پیامک باحال شب بخیر گفتن - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: پیامک باحال شب بخیر گفتن (/showthread.php?tid=200621) |
پیامک باحال شب بخیر گفتن - ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ - 22-12-2014 اس ام اس شب بخیر عاشقانه Goodnight love sms ای گل سرخ پاییزم شبت به خیر عزیزم بوسه به پات می ریزم شبت به خیر عزیزم وقت لالایی گفتنه تو خوب بخوابی عشق من عشقو به پات می ریزم شبت به خیر عزیزم اس شب بخیر عاشقانه Goodnight love sms لالایی کن بخواب قشنگترین یار منو از خواب غفلت کردی بیدار لالایی کن بخواب معنی عشقم الهی بمونی تو سرنوشتم لالایی کن شبت به خیر عزیزم تمام عشقمو به پات می ریزم اسمس شب بخیر عاشقانه Goodnight love sms لالایی لا لا بخواب ای گل نازم که واسه چشای تو قصه می سازم لالایی لا لا بخواب ای گل سوسن همه فرشته ها روتو می بوسن پیام شب بخیر عاشقانه Goodnight love sms می خوام وقتی تو خوابی کنار تو بشینم اگه یه وقت خوابم برد باز خوابتو ببینم مواظب خودت باش شبت به خیر عزیزم ای کاش میشد تو خوابت رنگین کمون بریزم پیام کوتاه شب بخیر عاشقانه Goodnight love sms وقتی تو خوابی تو مهتاب همه چی با من غریبه خواب تو یه سقف کوتاه پشت اون نوری غریبه خواب تو خواب یه گندم توی سرزمین عشقه خواب یه قصهء خوب کفشای غمگین عشقه خواب تو خواب گل یاس خواب یه حسِ ِ نجیبه پیامک شب بخیر عاشقانه Goodnight love sms عزیزم خواب و بیدارت قشنگه شب من بی تو و بی آب و رنگه بخواب ای نازنینم , مهربونم , دلنشینم منم من عاشقت آروم باش بهترینم مسیج شب بخیر عاشقانه Goodnight love sms خوابای رنگی بیبینی خواب دلتنگی نبینی شبت به خیر ای مهربون خوب بخوابی عزیز جون متن شب بخیر عاشقانه Goodnight love sms امیدوارم امشب که می خوابی سفر زیبایی داشته باشی به دنیای رویاها عزیزترینم ، تا برگردی به انتظارت بیدار میمونم شبت بخیر متن ادبی شب بخیر عاشقانه Goodnight love sms عزیزم پرده چشماتو آروم می کشم روی چشات بوسه دوستت دارم رو می گیرم از گونه هات شعر شب بخیر عاشقانه Goodnight love sms این پیام از من خوابالو برای یک آدم خوابالو در زمان خوابالودگی ، ارسال شده است لطفا خوب بخوابید شب خوش اشعار شب بخیر عاشقانه Goodnight love sms خورشید خاموش ، ستاره روشن آسمان آبی خاموش ، آسمان سیاه روشن همه چیز آماده ست که توی خواب امشب تو رو توی رویاهام ببینم بهانه بیدار شدنم ، شبت به خیر اس ام اس توپ شب بخیر عاشقانه Goodnight love sms خوش آمدی مسافر سرزمین رویاهای شیرین خواهشمند است در بستر بالش خود آرام باشید تا لحظاتی دیگر آماده پرواز خواهیم شد تا صبح فردا سفر خوبی برای شما آرزومندیم خلبان خطوط هوایی رویا اس ام اس زیبا شب بخیر عاشقانه Goodnight love sms امیدوارم امشب که می خوابی قشنگترین و بهترین آدم دنیا رو تو خواب ببینی ولی سعی کن بهش عادت نکنی چون من هر شب نمی تونم بیام به خوابت شبت به خیر اس ام اس جدید شب بخیر عاشقانه Goodnight love sms شب بخیر ای آخرین امید من نذار تاریکی تو قلبت بنشینه چشاتو بروی شهر شب ببند تا چشای کوچیکت خواب ببینه sms شب بخیر عاشقانه Goodnight love sms ای کاش کنارت بودم تا زیباترین لالایی عاشقانه را برایت زمزمه کنم و تو آسمان قلبم را با مهتاب زیبای چشمانت نور باران کن تا خوابت ببرد شبت به خیر عزیزم اس ام اس شب بخیر عاشقانه Goodnight love sms باز هم شب شد و من هنوز بی عشق تو از تمام رویا ها دلگیرم امشب درانتظار یک شب به خیر تا صبح بیدار خواهم ماند اما تو چشماهای زیبایت را به رویاها بسپار شب به خیر اس ام اس شب بخیر عاشقانه Goodnight love sms باز صدا می زنم تو را امشب بازم می سپارمت به اون کسی که تو دیار بی کسی بین همه دلواپسی مونس و همدمم بوده تو رو به من هدیه داده شب به خیر بهانه زندگی اس ام اس شب بخیر عاشقانه Goodnight love sms تو بخواب نازنینم به جان تمام دلواپسی هایم قسم که لحظه ای دیده بر هم ننهم و نگهبان تمام غزل های بر باد رفته باشم قول می دهم یک مو نیز از سر قاصدک رویاهایت کم نشود تو بخواب نازنینم اس ام اس شب بخیر عاشقانه Goodnight love sms خوابی؟ دلم می خواد آروم خوابیده باشی بی ترس ، بی دلهره ، بی دلتنگی دلم می خواد وقتی خوابی اونجا باشم دم در وایسم ، سرمو بچسبونم به چارچوب ، نگات کنم خوب بخوابی گلم خوابای رنگی ببینی اس ام اس شب بخیر عاشقانه Goodnight love sms مثل یه گنجیشک کوچیک آروم بخواب مهربونم چشماتو رو هم بذار من اینجا بیدار می مونم کابوس رو زندون می کنم خواب بد رو می سوزونم حافظ خواب تو می شیم منو خدای خوب دل چشم هاتو فردا می بینم خوب بخوابی شبت به خیر RE: پیامک باحال شب بخیر گفتن - عشق دومین - 01-03-2015 لایک خوب بود |