جدیدترین اس ام اس عاشقانه - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: جدیدترین اس ام اس عاشقانه (/showthread.php?tid=200679) |
جدیدترین اس ام اس عاشقانه - ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ - 23-12-2014 حالا که باید چیزی را گم کنم چه چیز بهتر از گورم چه جا بهتر از آغوشت . . . ! ♥♥♥♥♥♥♥جدیدترین اس ام اس عاشقانه♥♥♥♥♥♥♥ تو را خودم چشم زدم بس که نوشتمت میان شعرهایم بیآنکه اسپند بچرخانم میان واژهها . . . ♥♥♥♥♥♥♥جدیدترین اس ام اس عاشقانه♥♥♥♥♥♥♥ ببین چقدر در هم حل شده ایم تو قهوه میخوری من خوابم نمی برد . . . ♥♥♥♥♥♥♥جدیدترین اس ام اس عاشقانه♥♥♥♥♥♥♥ آغشته به “تو” میشود روحم ، نفسم ، بند بند وجودم وقتی در حصار دستانت بوسه باران میشوم . . . ♥♥♥♥♥♥♥جدیدترین اس ام اس عاشقانه♥♥♥♥♥♥♥ در انتظار آغازی دیگرم ، انتخاب مجدد جفت ها ! شاید این بار نوحی بیاید ، مرا برگزیند در کنار “تو” ! ♥♥♥♥♥♥♥جدیدترین اس ام اس عاشقانه♥♥♥♥♥♥♥ روزها بی تو می گذرند و شب ها با تو نمی گذرند تمام درد من این است . . . ♥♥♥♥♥♥♥جدیدترین اس ام اس عاشقانه♥♥♥♥♥♥♥ میگویند : زندگیت را پایِ یک “نفر” نگذار کاش میدانستند که یک نفر نیستی ! تو یک “دنیایی” ♥♥♥♥♥♥♥جدیدترین اس ام اس عاشقانه♥♥♥♥♥♥♥ دلم “قُرص” است وقتی .. مُسَکِنم تویی ! ♥♥♥♥♥♥♥جدیدترین اس ام اس عاشقانه♥♥♥♥♥♥♥ مرا دوست بدار به سان ِ گذر از یک سمت خیابان به سمتی دیگر اول به من نگاه کن بعد به من نگاه کن بعد باز هم مرا نگاه کن…! ♥♥♥♥♥♥♥جدیدترین اس ام اس عاشقانه♥♥♥♥♥♥♥ تو که باشی بس است مگر من جز “نفس” چه میخواهم !؟ ♥♥♥♥♥♥♥ جدیدترین اس ام اس عاشقانه♥♥♥♥♥♥♥ مثل قالی نیمه تمام … به دارم کشیدهای یا ببافم … یا بشکافم … اول و آخر که به پای تو می افتم . . . ♥♥♥♥♥♥♥ جدیدترین اس ام اس عاشقانه♥♥♥♥♥♥♥ بالاترین آرزویم برایت این است : حاجت دلت با حکمت خدایت یکی باشد . . . ♥♥♥♥♥♥♥ جدیدترین اس ام اس عاشقانه♥♥♥♥♥♥♥ بی تو اما عشق بی معناست ، می دانی ؟ دستهایم تا ابد تنهاست ، میدانی؟ آسمانت را مگیر از من ، که بعد از تو زیستن یک لحظه هم بیجاست ، میدانی ؟ ♥♥♥♥♥♥♥جدیدترین اس ام اس عاشقانه♥♥♥♥♥♥♥ تقدیر من فقط با تک تک بوسه های تو بر روی پیشانی ام نوشته شده تو باید باشی تا با لبهایت آن را برای من رقم بزنی . . . ♥♥♥♥♥♥♥جدیدترین اس ام اس عاشقانه♥♥♥♥♥♥♥ تو همانی که دلم لک زده لبخندش را او که هرگز نتوان یافت همانندش را قلب من موقع اهدا به تو ایراد نداشت مشکل از توست اگر پس زده پیوندش را ! ♥♥♥♥♥♥♥جدیدترین اس ام اس عاشقانه♥♥♥♥♥♥♥ دلتنگ روزهایی هستم که معنای خداحافظ ، تا فردا بود . . . ♥♥♥♥♥♥♥جدیدترین اس ام اس عاشقانه♥♥♥♥♥♥♥ یک دم رخ زیبای تو از دیده گذر کرد آنی آتش عشق تو در دل فوران کرد دل گفت غنیمت شمرید این دم و لحظه چشم ، چشمک زد و عکست قاب دل کرد . . . ♥♥♥♥♥♥♥جدیدترین اس ام اس عاشقانه♥♥♥♥♥♥♥ هوا هر چقدر هم زمستان باشد مهم نیست آغوش تو تابستانِ من است . . . ♥♥♥♥♥♥♥جدیدترین اس ام اس عاشقانه♥♥♥♥♥♥♥ خوش خط و خال من ببخش که هنوز پونه مانده ام . . . ♥♥♥♥♥♥♥جدیدترین اس ام اس عاشقانه♥♥♥♥♥♥♥ یادت تمام هستیم را در خودش گم میکند مجنونتر از مجنون مرا در چشم مردم میکند من بی حضورت ، “با تو” در یک خانه در ذهنم قرین یاد تو قلبم را پر از حس ترنم میکند . . . ♥♥♥♥♥♥♥جدیدترین اس ام اس عاشقانه♥♥♥♥♥♥♥ ” تو ” در کنارِ خودت نیستی و نمیدانی در کنار ” تو ” بودن چه حالی دارد . . . ♥♥♥♥♥♥♥جدیدترین اس ام اس عاشقانه♥♥♥♥♥♥♥ پزشکان سال هاست که اشتباه می کنند نزدیک ترین عضو انسان به قلبش ، کمر اوست هربار که قلب کمی می رنجد کمر از ده جا می شکند . . . ♥♥♥♥♥♥♥جدیدترین اس ام اس عاشقانه♥♥♥♥♥♥♥ چشمان سیاه تو مرا خواهد کشت افسون نگاه تو مرا خواهد کشت این گونه که آه می کشد لب هایت پس لرزه ی آه تو مرا خواهد کشت ♥♥♥♥♥♥♥جدیدترین اس ام اس عاشقانه♥♥♥♥♥♥♥ اندازه ی یک وقفه ی کوتاه بمان حتی شده تا نیمه ی این راه بمان دلتنگ تو بودن به خدا ممکن نیست نه ، آه نکش ، آه نرو ، آه بمان ♥♥♥♥♥♥♥جدیدترین اس ام اس عاشقانه♥♥♥♥♥♥♥ سرمایه ام تویی ! از تمامِ دنیا فقط … بی اندازه دوستت “دارَم” ♥♥♥♥♥♥♥جدیدترین اس ام اس عاشقانه♥♥♥♥♥♥♥ سه آرزوی قشنگ عاشقانه : بی من نباشی بی تو نباشم بی هم نباشیم ♥♥♥♥♥♥♥جدیدترین اس ام اس عاشقانه♥♥♥♥♥♥♥ دلم شادی می خواهد وسعتش زیاد نیست به اندازه کف دستانت دستانم را بگیر . . . ♥♥♥♥♥♥♥جدیدترین اس ام اس عاشقانه♥♥♥♥♥♥♥ دردهای من دیازپام نمی خواهند مُسَکن ِ بوسه هایت … عجیب ، آرامم میکند ! ♥♥♥♥♥♥♥جدیدترین اس ام اس عاشقانه♥♥♥♥♥♥♥ غم ، حادثه ، تردید ، من و تنهایی یک شیشه ی می لبالب و تنهایی من مانده کنار جاده ی خاطره ها با یک چمدان سوز و تب و تنهایی ♥♥♥♥♥♥♥جدیدترین اس ام اس عاشقانه♥♥♥♥♥♥♥ عشق یعنی حسرت پنهان دل زندگی در گوشه ویران دل عشق یعنی سایه در یک خیال آرزوی سرکش و گاهی محال ♥♥♥♥♥♥♥جدیدترین اس ام اس عاشقانه♥♥♥♥♥♥♥ گهگاهی دلم را میشکنی وقتی به جای “تو” بهم میگویی : “شما” ♥♥♥♥♥♥♥جدیدترین اس ام اس عاشقانه♥♥♥♥♥♥♥ تکثیر “تو” در هر ثانیه ای از زندگی ام یعنی قشنگترین تکراری که هیچوقت تکراری نمی شود ! ♥♥♥♥♥♥♥جدیدترین اس ام اس عاشقانه♥♥♥♥♥♥♥ روبرویم ، سراب پشت سر ، خاطرات نازنینم ، کدامین طرف سوی توست . . . ؟ ♥♥♥♥♥♥♥جدیدترین اس ام اس عاشقانه♥♥♥♥♥♥♥ ای نازنین جواب معمای من تویی تنها چراغ روشن شبهای من تویی وقتی دلم گرفت از انبوه ابرها احساس آفتابی دنیای من تویی ♥♥♥♥♥♥♥جدیدترین اس ام اس عاشقانه♥♥♥♥♥♥♥ دوست داشتنت اندازه ندارد حجم نمی خواهد وقتی تمام کشور وجودم سرزمین حکمرانی توست! ♥♥♥♥♥♥♥جدیدترین اس ام اس عاشقانه♥♥♥♥♥♥♥ چه اعجازیست بهار لب هایت با هر بوسه که میکاری گونه هایم گل می دهد . . . ♥♥♥♥♥♥♥جدیدترین اس ام اس عاشقانه♥♥♥♥♥♥♥ گاهی دو حس از جنسِ هم چه تلخ رَد میشوند از یکدیگر ! “کار” از کار میگذرد و .. تو از “من” ♥♥♥♥♥♥♥جدیدترین اس ام اس عاشقانه♥♥♥♥♥♥♥ چشم که گذاشتم برو هر وقت خواستی برگرد ، من تا بی نهایت شمردن می دانم ♥♥♥♥♥♥♥جدیدترین اس ام اس عاشقانه♥♥♥♥♥♥♥ تو نیستی و هراسی در دلم افتاده حال مادر لالی را دارم که کودکش را در انبوه جمعیت گم کرده باشد . . . |