انجمن های تخصصی  فلش خور
تارتلتِ تافی و سیب - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: تارتلتِ تافی و سیب (/showthread.php?tid=206919)



تارتلتِ تافی و سیب - Tɪɢʜᴛ - 22-01-2015

برای اینکه خیلی سریع تر و راحت تر این تارتلت را درست کنید، بهتر است از خمیرهای آماده پای استفاده کنید. اگر هم پیدا نکردید که هیچ، آن را در خانه درست کنید و به واسطه آن این تارت های کوچک را بپزید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تارتلتِ تافی و سیب 1

•    تعداد: 24 نفر
•    زمان آماده سازی: 25 دقیقه
•    زمان پخت: 18 دقیقه

مواد لازم
  • 425 گرم خمیر پای
  • دو عدد سیب زرد خرد شده و پوست کنده
  • نصف پیمانه تافی خرد شده
  • ¼ پیمانه شکر قهوه ای
  • دو قاشق غذاخوری کره آب شده
  • 1/8 قاشق چایخوری نمک
  • پودر قند

طرز تهیه

1.    فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. در یک کاسه متوسط، سیب، تافی، شکر قهوه ای، کره آب شده و نمک را با هم مخلوط کنید. آنها را کنار بگذارید.

2.    اگر خمیر آماده پای منجمد است آن را در دمای اتاق بگذارید تا باز شود.

3.    روی سطح صاف آردپاشی شده، خمیر را باز کنید. آن را با قالب گرد برش بزنید و 24 عدد خمیر دایره ای تهیه کنید. سپس آنها را درون قالب های مافین بچینید و آنها را کف قالب فشار دهید تا شکل قالب را بگیرد. داخل هر کدام یک قاشق غذاخوری از مخلوط سیب را بریزید.

4.    آنها را درون فر که از قبل گرم شده است قرار دهید تا به مدت 18 دقیقه پخته شود.

5.    پس از پخت، آنها را روی توری فر بچینید تا خنک شوند. سپس پودر قند بپاشید و سرو کنید.

6.    این تارتلت ها را می توانید تا 3 روز در یخچال نگهداری کنید.