انجمن های تخصصی  فلش خور
پیتزای صبحانه - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: تصاویر دیدنی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=61)
+---- موضوع: پیتزای صبحانه (/showthread.php?tid=206468)



پیتزای صبحانه - Tɪɢʜᴛ - 19-01-2015

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیتزای صبحانه 1
پیتزای صبحانه ,طرز تهیه پیتزای صبحانه ,روش تهیه پیتزای صبحانه ,طرز پخت پیتزای صبحانه ,آموزش پخت پیتزای صبحانه ,مواد لازم برای پیتزای صبحانه , پیتزای صبحانه خوشمزه ,دستور پخت پیتزای صبحانه ,زمان پخت پیتزای صبحانه ,آموزش آشپزی ,آشپزی ,پیتزای صبحانه,پیتزا صبحانه,طرز تهیه پیتزای صبحانه,آموزش پخت انواع پیتزا


مواد مورد نیاز : خمیر مایه
 نصف قاشق غذاخوری
 آرد
 ۲ پیمانه
 نمک
 ۱ قاشق غذاخوری
 بیکن کالباس ورقه ای
 ۴ عدد
 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پنیر پارمسان و موتزارلا

 هر کدام نصف پیمانه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تخم مرغ

۶ عدد
پیازچه خرد شده
۲ قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده
۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل
به مقدار لازم
طرز تهیه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیتزا ی صبحانه :

بهتر است خمیر دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیتزا را از شب قبل آماده کنید. ابتدا به اندازه 3/4  پیمانه آب ولرم در ظرفی ریخته خمیر مایه را در آن بریزید و هم بزنید ( به مدت ۵ دقیقه ) .
سپس آرد و یک قاشق نمک را با هم مخلوط کرده و به مخلوط آب و خمیر مایه اضافه کنید و هم بزنید. ترجیحا برای مخلوط کردن از دست کمک بگیرید و خوب ورز دهید تا خمیر یکدستی بدست آید.
آن را به دوقسمت تقسیم کرده، روی آن را با کیسه بپوشانید و در یخچال بگذارید.
بعد از حدود ۱۲ ساعت استراحت خمیر را از یخچال بیرون آورده ، بگذارید با دمای اتاق یکی شود،‌ سپس آن را دوباره ورز دهید و باز کنید.
خمیر را ترجیحا کمی کمتر از اندازه ظرفی که می خواهید در فر بگذارید باز کنید تا دور آن نسوزد. فر را حدود نیم ساعت قبل گرم کنید ( ۵۰۰ درجه فارنهایت)
روی خمیر دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیتزا دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پنیر پارمسان و موتزارلا و بعد بیکن یا کالباس و روی آن ۳ عدد دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تخم مرغ بشکنید روی آن نمک و فلفل زده و به مدت ۸ - ۱۰ دقیقه در فر بگذارید تا روی آن طلایی شود.
در این فاصله سبزیجات را خرد کرده وقتی دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیتزا را از فر بیرون آوردید روی آن بپاشید و بعد از ۲ دقیقه سرو کنید.


RE: پیتزای صبحانه - [χσℓσνєѕтєя] - 01-03-2015

تک عکسِ

باید بخش اموزش اشپزی میزاشتی^_-