اگردَک، نان سنتی همدانی ها - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: اگردَک، نان سنتی همدانی ها (/showthread.php?tid=206927) |
اگردَک، نان سنتی همدانی ها - Tɪɢʜᴛ - 22-01-2015
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
طرزتهیه: 1. ابتدا شیر را میجوشانیم. سپس یكی از تخم مرغ ها را با چنگال زده و با كمی شیر ولرم مخلوط میكنیم، دو تا سه قاشق كره را نیز اضافه میكنیم. 2. شكر را در باقیمانده شیر ولرم افزوده سپس تخممرغ دیگر را به آن میافزاییم. نمك، دارچین و كمی زردچوبه را در یك لیوان آرد ریخته، الك كرده و كم كم به مواد اضافه میكنیم. 3. یك قاشق خمیر ترش را در این مرحله به مایه مخلوط كرده، هم میزنیم، مابقی آرد را كمكم اضافه كرده، مخلوط میكنیم تا آنجایی كه خمیر به دست نچسبد و لطیف هم باشد. 4. دو ساعت خمیر را در نایلون قرار میدهیم تا استراحت كرده و خمیر ور بیاید سپس روی تخته آرد پاشیده و به ضخامت دو لواش از خمیر باز كرده و گرد میكنیم و در روغن داغ سرخ میكنیم. در صورت تمایل یك قاشق شكر روی خمیر میپاشیم. 5. میتوان این نان را به مقدار بیشتری تهیه و در فریزر نگهداری كرده و برای میان وعده بچهها در مدرسه استفاده نمود. نكات: 1) به جای خمیر ترش میتوانید از یك چانه خمیر نانوایی استفاده كنید. 2) این نان یا همان نان روغنی همدانی جزو نانهای سنتی همدان است. 3) اضافه كردن دارچین به این نان اختیاری است. 4) در برخی مناطق به این نان آب پنیر هم اضافه میكنند. 5) اضافه كردن زعفران به جای زردچوبه این نان را خوشمزه تر میكند. |