انجمن های تخصصی  فلش خور
دستور تهیه ته چین شمالی خوش عطر و طعم - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: دستور تهیه ته چین شمالی خوش عطر و طعم (/showthread.php?tid=206393)



دستور تهیه ته چین شمالی خوش عطر و طعم - spent † - 18-01-2015



در این مطلب طرز تهیه ته چین شمالی را به شما دوستان آموزش می دهیم:
مواد مورد نیاز:
برنج ایرانی : 5 پیمانه
سبزی پلویی : 500 گرم
گوشت : 300 گرم
پیاز : یک عدد
لبو : 2 عدد
هویج :2 عدد
قیسی : به میزان لازم
گرد لیمو : دو قاشق غذاخوری
زرد چوبه : یک قاشق چایخوری
نمک و فلفل : به میزان لازم
روغن : به میزان لازم

دستور تهیه:
ابتدا گوشتها را به صورت نازک آماده می کنیم و به آن گرد لیمو و فلفل می زنیم و به مدت حداقل نیم ساعت استراحت می دیهیم تا طعم بگیرد. پیاز را تفت داده و در ادامه زرد چوبه به آن اضافه می کنیم.در ادامه سیب زمینی را ته دیگ گذاشته و بعد مقدار برنج که کمی زنده است روی آن می ریزیم و بعد گوشت را اضافه می کنیم ودر ادامه لبو و سبزی و هویج را میریزیم و بعد لایه های بعدی ودر آخر قیسی و سبزی را هم اضافه می کنیم و دم می گذاریم .

دستور تهیه ته چین شمالی خوش عطر و طعم 1