انجمن های تخصصی  فلش خور
طرز تهیه خورش مرغ و انجیر - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: طرز تهیه خورش مرغ و انجیر (/showthread.php?tid=201901)



طرز تهیه خورش مرغ و انجیر - ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ - 28-12-2014

مواد لازم:

برای 9 نفر

مرغ 1ونیم كیلو
انجیر 12عدد (خشك و ترجیحا سیاه)
سیر 5حبه
تخم گشنیز نصف قاشق چایخوری (پودر)
پودر زیره نصف قاشق چایخوری
برگ بو 3عدد
آب مرغ 1ونیم فنجان
پوست لیمو 1قاشق چایخوری (رنده شده)
آبلیمو 2قاشق غذاخوری
روغن به میزان لازم
نمك به میزان لازم
فلفل به میزان لازم


طرز تهیه خورش مرغ و انجیر 1

طرز تهیه:

1. ابتدا فر را با حرارت 180 درجه سانتیمتر (350 درجه فارنهایت) گرم کنید. مرغ را شسته و تمیز کنید و به تکه های مساوی خرد کنید. سپس نمک، فلفل، یک برگ بو و نیمی از ادویه جات (پودر تخم گشنیز، پودر دارچین و پودر زیره) را به آن افزوده و درکمی روغن سرخ کنید تا طلایی شود.

2. تکه های مرغ را از تابه درآورید و در ظرف مخصوص فر بچینید. پیاز را خلال و سیر را ریز خرد کنید. پیاز، سیر، نیم دیگر ادویه ها و آب مرغ را روی مرغ بدهید و انجیرهای خشک را لابه لای مرغ ها بچینید و روی ظرف را فویل بکشید.

3.ظرف مرغ را 25 دقیقه داخل فر قرار دهید.پس از این مدت از فر در آورید و پوست لیمو و آب لیمو را روی مرغ بدهید و ظرف را بدون فویل دوباره 20 دقیقه داخل فر قرار دهید تا مرغ کاملاً بپزد و برشته شود. بعد از این مدت زمان غذا را از فر درآورید و سرو کنید.

نكات:

1. بهتر است مرغ را از شب داخل مواد طعم دهنده دلخواه و آب پیاز بخوابانید تا خوشمزه تر شود.

2. در صورت تمایل چند عدد قیصی به غذا بیفزایید.

3. این غذا رب ندارد ولی در صورت تمایل میتوانید به آن مقداری زعفران بیفزایید.