دستور تهیه ته چین شمالی خوش عطر و طعم - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: دستور تهیه ته چین شمالی خوش عطر و طعم (/showthread.php?tid=206393) |
دستور تهیه ته چین شمالی خوش عطر و طعم - spent † - 18-01-2015 در این مطلب طرز تهیه ته چین شمالی را به شما دوستان آموزش می دهیم: مواد مورد نیاز: برنج ایرانی : 5 پیمانه سبزی پلویی : 500 گرم گوشت : 300 گرم پیاز : یک عدد لبو : 2 عدد هویج :2 عدد قیسی : به میزان لازم گرد لیمو : دو قاشق غذاخوری زرد چوبه : یک قاشق چایخوری نمک و فلفل : به میزان لازم روغن : به میزان لازم دستور تهیه: ابتدا گوشتها را به صورت نازک آماده می کنیم و به آن گرد لیمو و فلفل می زنیم و به مدت حداقل نیم ساعت استراحت می دیهیم تا طعم بگیرد. پیاز را تفت داده و در ادامه زرد چوبه به آن اضافه می کنیم.در ادامه سیب زمینی را ته دیگ گذاشته و بعد مقدار برنج که کمی زنده است روی آن می ریزیم و بعد گوشت را اضافه می کنیم ودر ادامه لبو و سبزی و هویج را میریزیم و بعد لایه های بعدی ودر آخر قیسی و سبزی را هم اضافه می کنیم و دم می گذاریم . |