دسر كدو حلوایی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: دسر كدو حلوایی (/showthread.php?tid=206930) |
دسر كدو حلوایی - Tɪɢʜᴛ - 22-01-2015 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مواد لازم:
1. كدوها را ریز خرد كرده داخل قابلمهای كه ترجیحا بهتر است مسی باشد، میریزیم و با مقداری آب و كره اجازه میدهیم با حرارت ملایم و بخار خودش بپزد. وقتی كدوها پختند آنها را داخل قابلمه ریخته، خوب هم میزنیم تا تقریبا تمام كدوها له شوند. 2. در این مرحله كشمش و خلال بادام را همراه شكر و پودر هل به مواد اضافه كرده روی شعله زیاد گذاشته و مرتب هم میزنیم تا آبش كاملا كشیده شده و غلیظ شود، سپس قابلمه را از روی حرارت برداشته و نصف لیوان پودر بیسكویت وانیلی را كه داشتیم به مواد اضافه كرده و خوب هم میزنیم و اجازه میدهیم در دمای محیط یكی، دو ساعت مانده و كاملا خنك شود. 3. در این مرحله خمیر مارسیپان را به قطر سه میلیمتر پهن میكنیم و با كاتر مخصوص قالب میگنو پورشن آن را قالب میزنیم و كف حفرههای قالب میاندازیم و مواد كدو را كه خنك شده روی خمیر به صورت صاف و مرتب پهن میكنیم. دوباره از مارسیپان كاتر زده روی مواد قرار میدهیم و حدود یك ساعت در یخچال میگذاریم تا خودش را بگیرد، سپس از داخل قالب خارج كرده و سرو میكنیم. |