![]() |
سالاد جگر مرغ گرم با نان ماست و خردل - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: سالاد جگر مرغ گرم با نان ماست و خردل (/showthread.php?tid=201926) |
سالاد جگر مرغ گرم با نان ماست و خردل - ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ - 28-12-2014 ![]() مواد لازم: نان ماست و خردل: نان حجمی: یک عدد پنیر چدار یا گودا: 100 گرم ماست ساده: 4 قاشق غذاخوری تخم خردل: 2 قاشق غذاخوری سس ورچستر شایر (سس سنتی انگلیسی): یک قاشق غذاخوری سس فلفل تند به میزان لازم سالاد: پیاز قرمز کوچک یک عدد خیار متوسط: یک عدد هویج: یک عدد لیموترش: یک عدد روغن زیتون بکر: 2 قاشق غذاخوری جعفری یک دسته کوچک کاهو: 200 گرم جوانه: 50 گرم سرکه بالزامیک پنیر فتا: 10 گرم سس جگر: ژامبون: 2 ورقه روغن زیتون جگر مرغ 400 گرم، پاک کرده سرکه قرمز: 100 میلی لیتر ماست: 2 قاشق غذاخوری روش تهیه: 1- نان را ورقه کنید. دو طرف آن را کمی گریل کنید. پنیر چدار را در یک کاسه رنده کرده و با ماست، خردل، سس ورچستر و کمی سس فلفل مخلوط کرده و روی نان ها پخش کنید. نان ها را دوباره گریل کرده و در طبقه وسط فر برشته کنید. 2 - پیاز، هویج و خیار را ورقه کنید. در یک کاسه بریزید و لیمو و روغن زیتون را روی آن داده و نمک و فلفل بپاشید، جعفری خرد شده را روی آن بریزید. 2 قاشق غذاخوری روغن در تابه داغ کرده و ژامبونهای خرد شده و جگر مرغ را 8 دقیقه در آن سرخ کنید. نمک و فلفل پاشیده و سرکه را اضافه کنید. جگرها را آنقدر روی شعله ملایم بپزید تا سس غلیظ شود، سپس از روی شعله برداشته و ماست را داخل آن بریزید. 3 - برگ های خرد شده کاهو و جوانه را با پیاز، خیار و هویج مخلوط کرده و سرکه بالزامیک را روی آن بریزید. 4 - پنیر فتا را خرد کرده و روی سالاد بدهید. نانهای برشته را با سالاد سرو کرده و سس جگر را کنار آن بگذارید. |