طرز تهیه سالاد هندوانه کبابی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه سالاد هندوانه کبابی (/showthread.php?tid=201902) |
طرز تهیه سالاد هندوانه کبابی - ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ - 28-12-2014 • تعداد: 8 نفر • زمان تهیه: 35 دقیقه • زمان پخت: 4 دقیقه مواد لازم • 2 برش بزرگ هندوانه • 10 پیمانه کاهوی خرد شده • 3 پیمانه کوینا پخته شده • ترشی تربچه* • دو عدد آووکادو متوسط پوست کنده و خرد کرده • 1/4 قاشق چایخوری پودر چیلی • نصف پیمانه پنیر فتا • دو قاشق غذاخوری گشنیز تازه طرز تهیه 1. برای کباب کردن هندوانه، کبابپز را با حرارت ملایم روشن کنید. هندوانهها را روی توری آن قرار دهید و به مدت 4 دقیقه آنها را بپزید تا گریل شوند. 2. کاهوها را درون ظرف بچینید. در یک کاسه بزرگ، کوینا و ترشی تربچه را با یکدیگر مخلوط کنید. 2/3 پیمانه سس سرکه و عسل* را روی آنها بریزید و هم بزنید. سپس با قاشق مخلوط را روی برگهای کاهو بریزید. 3. برشهای هندوانه را به چهار قسمت تقسیم کنید. آنها را به همراه برشهای آووکادو روی سالاد بچینید. در آخر، پودر فلفل بپاشید. پنیر فتا و گشنیز را اضافه کنید و سالاد را با سس باقیمانده سرو کنید. ترشی تربچه مواد لازم • نصف پیمانه سرکه سیب • 1/3 پیمانه عسل • یک قاشق چایخوری نمک • یک دسته تربچه خرد شده طرز تهیه 1. در یک کاسه متوسط، سرکه، عسل و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را هم بزنید تا عسل و نمک حل شوند. سپس تربچههای خرد شده را اضافه کنید. 2. آنها را درون ظرف در بسته بریزید و به مدت 30 دقیقه تا 4 ساعت در دمای اتاق بگذارید. سپس آبکش کنید. سس سرکه و عسل مواد لازم • 1.5 قاشق چایخوری پوست لیموترش رنده شده • 6 قاشق غذاخوری آب لیموترش • ¼ پیمانه روغن زیتون • ¼ پیمانه عسل • 1.5 قاشق غذاخوری پیازکوهی خرد شده • 1.5 قاشق غذاخوری گشنیز تازه خرد شده • نصف قاشق چایخوری نمک طرز تهیه 1. در یک شیشه، پوست لیموترش، آب لیموترش، روغن، عسل، پیازچه، گشنیز و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. در شیشه را ببندید و آن را تکان دهید. سپس آن را در یخچال قرار دهید تا 20 دقیقه بماند و خنک شود. پیش از سرو آن را تکان دهید. |