــدیل میشــوی بــه Missed Call بهمیــن راحتــی…..! . .•❀.•❤•.¸✿¸.•❤•Oº°‘اس ام اس عاشقانه‘°ºO•❤•.¸✿¸.•❤•.❀•. . دلم برای کسی تنگ است که گمان میکردم می آید می ماند و به تنهاییم پایان میدهد! آمد رفت و به زندگی ام پایان داد… . .•❀.•❤•.¸✿¸.•❤•Oº°‘اس ام اس عاشقانه‘°ºO•❤•.¸✿¸.•❤•.❀•. . در دفتر دل یاد تو سر مشق من است یاد من هم نکنی,یاد تو تکلیف من است . . . . .•❀.•❤•.¸✿¸.•❤•Oº°‘اس ام اس عاشقانه‘°ºO•❤•.¸✿¸.•❤•.❀•. . پشت دیوار کج فاصله ها پنهانیم / غربت دل را به خدا میدانیم گرچه دوریم ز هم با همه ی خاطره ها / به امید خبری تازه ز هم میمانیم . . . . .•❀.•❤•.¸✿¸.•❤•Oº°‘اس ام اس عاشقانه‘°ºO•❤•.¸✿¸.•❤•.❀•. . جملات کوتاه احساسی من رودخانه ای را می شناسم که با دریا قهر کرد و عاشقانه به فاضلاب پیوست . . . . .•❀.•❤•.¸✿¸.•❤•Oº°‘اس ام اس عاشقانه‘°ºO•❤•.¸✿¸.•❤•.❀•. . لحظه ای که فکرش را نمیکنی ، کسی در دوردستها خاطره ی خوبیهایت را ورق میزند . . .•❀.•❤•.¸✿¸.•❤•Oº°‘اس ام اس عاشقانه‘°ºO•❤•.¸✿¸.•❤•.❀•. . رویا هایی هست که شاید هرگز تعبیر نشوند اما همیشه شیرین اند مثل رویــــای داشتن تـــــــو . . . . .•❀.•❤•.¸✿¸.•❤•Oº°‘اس ام اس عاشقانه‘°ºO•❤•.¸✿¸.•❤•.❀•. . گاهی فقط بوی یک عطر شنیدن صداش خوندن اخرین smsش یک تشابه اسم ، برای چند لحظه ! باعث میشه دقیقاً احساس کنی …. که قلبت داره از تو سینه ات کنده میشه … ! . .•❀.•❤•.¸✿¸.•❤•Oº°‘اس ام اس عاشقانه‘°ºO•❤•.¸✿¸.•❤•.❀•. . به تو که فکر میکنم بی اختیار به حماقت خود لبخند میزنم سیاه لشکری بودم در عشق تو و فکر میکردم بازیگر نقش اولم ، افسوس ! . .•❀.•❤•.¸✿¸.•❤•Oº°‘اس ام اس عاشقانه‘°ºO•❤•.¸✿¸.•❤•.❀•. . ﺗﻮ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﯽ ﮔــــــﻮﯾﯽ ﺗﺎ ﻣـــﻦ ﺧﻮﺷــــــحال ﺷﻮﻡ ﻭ ﻣﻦ ﺍﺣﻤــــــﻖ ﻣﯽ ﺷﻮﻡ ﺗﺎ ﺗو ﺩﻟﮕﯿــــــﺭ ﻧﺸﻮی . . . . .•❀.•❤•.¸✿¸.•❤•Oº°‘اس ام اس عاشقانه‘°ºO•❤•.¸✿¸.•❤•.❀•. . آدمی را دیدم با سایه ی خود درد و دل میکرد ! چه رنجی میکشد او وقتی هوا ابریست . . . . .•❀.•❤•.¸✿¸.•❤•Oº°‘اس ام اس عاشقانه‘°ºO•❤•.¸✿¸.•❤•.❀•. . من کسی را که مرا بخاطر خوبی هایم می خواهد نمی خواهم، کسی را می خواهم که با دانستن بدی هایم بازهم مرا می خواهد . . . . .•❀.•❤•.¸✿¸.•❤•Oº°‘اس ام اس عاشقانه‘°ºO•❤•.¸✿¸.•❤•.❀•. . تراشکار ماهری شدم بسکه تو نیامدی و من برای دلم بهانه تراشیدم ! . .•❀.•❤•.¸✿¸.•❤•Oº°‘اس ام اس عاشقانه‘°ºO•❤•.¸✿¸.•❤•.❀•. . لعنتی … من خاطرت را می خواستم … نه خاطره ات را ….. . .•❀.•❤•.¸✿¸.•❤•Oº°‘اس ام اس عاشقانه‘°ºO•❤•.¸✿¸.•❤•.❀•. . دلم کار دست است ، خودم بافتمش ! تارش را از سکوت پودش را از تنهایی ، همین است که “خریدار” ندارد . . . . .•❀.•❤•.¸✿¸.•❤•Oº°‘اس ام اس عاشقانه‘°ºO•❤•.¸✿¸.•❤•.❀•. . غربت دیرینه ام را با تو قسمت می کنم تا ابد با درد و رنج خویش خلوت می کنم رفتی و با رفتنت کاخ دلم ویرانه شد من در این ویرانه ها احساس غربت می کنم . . . . .•❀.•❤•.¸✿¸.•❤•Oº°‘اس ام اس عاشقانه‘°ºO•❤•.¸✿¸.•❤•.❀•. . دلم برای لمس نگاهت سخت دلتنگی میکند ، به کدامین بهانه حواسش را پرت کنم ! . .•❀.•❤•.¸✿¸.•❤•Oº°‘اس ام اس عاشقانه‘°ºO•❤•.¸✿¸.•❤•.❀•. . این بار که آمدی دستانت را روی قلبم بگذار تا بفهمی این دل با دیدن تو نمی تپد میلـــرزد . . . .•❀.•❤•.¸✿¸.•❤•Oº°‘اس ام اس عاشقانه‘°ºO•❤•.¸✿¸.•❤•.❀•. |