انجمن های تخصصی  فلش خور
آموزش پخت ماهی تیلاپیا با سیر و لیمو - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: آموزش پخت ماهی تیلاپیا با سیر و لیمو (/showthread.php?tid=206397)



آموزش پخت ماهی تیلاپیا با سیر و لیمو - spent † - 18-01-2015


مدت میزان برای تهیه : 30 دقیقه
پخت : 40 دقیقه

مواد مورد نیاز قابل استفاده برای 4 نفر :
فیله ماهی تیلا پیلا 4 عدد
آبلیمو تازه 3 قاشق غذا خوری
کره آب شده 1 قاشق غذا خوری
سیر خرد شده یک حبه
جعفری خشک و خرد شده 1 قاشق چای خوری
فلفل به میزان لازم

آموزش تهیه:
1- فر را در دمای 190 درجه سانتی گراد (375 درجه فارانهایت) از قبل گرم کنید . سینی پخت را با یک اسپری آشپزی نچسب اسپری کنید یا با کمی روغن چرب نمایید.

2- فیله های تیلاپیا را زیر آب سرد بشورید و با دستمال کاغذی کلفت خشک کنید.

3- فیله ها را در سینی پخت قرار بدهید. آبلیمو را روی همه ی فیله ها بریزید سپس کره را نم نم بالای آن بریزید و سیر و جعفری و فلفل را بپاشید .

4- سپس آنها را در فر از قبل گرم شده تا زمانی که ماهی سفید شود بپزید و از هم با قاشق جدا کرده و تکه کنید، به مدت 30 دقیقه.

آموزش پخت ماهی تیلاپیا با سیر و لیمو 1




RE: آموزش پخت ماهی تیلاپیا با سیر و لیمو - *G..H* - 21-01-2015

ممنون ..