سالاد با ماهى آبپز - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: سالاد با ماهى آبپز (/showthread.php?tid=201959) |
سالاد با ماهى آبپز - ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ - 28-12-2014 مواد لازم: خیار: 5ورق گوجه گیلاسی:5عدد جوانه گندم: یك قاشق سوپخوری فلفل سبز شیرین: 10گرم ماهی تیلا پیلا (بیتیغ): یك عدد آبلیموی تازه: یك قاشق سوپخوری روغن زیتون: یك قاشق سوپخوری زعفران: یكدوم قاشق چایخوری، حل كرده روش تهیه: ماهی را به روغن زیتون، آبلیمو و زعفران حل كرده آغشته كنید. در دستگاه بخارپز یك عدد فویل آلومینیومی قرار داده و ماهی را درآن بگذارید و اطراف فویل را كمی به سمت بالا بیاورید. ماهی را با تعدادی برش لیمو که رویش میگذاریم، مزهدار کنید. 20دقیقه در بخارپز بگذارید. در دستور اصلی این غذا، این ماهی و سالاد بدون سس سرو میشود اما پیشنهاد من برای تهییه سس اینگونه است: مقداری آبلیموی تازه و روغن زیتون را با هم مخلوط كنید، سپس بهعنوان ادویه از پوست لیموترش خشك شده، آویشن پودرشده، پودر اورگانو، پودرسیر و پودر فلفل سیاه نیز استفاده كنید. نكته: تجربه ثابت كرده است كه ماهیهای دارای بافت نرم و پرچرب برای این غذا مناسب نیستند. پس پیشنهاد میكنم اصلا از ماهیهای دریای شمال استفاده نكنید. |