لوبيا پلو (پلو لوبيا چشم بلبلي ) - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: لوبيا پلو (پلو لوبيا چشم بلبلي ) (/showthread.php?tid=201924) |
لوبيا پلو (پلو لوبيا چشم بلبلي ) - ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ - 28-12-2014 مواد لازم : ـ برنج ۳ پیمانه ـ لوبیا چشم بلبلی ۱ پیمانه ـ گوشت ۴۰۰ گرم ـ شوید خشک یا تازه خرد شده ۴ الی ۵ قاشق غذا خوری ـ روغن به مقدار لازم ـ نمک قدری ـ زعفران دمکرده ۱ قاشق غذا خوری طرز تهیه : لوبیایی را که از قبل در آب خیساند ه اید را با کمی نمک بپزید. برنج را با ۴ پیمانه آب وکمی نمک و روغن به صورت کته بپزید و وقتی آبش را جمع کرد لابلای آن شوید بپاشید و بگذارید دم بیفتد . گوشت را جدا گانه با نمک و زردچوبه و دارچین وزنجبیل و پیاز بپزید وقتی برنج آماده شد یک کفگیر برنج وبعد یک کفگیر لوبیا ودوباره برنج وبعد لوبیا ... آنقدر تکرار کنید تا دیس پر شود و با گوشت نوش جان کنید . لوبیایی که در تصویر میبینید کمی متفاوت تر از لوبیای چشم بلبلی است و مخصوص منطقه غرب کشور میباشد و موقع پخت رنگ قرمز به خود میگیرد و بسیار خوشمزه و از نظر اندازه کوچکتر هم هست . |