پیتزا نیویورکی =))) - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: پیتزا نیویورکی =))) (/showthread.php?tid=201983) |
پیتزا نیویورکی =))) - ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ - 28-12-2014 مواد لازم: مناسب برای 4 نفر فلفل سفید : یک قاشق مرباخوری لیمو ترش : نصف یک عدد خامه یا سرشیر : یک فنجان خمیر پیتزا بزرگ : یک عدد گوشت ریش ریش شده نیم پز : 200 گرم روغن زیتون : به مقدار لازم پنیر موزارلا : به مقدار لازم پیاز متوسط : یک عدد دستور پخت: 1- فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت داغ کنید. 2- پیاز را به صورت حلقه های ظریف با چاقو برش دهید و توسط روغن زیتون تا جایی که حلقه های پیاز طلایی شود سرخ کنید . 3- خامه را کمی بجوشانید تا غلیظ شود؛ سپس فلفل سفید را به همراه آب نصف لیمو ترش به خامه اضافه کنید. 4- خمیر پیتزا را روی سینی مخصوص پیتزا پهن کنید . 5- پنیر موزارلا و گوشت را به صورتی که روی خمیر را یک لایه کامل بپوشاند، بر روی خمیر بریزید. مخلوط خامه را به طوری که کاملا سطح پیتزا را بپوشاند، روی گوشت و پنیر بریزید. 6- مقداری دیگر پنیر موزارلا روی پیتزا بریزید . 7- پیازهای سرخ شده را به صورت یکنواخت بر روی پیتزا ی نیویورکی بپاشید. 8- پیتزا نیویورکی نباید خشک شود برای جلوگیری از این امر بعد از 10 دقیقه طبخ در فر به آن سر بزنید و زمانی که روی پیتزا کمی متمایل به رنگ طلایی شد آن را از فر خارج کنید. |