![]() |
اس ام اس تبریک کریسمس 2015 - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: اس ام اس تبریک کریسمس 2015 (/showthread.php?tid=201226) |
اس ام اس تبریک کریسمس 2015 - آوید°°° - 24-12-2014 شب که میشه تو یه خونهس تنِ اون درختِ کاج…
روی سرش صدتا ستاره میدرخشن مثِ تاج… اما اون مدتیِ که مُرده و بیخبره… کی واسه زخمِ تبر میشناسه یه راهِ علاج…؟ بعدِ تعطیلیِ عید درختو از یاد میبرن… پولک و ستارههاشو از رو شاخهش میکنن… میندازن توی خیابون کاج خشکِ قصه رو… نگا کن! چهارتا ولگرد اونو آتیش میزنن…! +++++++++++++++++++++++++++++++++++
میلاد پیام آور توحیدصلح و مهربانی
سمبل صبر و شکیبایی پیامبر اولوالعزم حضرت عیسی مسیح (علیه السلام) بر تمامی موحدین جهان تهنیت باد . . . +++++++++++++++++++++++++++++++++++
ﯾﺎﺩﺗﻪ ﯾﻪ ﺭﻭﺯ ﺗﻮ ﺭﻭ ﺍﺯ ﺑﺎﺑﺎﻧﻮﺋﻞ ﺧﻮﺍﺳﺘﻪ ﺑﻮﺩﻡ؟
ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺍﻭﻣﺪ ﮔﻔﺖ ﻣﻦ ﺗﻮ ﮐﺎﺭ ﺟﻨﺲ ﺑﻨﺠﻞ ﻧﯿﺴﺘﻢ! +++++++++++++++++++++++++++++++++++
ای مریم ! خدا تو را به کلمه ای از خودش بشارت میدهد که نامش مسیح عیسی بن مریم است ،در حالی که در دنیا و آخرت آبرومند و از مقربان الهی است (سوره آل عمران، آیه 45 )
میلاد حضرت عیسی مسیح (ع) را به هموطنان مسیحی تبریک میگوییم. +++++++++++++++++++++++++++++++++++
♥ وقتی آرزومـــــو به بابانوئــــل گفتم…
اونم خندید وقتی که فهمـــــید آرزو کردمــــ یه بار دیگه بهمــــ نگــــاه کنی و بخندے… مگر آرزوی کمی ستـــــــــ داشتن لبـــخـــند تو ؟ کریسمـــس مبارکــــــ
+++++++++++++++++++++++++++++++++++
اگه بابا نوئل بودم تو جیبام یه عالمه ستاره میذاشتم که هیچ شب تاریکی تو زندگیت نداشته باشی.کریسمس مبارک
میشه عکستو بدی بهم؟ که بابانوئل دقیقا بدونه برای کریسمس چی باید بهم هدیه بده. کریسمس مبارک
دو تا چیز که توی چرخش زمین نه تموم میشه و نه تغییر میکنه، یکیش شکوه تولد عیسی مسیحه و یکیش عشق دوست به دوسته!
برای دشمن خود: بخشش برای رقیب: تحمل برای دوستانت:قلبت برای خودت:احترام
کریسمس مبارک +++++++++++++++++++++++++++++++++++
اگه یه شب بیدار شدی و دیدی یه مرد چاق و گنده داره تورو توی کیسش میزاره لطفا نگران نشو. چون من به بابا نوئل گفتم تو رو برای کریسمس میخوام!
امیدوارم بابانوئل به جای کادوی زیبا تقدیر زیبا برای تو هدیه بیاره تقدیر خوب رو نمیتونی الان حس کنی اما در آینده میفهمی بهترین آرزو رو برات داشتم
کریسمس مبارک +++++++++++++++++++++++++++++++++++
چون به سخن نوبت عیسی رسید / عیب رها کرد و به معنی رسید
عیب کسان را منگر و احسان خویش / دیده فرو بر به گریبان خویش +++++++++++++++++++++++++++++++++++
میلاد پیام آور توحید صلح و مهربانی سمبل صبر و شکیبایی پیامبر اولوالعزم حضرت عیسی مسیح (علیه السلام) بر تمامی موحدین جهان تهنیت باد
سلام این عید پاک رو به پاکترین دل دنیا تبریک میگم امیدوارم بتونم قدر این پاکی رو بدونم و سال دیگه هم بهت تبریک بگم و پاکی رو باهم جشن بگیریم کریسمس مبارک
مبشر عشق و دوستی مسیح ، هم ، بر مصیبت حسین می گرید ، حتی اگر میلادش در محرم شیعیان باشد ، شاید او شیعه تر از ما باشد برای حسین مسیح دلهای مرده و ایمان های پژمرده …
به یه کریسمس سفید فکر میکنم، با هر کارتی که برای کریسمس آماده میکنم، آرزو میکنم که همه ی روزهات شاد و آفتابی (روشن) باشن، و امیدوارم که همه ی کریسمس هات سفید باشن. کریسمس مبارک
اگه یه شب بیدار شدی و دیدی یه مرد چاق و گنده داره تورو توی کیسش میزاره لطفا نگران نشو. چون من به بابا نوئل گفتم تورو برای کریسمس میخوام! +++++++++++++++++++++++++++++++++++
بیا به سالی که جدید و تازست خوشامد بگیم، بیا تک تک لحظه هاشو گرامی بداریم،بیا این سال نوی پربرکت رو جشن بگیریم. کریسمس مبارک +++++++++++++++++++++++++++++++++++
کریسمس نه یه زمانه و نه یه فصل، بلکه یک یادبوده،در واقع گرامی داشتن صلح وحسن نیت، رحیم و بخشنده بودن، باعث میشه روح واقعی کریسمس رو لمس کنیم. +++++++++++++++++++++++++++++++++++
هیچ کریسمسی ایدآل نخواهد بود مگر اینکه تو تصمیم بگیری اون روبه بازتابی از ارزش ها، خواسته ها، علاقه ها و قوانین خودت تبدیل کنی. +++++++++++++++++++++++++++++++++++
لذت در قلب کسانی که به معجزه ی کریسمس اعتقاد دارند بازتاب میکند.برای تو تمام صلح ، لذت و عشق این فصل رو آرزو میکنم . تغییر فصل رو بهت تبریک میگم +++++++++++++++++++++++++++++++++++
یه شب ساکت و آروم، یه ستاره بالای سرت، یه هدیه ی پربرکت از امید و عشق. یه کریسمس پر برکت برای تو . . . +++++++++++++++++++++++++++++++++++
کریسمس میتونه خیلی چیزا باشهیا میتونه چیز خاصی هم نباشه!برای تو هر اسباب بازی جدیدی میتونه لذت آور باشهو برای من کریسمس یعنی دیدن تو!
دو تا چیز که توی چرخش زمین نه تموم میشه و نه تغییر میکنه،یکیش شکوه تولد عیسی مسیحه و یکیش عشق دوست به دوسته! +++++++++++++++++++++++++++++++++++
میشه عکستو بدی بهم؟ که بابانوئل دقیقا بدونه برای کریسمسچی باید بهم هدیه بده.
RE: اس ام اس تبریک کریسمس 2015 - *محمد طاها* - 25-12-2014 مرسی سپاس |