انجمن های تخصصی  فلش خور
سوپ جو با سس شیر - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: سوپ جو با سس شیر (/showthread.php?tid=201987)



سوپ جو با سس شیر - ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ - 28-12-2014

مواد لازم:

مناسب برای 6 تا 8 نفر

هویج : 2 عدد متوسط
جو پرک : یک لیوان
پیاز : یک عدد
مرغ : یک تکه سینه
آرد : 2 قاشق غذاخوری
کره : 2 قاشق غذاخوری
شیر : یک لیوان
نمک و فلفل : مقدار لازم


سوپ جو با سس شیر 1


دستور پخت:

1- ابتدا سینه مرغ را به همراه پیاز، نمک، فلفل و 4 لیوان آب بپزید.

2- بعداز پخته شدن، مرغ و پیاز را خارج کنید. جو و هویج رنده شده را به آب مرغ اضافه کنید. بعد از جوش آمدن مجدد، حرارت را کم کنید.

3- سینه مرغ پخته شده را ریش ریش و به جوهای در حال پخت اضافه کنید. در این مرحله سوپ به چک مداوم و هم زدن گه گاهی شما احتیاج دارد.

4- برای تهیه سس، ابتدا کره را درون قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره آب شود.

5- پس از آب شدن کره، کم کم آرد را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود.

6- شیر را اضافه کنید و خوب به هم بزنید تا مخلوط غلیظ و یکدست شود.

7- پس از آماده شدن سس، آن را به سوپ اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا جا بیفتد.

نکته 1 : سوپ جویی که به این روش آماده می شود، سیرکننده است و پیشنهاد می کنیم در کاسه های کوچک برای مهمانان خود سرو کنید.

نکته 2 : خوردن این سوپ به دلیل داشتن مواد سرخ شده برای افراد مریض توصیه نمی شود.



RE: سوپ جو با سس شیر - راrahilحیل - 28-12-2014

مغسی مادامHeartHeart