سوپ جو با سس شیر - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: سوپ جو با سس شیر (/showthread.php?tid=201987) |
سوپ جو با سس شیر - ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ - 28-12-2014 مواد لازم: مناسب برای 6 تا 8 نفر هویج : 2 عدد متوسط جو پرک : یک لیوان پیاز : یک عدد مرغ : یک تکه سینه آرد : 2 قاشق غذاخوری کره : 2 قاشق غذاخوری شیر : یک لیوان نمک و فلفل : مقدار لازم دستور پخت: 1- ابتدا سینه مرغ را به همراه پیاز، نمک، فلفل و 4 لیوان آب بپزید. 2- بعداز پخته شدن، مرغ و پیاز را خارج کنید. جو و هویج رنده شده را به آب مرغ اضافه کنید. بعد از جوش آمدن مجدد، حرارت را کم کنید. 3- سینه مرغ پخته شده را ریش ریش و به جوهای در حال پخت اضافه کنید. در این مرحله سوپ به چک مداوم و هم زدن گه گاهی شما احتیاج دارد. 4- برای تهیه سس، ابتدا کره را درون قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره آب شود. 5- پس از آب شدن کره، کم کم آرد را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود. 6- شیر را اضافه کنید و خوب به هم بزنید تا مخلوط غلیظ و یکدست شود. 7- پس از آماده شدن سس، آن را به سوپ اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا جا بیفتد. نکته 1 : سوپ جویی که به این روش آماده می شود، سیرکننده است و پیشنهاد می کنیم در کاسه های کوچک برای مهمانان خود سرو کنید. نکته 2 : خوردن این سوپ به دلیل داشتن مواد سرخ شده برای افراد مریض توصیه نمی شود. RE: سوپ جو با سس شیر - راrahilحیل - 28-12-2014 مغسی مادام |