انجمن های تخصصی  فلش خور
سالاد با ماهى آبپز - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: سالاد با ماهى آبپز (/showthread.php?tid=201959)



سالاد با ماهى آبپز - ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ - 28-12-2014

سالاد با ماهى آبپز 1

مواد لازم:

خیار:‌ 5ورق
گوجه گیلاسی:‌5عدد
جوانه گندم: یك قاشق سوپ‌خوری
فلفل سبز شیرین: 10گرم
ماهی تیلا پیلا (بی‌تیغ): یك عدد
آبلیموی تازه: یك قاشق سوپ‌خوری
روغن زیتون: یك قاشق سوپ‌خوری
زعفران: یك‌دوم قاشق چای‌خوری، حل كرده

روش تهیه:

ماهی را به روغن زیتون، آبلیمو و زعفران حل كرده آغشته كنید. در دستگاه بخارپز یك عدد فویل آلومینیومی قرار داده و ماهی را درآن بگذارید و اطراف فویل را كمی به سمت بالا بیاورید. ماهی را با تعدادی برش لیمو که رویش می‌گذاریم، مزه‌دار کنید. 20دقیقه در بخارپز بگذارید. در دستور اصلی این غذا، این ماهی و سالاد بدون سس سرو می‌شود اما پیشنهاد من برای تهییه سس اینگونه است: مقداری آبلیموی تازه و روغن زیتون را با هم مخلوط كنید، سپس به‌عنوان ادویه از پوست لیموترش خشك شده، آویشن پودرشده، پودر اورگانو، پودرسیر و پودر فلفل سیاه نیز استفاده كنید.

نكته:

تجربه ثابت كرده است كه ماهی‌های دارای بافت نرم و پرچرب برای این غذا مناسب نیستند. پس پیشنهاد می‌كنم اصلا از ماهی‌های دریای شمال استفاده نكنید.