انجمن های تخصصی  فلش خور
كرم پوست پسته - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: كرم پوست پسته (/showthread.php?tid=206923)



كرم پوست پسته - Tɪɢʜᴛ - 22-01-2015

كرم پوست پسته 1

مواد لازم:
  •    خامه ‌فرم‌گرفته: 350 گرم
  •    شیرعسلی: 75 گرم
  •    زرده تخم‌مرغ: پنج عدد
  •    وانیل: یك قاشق چای‌خوری
  •    پودر پسته: 125 گرم
  •    ژلاتین: 10 ورق
  •    مربای پوست پسته: 150 گرم
  •    شكر: 75 گرم

روش تهیه:

1. ابتدا زرده‌های تخم‌مرغ، شكر و وانیل را با هم می‌زنیم تا پف كنند، شیر عسلی را به مواد اضافه كرده و هم می‌زنیم تا كاملا مخلوط و یكدست شوند. بهتر است این كار را روی بخار آب جوش انجام دهیم تا زرده‌ها بپزند. مایه زرده را با خامه فرم گرفته، مخلوط می‌كنیم. ورقه‌های ژلاتین را داخل آب سرد قرار داده تا نرم شوند سپس داخل ظرفی فلزی قرار داده و روی بخار آب می‌گذاریم تا ذوب شوند.

2. ژلاتین را به مواد اضافه كرده و همه را با هم مخلوط می‌كنیم.

3. مایه دسر را دو قسمت كرده، نیمی از آن را با مربای پوست پسته و نیمی از آن را با پودر پسته مخلوط می‌كنیم. اگر تمایل دارید از چنین قالبی كه در تصویر می‌بینید استفاده كنید، یكی از كرم‌ها را در یك طرف قالب ریخته و در یخچال می‌گذاریم تا خودش را بگیرد سپس آن را از یخچال خارج كرده و قسمت جدا كننده قالب را برمی‌داریم و مایه كرم دوم را كنار كرم اولی می‌ریزیم و كرم را دوباره در یخچال می‌گذاریم تا ببندد. سپس آن را با مربای پوست پسته و چغاله پسته تزیین می‌كنیم.