انجمن های تخصصی  فلش خور
طاس‌ کباب به سبک کاشانی ها - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: طاس‌ کباب به سبک کاشانی ها (/showthread.php?tid=201915)



طاس‌ کباب به سبک کاشانی ها - ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ - 28-12-2014

مواد لازم:

برای 4 نفر

گوشت نیم كیلو (ماهیچه یا قلوه گاه گوسفندی)
پیاز نیم كیلو
بادمجان 6عدد
گوجه فرنگی 4عدد
رب انار نصف پیمانه
زردچوبه به میزان لازم
نمك به میزان لازم
روغن به میزان لازم


طاس‌ کباب به سبک کاشانی ها 1
طرز تهیه:

ابتدا پیاز را حلقه حلقه كرده و آن را ته قابلمه چیده و گوشت را كه خورشی خرد كرده‌اید روی پیازها بچینید. زردچوبه، نمك و فلفل را روی گوشت پاشیده، بعد بادمجان‌ها را درسته با پوست، روی گوشت بگذارید. گوجه‌فرنگی‌ها را روی بادنجان‌ها چیده و با دو لیوان آب بگذارید بپزد، وقتی كه آب آن جوش آمد حرارت را ملایم كرده و دو و نیم تا سه ساعت غذا را بپزید. 30 دقیقه پیش از آن‌كه غذا را بردارید رب انار را هم روی آن بریزید. می‌توانید این غذا را با نان یا برنج همانند خورش میل كنید.

نكات:

1) اگر دوست دارید بادمجانها را سرخ كنید و بعد به غذا اضافه كنید.

2) این غذا با بادمجان درسته و با پوست تهیه میشود و متعلق به كاشان است البته باید قسمت كلاهك بادمجان گرفته شود.

3) اگر فكر میكنید بادمجانهایتان شور هستند در قسمت وسط شكاف ایجاد كرده و آنها را 2دقیقه در آب و نمك بجوشانید تا تلخاب آنها گرفته شود.