انجمن های تخصصی  فلش خور
مافین پیتزا، - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: مافین پیتزا، (/showthread.php?tid=206462)



مافین پیتزا، - Tɪɢʜᴛ - 19-01-2015

پیتزای کاسه‌ای با پنیر و پپرونی درست می‌شود. اگر دوست دارید پیتزا حسابی تند و آتشین باشد، داخل آن فلفل قرمز تازه هم خرد کنید و بریزید. یا حتی می‌توانید روی خمیر سس فلفل بمالید.

•    تعداد: 12 نفر

•    زمان تهیه: 30 دقیقه

•    زمان پخت: 25 دقیقه

مواد لازم

•    450 گرم خمیر پیتزا

•    آرد ذرت

•    یک پیمانه سس پاستا

•    دو قاشق چایخوری پودر آویشن

•    دو پیمانه پنیر موزارلا یا پنیر چدار رنده شده

•    40 گرم پپرونی خرد شده

•    ¼ پیمانه پنیر پارمسان رنده شده

•    زیتون تازه خرد شده

•    فلفل قرمز خرد شدهمافین پیتزا، 1

طرز تهیه مافین پیتزا :خمیر پیتزا را به مدت 15 دقیقه در دمای اتاق قرار دهید.
فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید.
قالب 12 تایی مافین را با روغن چرب کنید.
داخل انها آرد ذرت بپاشید و کنار بگذارید.
2.    روی سطح صاف آردپاشی شده، خمیر را با وردنه باز کنید.
آن را به شکل مستطیل پهن کنید. با کمک چاقوی تیز آنها را به مربع‌های 10 سانتی‌متری برش دهید.
هر کدام از این مربع‌ها را درون قالب مافین بگذارید به طوری که لبه‌های خمیر بیرون باشد
. 3.در یک کاسه کوچک، سس پاستا و آویشن خشک را با یکدیگر مخلوط کنید.
مقداری از سس را روی خمیر بمالید. داخل آن را با پپرونی و پنیر پر کنید.
روی آن بقیه سس را بریزید و پنیر پارمسان بپاشید.
4.  آنها را به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر بپزید تا طلایی شوند
.5. پس از خنک شدن آنها را از قالب خارج کنید.
روی آنها فلفل قرمز خرد شده، زیتون و آویشن یا اورگانو تازه خرد شده بریزید و سرو کنید.
ارزش غذایی:  کالری: 190•  
 چربی: 8 گرم•  
 کلسترول: 21 میلی‌گرم•  
 سدیم: 491 میلی‌گرم•  
 کربوهیدرات: 20 گرم•    
فیبر: 1 گرم•    قند: 2 گرم• 
   پروتئین: 9 گرم


RE: مافین پیتزا، - .behrad por - 19-01-2015

جالب بودWink


RE: مافین پیتزا، - BAILANDO - 19-01-2015

I my God