جدیدترین سری جملات و اس ام اس های تیکه دار و نیش دار - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: جدیدترین سری جملات و اس ام اس های تیکه دار و نیش دار (/showthread.php?tid=202618) |
جدیدترین سری جملات و اس ام اس های تیکه دار و نیش دار - kiss mi - 31-12-2014 یه وقتایی هم باید دستتو بذاری روی شونۀ بعضیا و بگی : نــه … خوشـــــــــــــم اومـــد … از اونی که فکـــــــــر می کردم ؛ آشـــــــــــــغال تـــری .. . . . شمایی که تا دو روز پیش “چشم چشم دو آبرو” میکشیدی . . . واسه ما “خط و نشون” نکش ! . . . بـــرای تنـــوع هـــم کـــه شـــده . . . یــه بــار ” آدم ” بـــاش . . . . . . جدایی از تو آنقدرها هم تلخ نبود ! گــَس بود ! باید صــبر کرد تا مزه اش از دهن برود . . . . . . آهای دوست من ؛ سگ ولگرد , هر عابری را چند قدم بدرقه می کند…! . . . ﺍﮔـﻪ ﺳﮑﻮﺕ ﻣﻴﮑﻨﻢ ﻓﮑﺮ ﻧﮑﻦ ﺣــــــﺮﻑ ﻭﺍﺳـﻪ ﮔﻔﺘﻦ ﻧﺪﺍﺭﻡ … ﺣﺮﻓﺎﻡ ﺑـــﻪ ﺳﺎﻳﺰ ﮔﻮﺷﺖ ﻧﻤﻴﺨﻮﺭﻩ ﺟـــــــــــــﺭ ﻣﻴـــــﺨﻮﺭﯼ … . . . بی رحمی ﺭﺍ ﺑﻠﺪ ﻧﯿﺴﺘﻢ ! ﺍﻣﺎ ﺣﻮﺍست ﺭﻭ ﺟﻤﻊ ﮐﻦ ، ﺍﺳﺘﻌﺪﺍﺩﻡ ﺩﺭ ﯾﺎﺩﮔﯿﺮﯼ ﻓﻮﻕ ﺍﻟﻌﺎﺩﻩ ﺍﺳﺖ ! . … . . بـہ بـَـعضیــــــــــــا بآس گفت : عزیزم شما عـــَـر نزنــے هـم خـَر بـودنت واسه ما ثابت شــُــבس … . . . متن تیکه دار عَزیِزَم اِنقد باهــاش لــــاســ میزنـﮮ لااقــل با نون بزن سیر شـﮮ . . . بـہ بَـعــضــﮯ هـآ بـآیَــב گُــفـتـــ : فَـلـسَـفـِـہ وُجـوבِتـــ مِـثـلــ سُـســـ خِـرســــﮯ مَـهـرآمـِــہ فَـقَـطـ بَـلـבﮮ تِـرتِـر کُـنــﮯ، بِــבوטּِ بـآزבهــﮯ ! . . . اونـے کـہ واسـہ شُما ادّعا مـے کنـہ واسـہ بودنِ با مآ دُعا مـے کنـہ! عآرهـ عزیزم ! . . . اس ام اس تیکه دار ﺍﺯ ﺍﻭﻧﻴﻜﻪ ﻛﺎﻣﻼ ﺩﺭﻛﺖ ﻣﻴﻜﻨﻪ ، احساست حس میکنه ، ﺣﺮﻓﺎﺗﻮ ﻣﻴﻔﻬﻤﻪ ، ﻣﻨﻈﻮﺭﺗﻮ ﺧﻮﺏ ﻣﻴﺪﻭﻧﻪ ؛ ﺑﺘﺮﺱ ! ﭼﻮﻥ ﺍﻳﻦ ﺁﺩﻡ ﺧﻮﺏ ﺑﻠﺪﻩ ﺍﺯ ﻛﺠﺎ ﺑﺰﻧﻪ … . . . تــو انقـدر از هرزه ها دوستت دارم شنیدی که عاشـقانه های من برایت گـزافه ای بیش نبـود . . . . . . جملات تیکه دار اگه خواستی بری دو دل نباش، بگو، من زنگ میزنم آژانس بیاد . . . . . . بعضیام مثه هندزفــری میمونن، هارت و پورتشون فقط توگــوش ماست وگرنه واسه بقیه صدای پشــه هم نیستن . . . . . . مـــ ــن را بـبـیـــــــن …! هـمـچـنـــان ایستــــــــاده اَم … کســـی کــــه فـکــــــر مـی کــــــردی , مـی شکنـــــــد بــــــی تــــــــو … مــی شکـــــند امثالـــ ــی مثـــــــل ” تـــ ـــــو را ” …! . . . اس ام اس نیش دار ناراحت نشو اگه کسی یه نفر دیگه رو به تو ترجیح داد، چون تو نمیتونی یه میمون رو متقاعد کنی که عسل شیرین تر از موزه ! . . . چه کسی میگوید منو او تفاهم نداشتیم ؟ ما هردو عاشق بودیم : من عاشق او و او هم عاشق او ! . . . من آنقدر دیوانهام که وقتی دورم میزنی باز نگران تواَم، سرت گیج نرود . . . اس ام اس کوبنده مغرور و خود شیفتـــــه نیستم… ولی یاد گرفتم که تو زندگیـــــــــــم…. منت احدی رو نکشـــــم… خداحافظ تو فرهنگ لغت من جوابـــــش فقط یه کلمه است..! به ســــــــــلامـــــــت… . . . دلــــــــتنـگم بــــــــرای تو نـــه برای منه قبــــل از تو ! . . . بعضیا رو اگه با پودر ۸ آنزیمم بشوری ، لکه ی ننگشون از زندگی گذشتت پاک نمیشه ! . . . استاتوس تیکه دار برای بعضی از آدمها محبت مثل فیلم خارجی بدون زیرنویس می مونه ؛ نمی فهمنش . . . . . . ﺩﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩ ، ﺗﻮ ﺑﺎ ﭘﺎﯼ ﺧﻮﺩﺕ ﺍﺯ ﭼﺸﻢ ﻣﻦ ﺍﻓﺘﺎﺩﯼ . . . . . . مهم نیست چند سالته ، وقتی یاد گرفتی جواب دوست داشتن رو با جفتک انداختن ندی، بهت میگن “آدم” . . . دوست عزیز ؛ ﻓﺮﻕِ ﻣﻦ ﺑﺎ ﺑﻘﯿﻪ ﺭﻭ ﻓﻘﻂ ﻛﺴﻰ ﻣﯿﻔﻬﻤﻪ ﻛﻪ ﺑــــﺮﺍﻡ ﺑﺎ ﺑﻘﯿﻪ ﻓﺮﻕ ﺩﺍﺭﻩ … . . . اس ام اس طعنه دار میخوام اون سیبِ قرمزِ بالای درخت باشم در دورترین نقطه … دقت کن ! رسیدن به من آسون نیست ؛ اگر همتشو رو نداری ، آسیبی به درخت نزن ! به همون سیب های کرم خورده ی روی زمین قانع باش ! . . . فک می کردم بهم خیانت کردی ولی وقتی طرفو دیدم فهمیدم جنایت کردی ! اونم به خودت . . . . . . حکایت قلب بعضی ها هم شده حکایت تبلیغات املاک: فروش ، رهن ، اجاره . . . بعضیا لازمه بهشون بفهمونی که ; اونایی که شما باهاشون میگردی ، راه رفتنو از ما یاد گرفتن ، بله ! . . . عزیزم واسه کسی دورویی کن که حوصله همون یه روتَم داشته باشه . . . ok ؟! . . . من و تو شباهت های متفاوتی با هم داریم : هر دو شکستیم ؛ تو قلب مرا ، من غرورم را هر دو رقصیدیم ؛ تو با دیگری ، من با سازهای تو هر دو بازی کردیم ؛ تو با من ، من با سرنوشتم و در آخر هر دو پی بردیم تو به حماقت من ، من به پست بودن تو آری ، این شباهت های متفاوت هر روز آشکارتر میشود ! . . . متن تیکه دار ﻣﻦ ﻏــــــﺮﻭﺭﻡ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺭﺍﺣﺘــــــﯽ ﺑﻪ ﺩﺳﺖ ﻧﯿــــــﺎﻭﺭﺩﻡ ﮐــــــﻪ ﻫﺮ ﻭﻗﺖ ﺩﻟـــﺖ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﺧـــــﺮﺩﺵ ﮐﻨﯽ … ! ﻏـــــــﺮﻭﺭ ﻣﻦ ﺍﮔﺮ ﺑﺸﮑـﻨـــــــﺪ ﺑﺎ ﺗـــﮑـــــﻪ ﻫـــﺎﯾـــــﺶ ﺷﺎﻫـــــــﺮﮒ ﺯﻧــــﺪﮔـــــﯽ ﺗـــــﻮ ﺭﺍ ﻧﯿﺰ ﺧﻮﺍﻫـــــﻢ ﺯﺩ . . . RE: جدیدترین سری جملات و اس ام اس های تیکه دار و نیش دار - ☆♡yekta hidden♡☆ - 31-12-2014 بعضیام مثه هندزفــری میمونن، هارت و پورتشون فقط توگــوش ماست وگرنه واسه بقیه صدای پشــه هم نیستن . . . دوست عزیز ؛ ﻓﺮﻕِ ﻣﻦ ﺑﺎ ﺑﻘﯿﻪ ﺭﻭ ﻓﻘﻂ ﻛﺴﻰ ﻣﯿﻔﻬﻤﻪ ﻛﻪ ﺑــــﺮﺍﻡ ﺑﺎ ﺑﻘﯿﻪ ﻓﺮﻕ ﺩﺍﺭﻩ … مررررررررررررسی گلم |