آموزش دسرهای سیاه و سفید بسیار زیبا+عکس - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: آموزش دسرهای سیاه و سفید بسیار زیبا+عکس (/showthread.php?tid=204613) |
آموزش دسرهای سیاه و سفید بسیار زیبا+عکس - ⓕⓐⓚⓔ ⓛⓘⓕⓔ♰ - 10-01-2015 مافین بادامی دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مواد لازم
اصولا مافینها روش تهیه بسیار سادهای دارند. ابتدا آرد، شکر، بیکینگپودر و وانیل را با هم مخلوط کرده و کنار میگذاریم. به جز پودر بادام مابقی مواد را در ظرفی دیگر با هم مخلوط کرده سپس به همراه پودر بادام میان مواد خشک میریزیم و به مدت دو دقیقه با درجه تند همزن برقی تمامی مواد را با هم مخلوط میکنیم. نیمی از کپسولهایی را که برای آماده کردن مافین در نظر گرفتهایم پر کرده و داخل سینی فر میچینیم. مافینها را به مدت 45 دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کردهایم، قرار داده و میپزیم. پس از خنک شدن روی مافینها را با خامه و خمیر فوندانت تزئین میکنیم. کرم ماسکارپونه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مواد لازم
ابتدا ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و روی بخارآب قرار میدهیم تا ذوب شود. در مرحله بعد شکر و زردههای تخممرغ را با همزن برقی مخلوط میکنیم سپس وانیل و شیر را به آنها اضافه کرده و روی حرارت میگذاریم. برای این کار تا زمانی که شیر به جوش آید آرام مخلوط را به هم میزنیم. در کاسه همزن پنیر و خامه را با پودر شکر آنقدر به هم میزنیم تا کاملا شل شوند. مخلوط شیر گرم و ژلاتین را به مواد پنیری اضافه کرده و با قاشق هم میزنیم. مواد را یکبار از صافی ریز رد کرده و داخل قالب مورد نظر میریزیم و به مدت 6 تا 8 ساعت داخل یخچال میگذاریم تا کاملا خودش را بگیرد. چیزکیک اورئو دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مواد لازم
ابتدا ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و به مدت 10 دقیقه روی بخار آب در حال جوشیدن قرار میدهیم تا ذوب شود. یک رینگ فلزی مخصوص شیرینیپزی به قطر 25 ، 26 سانتیمتر انتخاب میکنیم. آن را داخل یک سینی قرار میدهیم، کیک اسفنجی را کف سینی داخل رینگ گذاشته و بیسکویتها را دورتادور به دیواره رینگ تکیه میدهیم. پنیر، شکر، ژلاتین و خامه فرم گرفته را بهوسیله همزن دستی به هم میزنیم تا مخلوط شوند. شکلات تلخ را توسط کارد روی تخته کار کاملا ریز کرده و به مواد اضافه میکنیم. در نهایت شکلات خرد شده را با مواد مخلوط کرده و مایه آماده شده را روی کیک اسفنجی که میان بیسکویتهای اورئو آماده کردهایم میریزیم و به مدت 6 ساعت در یخچال قرار میدهیم تا چیزکیک کاملا خودش را بگیرد. پاستای ميگو دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
موادلازم
ميگو را از داخل وکیوم باز کرده و به شکل خلالهای خیلی نازک و بلند برش میدهیم. البته جنس و بافت خودش طوری است که ناخودآگاه به شکل ریشریش میشود. پاستا را با کمی آب، نمک و روغن مایع میجوشانیم و آبکش میکنیم. پس از آبکشی کردن، پاستاها را با پودر سیر، نمک، آب لیمو و روغن زیتون مزهدار میکنیم. پیاز را به شکل نگینی خیلی ریز (ساطوری شده) خرد میکنیم و کمی به آن آب لیمو اضافه میکنیم. سپس پیاز را با مایونز و پیاز و پودرپنیر پارمزان و پنیر فیلافیلای رنده شده مخلوط میکنیم. ميگوي ریش شده را نیز به این مواد اضافه کرده و مخلوط میکنیم و میان پاستا قرار میدهیم. این نوع پاستا را نه به شکل خیلی گرم و نه خیلی سرد سرو میکنیم (دمای محیط مناسب است). از این نوع پاستا بیشتر به عنوان پاستا سالاد یا اردور استفاده میکنیم. شکلات نارگیلی دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مواد لازم
ابتدا پودر نارگیل را داخل آسیاب میریزیم تا کاملا ریز دانه شود. پودر شکر را با آن مخلوط کرده و آنقدر آسیاب میکنیم تا به شکل خمیری دربیاید. اگر خمیر خیلی منجسم نبود با شکلات سفید این حالت را به آن میدهیم. (بهتر است برای هر 100 گرم شکلات سفید ذوب شده از دو قاشق خامه صبحانه برای لطافت بیشتر آن استفاده کنیم.) خمیر حاصل را به شکل لولهای فرم میدهیم یا داخل پودر نارگیل میغلتانیم یا به همین شکل دو ساعت در یخچال میگذاریم سپس دورتادور آن را خمیر فوندانت میپیچیم و به شکل سکهای برش میدهیم و سرو میکنیم. شیک اورئو دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مواد لازم
تمام مواد جز بیسکویت و شکلات را داخل میکسر میریزیم و آنقدر بههم میزنیم تا مواد یکدست شوند. شکلاتها را کاملا خرد میکنیم، بیسکویتها را نیز کاملا پودر کرده و به همراه شکلات با مواد شیک توسط لیسک مخلوط میکنیم. شیک را به سرعت داخل لیوانهای مورد نظر تقسیم کرده و با شکر و بیسکویت تزئین و سرو میکنیم. RE: آموزش دسرهای سیاه و سفید بسیار زیبا+عکس - Sadaf 2014 - 10-01-2015 یه طرز تهیه ی تخم مرغ هم بذار بی زحمت RE: آموزش دسرهای سیاه و سفید بسیار زیبا+عکس - ⓕⓐⓚⓔ ⓛⓘⓕⓔ♰ - 14-01-2015 (10-01-2015، 17:32)Sadaf 2014 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خخخخخخخخ چشم..!ینی بلد نیسی؟ |