انجمن های تخصصی  فلش خور
سالاد جگر مرغ گرم با نان ماست و خردل - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: سالاد جگر مرغ گرم با نان ماست و خردل (/showthread.php?tid=201926)



سالاد جگر مرغ گرم با نان ماست و خردل - ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ - 28-12-2014

سالاد جگر مرغ گرم با نان ماست و خردل 1

مواد لازم:

نان ماست و خردل:
نان حجمی: یک عدد
پنیر چدار یا گودا: 100 گرم
ماست ساده: 4 قاشق غذاخوری
تخم خردل: 2 قاشق غذاخوری
سس ورچستر شایر (سس سنتی انگلیسی): یک قاشق غذاخوری
سس فلفل تند به میزان لازم
سالاد: پیاز قرمز کوچک یک عدد
خیار متوسط: یک عدد
هویج: یک عدد
لیموترش: یک عدد
روغن زیتون بکر: 2 قاشق غذاخوری
جعفری یک دسته کوچک
کاهو: 200 گرم
جوانه: 50 گرم
سرکه بالزامیک
پنیر فتا: 10 گرم
سس جگر:
ژامبون: 2 ورقه
روغن زیتون
جگر مرغ 400 گرم، پاک کرده
سرکه قرمز: 100 میلی لیتر
ماست: 2 قاشق غذاخوری

روش تهیه:

1- نان را ورقه کنید. دو طرف آن را کمی گریل کنید. پنیر چدار را در یک کاسه رنده کرده و با ماست، خردل، سس ورچستر و کمی سس فلفل مخلوط کرده و روی نان ها پخش کنید. نان ها را دوباره گریل کرده و در طبقه وسط فر برشته کنید.

2 - پیاز، هویج و خیار را ورقه کنید. در یک کاسه بریزید و لیمو و روغن زیتون را روی آن داده و نمک و فلفل بپاشید، جعفری خرد شده را روی آن بریزید.

2 قاشق غذاخوری روغن در تابه داغ کرده و ژامبون‌های خرد شده و جگر مرغ را 8 دقیقه در آن سرخ کنید. نمک و فلفل پاشیده و سرکه را اضافه کنید. جگرها را آنقدر روی شعله ملایم بپزید تا سس غلیظ شود، سپس از روی شعله برداشته و ماست را داخل آن بریزید.

3 - برگ های خرد شده کاهو و جوانه را با پیاز، خیار و هویج مخلوط کرده و سرکه بالزامیک را روی آن بریزید.

4 - پنیر فتا را خرد کرده و روی سالاد بدهید. نان‌های برشته را با سالاد سرو کرده و سس جگر را کنار آن بگذارید.