با این هات چاکلت ها سرما را از رو ببرید - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: با این هات چاکلت ها سرما را از رو ببرید (/showthread.php?tid=201933) |
با این هات چاکلت ها سرما را از رو ببرید - ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ - 28-12-2014 در هاتچاکلت ایتالیایی یا «چیکولاتا کالدا» برای اینکه غلظت مایع زیاد شود، از نشاسته ذرت استفاده می شود. این نوشیدنی شبیه پودینگ است و فقط 5 دقیقه طوی می کشد تا آن را درست کنید. مواد لازم • 115 گرم شکلات 50 درصد • یک و نیم پیمانه شیر کامل • دو قاشق غذاخوری شکر • دو قاشق چایخوری نشاسته ذرت طرز تهیه 1.شکلات و مقداری شیر را درون قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. آنها را با قاشق چوبی دایم هم بزنید تا مخلوط و شکلات ها آب شوند. بقیه شیر را اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس شکر را باید اضافه کنید و وقتی حل و آب شد، نشاسته ذرت را به تدریج اضافه کنید و دایم هم بزنید تا نوشیدنی به غلظت دلخواه برسد. وقتی کاملا غلیظ و تقریبا سفت شد، از روی حرارت بردارید و در ماگ دلخواه سرو کنید. هاتچاکلت فرانسوی «لُ شکلات شو» نام دارد. فرانسوی ها با یک فنجان هاتچاکلت گرم می شوند و همچون مدل ایتالیایی، این هاتچاکلت نیز غلیظ و خامهای است. البته کمی شیرین تر است و به جای ماگ، در فنجان های کوچک سرو می شود. مواد لازم • دو پیمانه شیر کامل • 130 گرم شکلات تلخ خرد شده • دو قاشق غذاخوری شکر قهوه ای طرز تهیه 1. شیر را در قابلمه متوسط روی حرارت ملایم آب کنید. هنگامی که گرم شد، شکلات را اضافه کنید و هم بزنید. برای اینکه شکلات به غلظت لازم برسد باید آنها را سه دقیقه روی حرارت بسیار کم بجوشانید. اما مراقب باشید که سر نرود و زیاد هم روی حرارت نماند. درست مثل وقتی که می خواهید قهوه ترک درست کنید، چهارچشمی مراقب محتویات داخل شیرجوش باشید. در صورت تمایل می توانید شکر قهوه ای هم اضافه کنید. 2.مردم فرانسه این شکلات داغ را در فنجان قهوه سرو می کنند. اگر می خواهید طعم بهتری داشته باشید. آن را چند ساعت کنار بگذارید و سپس دوباره گرم و نوش جان کنید. هاتچاکلت در کلمبیا بیشتر در وعده صبحانه سرو می شود و در کنار آن پنیر هم سرو می شود. شما می توانید پنیرها را داخل فنجان خود بیندازید و طعم ترکیبی شور و شیرین را امتحان کنید. مواد لازم • 110 گرم شکلات کلمبیایی • دو قاشق غذاخوری شکر • 4 پیمانه آب طرز تهیه 1.همه مواد را با هم در یک شیرجوش مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید. تا زمانی آنها را حرارت دهید که به حالت نیمجوش در بیایند. البته باید ابتدا خوب مواد را با هم مخلوط کنید تا شکلات ها کاملا آب شوند. سپس از روی حرارت بردارید و گرم سرو کنید. شکلات سانتافرنو مواد لازم • 4.5 پیمانه شیر کامل •دو و نیم قاشق غذاخوری شکر • ¼ قاشق چایخوری پودر دارچین • 140 گرم شکلات شیرین خرد شده طرز تهیه 1.شیر را درشیرجوش و روی حرارت ملایم گرم کنید. البته مراقب باشید به مرحله جوشیدن نرسد. وقتی که نیمجوش شد، شکلات را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا شکلات ها آب شوند. سپس شکر و دارچین را اضافه کنید و به طور مرتب هم بزنید تا کاملا مواد مخلوط شوند و به خورد هم بروند. 2. آن را گرم سرو کنید. هاتچاکلت اسپانیایی نیز همچون مدل ایتالیایی و فرانسوی غلیظ و خامهای است. در این مدل نیز نشاسته ذرت وجود دارد تا بافتی غلیظ و دوست داشتنی به آن بدهد. مواد لازم • 6 پیمانه شیر کامل • دو قاشق غذاخوری نشاسته ذرت • ¼ پیمانه پودر کاکائو • ¾ پیمانه شکر • کمی نمک • یک قاشق چایخوری عصاره وانیل • 230 تا 340 گرم شکلات 50 درصد خرد شده طرز تهیه 1. 5.5 پیمانه شیر را داخل قابلمه بزرگ بریزید. 2. در یک کاسه کوچک، نشاسته ذرت، پودر کاکائو، شکر و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. نصف پیمانه از شیر باقی مانده را به آنها بیفزایید تا مواد حالت خمیری به خود بگیرند. شیر را روی حرارت ملایم گرم کنید و پیش از اینکه شیر به جوش بیاید، مخلوط کاکائو را اضافه کنید. اجازه دهید مواد بجوشند. 3. مواد را یک دقیقه به طور مداوم هم بزنید تا به غلظت موردنظر برسد. سپس از روی حرارت بردارید و وانیل و 225 گرم شکلات را اضافه کنید و هم بزنید. زمانی که شکلات ها آب شدند، هاتچاکلت را سرو کنید. در صورت تمایل می توانید شکلات بیشتری هم اضافه کنید. اگر همه هاتچاکلت های این مطلب به نظرتان غلیظ و شیرین بودند و به نظرتان چیزی در خود کم داشتند، باید بدانید این مدل مکزیکی احتمالا نظرتان را جلب خواهد کرد. مکزیکی ها این مدل شکلات داغ را از مایاها به ارث برده اند. مواد لازم • دو پیمانه شیر کامل • 4 قاشق غذاخوری پودر کاکائو • 1/8 قاشق چایخوری نمک • ¼ قاشق چایخوری پودر چیلی داغ • 85 گرم شکلات تلخ خرد شده طرز تهیه 1. شیر را در شیرجوش بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. هنگامی که کمی گرم شد، پودر کاکائو و نمک را اضافه کنید. هنگامی که می خواست بجوشد فورا از روی حرارت بردارید و پودر چیلی و شکلات تلخ را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شوند. |