![]() |
پیامک باحال نیمه شبی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: پیامک باحال نیمه شبی (/showthread.php?tid=200620) |
پیامک باحال نیمه شبی - ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ - 22-12-2014 اس ام اس سرکاری نیمه شب Night SMS می خواستم ببینم ساعت چنده ؟ چون ساعتم خوابیده دلم نیومد بیدارش کنم ! اس ام اس سرکاری نیمه شب Night SMS امیدوارم که خواب نبوده باشی چون با این اس ام اس بیدار می شدی !! اس ام اس سرکاری نیمه شب Night SMS سلام ببخشید یه سوال داشتم می خواستم ببینم هواپیما بوق داره ؟ اس ام اس سرکاری نیمه شب Night SMS دیروز ازم ساعت پرسیدی یادم رفت بهت بگم ساعت 3:30 شبه ! اس ام اس سرکاری نیمه شب Night SMS ال سی دی فقط با ضمانت مادیران بخر . . . شرکت ال جی شما را به ادامه خوابتان دعوت می کند ! اس ام اس سرکاری نیمه شب Night SMS می دونم خوابی عزیزم ولی من از دوری و دلتنگی تو خوابم نمی بره مطمئنم اگه می دونستی من به خاطر تو نخوابیدم تو هم نمی خوابیدی ! اس ام اس سرکاری نیمه شب Night SMS ببین عزیز دلم پاشو … اگه پا نشی قهر می کنما … خب دلم برات تنگ شده جون من پاشو … پاشدی ؟ آفرین عزیزم حالا که پاشدی ماچم کن بگیر بخواب !! اس ام اس سرکاری نیمه شب Night SMS یه سوال : اگه نصف شبی اس ام اس سرکاری بدم بیدارت کنم چی کار می کنی ؟ اس ام اس سرکاری نیمه شب Night SMS اومدم ازت معذرت خواهی کنم میدونم خیلی تعجب کردی که واسه چی ؟ بعد وقتی می گم نمیفهمی ناراحت میشی آخه الان مگه ساعت 3 نصفه شب نیست خب واسه اینکه نصفه شب بیدارت کردم اومدم ازت عذرخواهی کنم میشه منو ببخشی ؟ اس ام اس سرکاری نیمه شب Night SMS ویز ویز ویز ویز ویز ویز ویز ویز ویز ویز ویز اه این مگسه نمی خواست بزاره تو بخوابی ، کشتمش ! حالا با خیال راحت بخواب ! اس ام اس سرکاری نیمه شب Night SMS سلام اس ام اس زدم بگم نماز یادت نره 4 ساعت دیگه باید بیدار شی اس ام اس سرکاری نیمه شب Night SMS مشترک گرامی این اس ام اس برای بیدار کردن شما در نیمه شب فرستاده شده است لطفا پس از خواندنش لبخند بزنید و سعی کنید دوباره بخوابید ! اس ام اس سرکاری نیمه شب Night SMS هاهاها گول وخوردی من اس ام اس نبیدم ! وجدان خبیث موبایلت بیدم که خواستم از خواب ناز بیدارت وکنم ! اس ام اس سرکاری نیمه شب Night SMS ببخشید حواسم نبود این اس ام اس رو می خواستم در طول روز برات بفرستم ! اس ام اس سرکاری نیمه شب Night SMS رک بگم ؟ . . . بیدار شو !! اس ام اس سرکاری نیمه شب Night SMS ساعت دو امشب قراره همه عقب مونده ها شفا بگیرن اس ام اس زدم جا نمونی اس ام اس سرکاری نیمه شب Night SMS بچه ها می گن تو اهل سینمایی … ما سر یه چیز دعوامون شده … مگه راکی همون رمبو نیست ؟ البته اگه خوابی لازم نیست الان اس ام اس کنی، فردا صبح هم بگی مشکلی نیست ولی ما رو بی خبر نذار اس ام اس سرکاری نیمه شب Night SMS باز هم ضایع شدم! گوشیت سایلنت بود! اس ام اس سرکاری نیمه شب Night SMS می خواستم ببینم شبها که میخوای بخوابی گوشیتو خاموش میکنی که سر کارت نزارن؟ اس ام اس سرکاری نیمه شب Night SMS این SMS تنها برای بیدار کردن شما ارسال شده و هیچ ارزش دیگری ندارد حالا می تونی بری بخوابی شب بخیر اس ام اس سرکاری نیمه شب Night SMS ای بابا هر شب من باید عین اسکلا با اس ام اس بیدارت کنم ؟ خوب خودت مث بچه آدم پاشو دیگه اس ام اس سرکاری نیمه شب Night SMS اگه خوابی بیدار شو اگه بیداری بشین اگه نشستی پاشو راه برو اگه راه میری بدو اگه میتوی یه پشتک بزن بسه دیگه حالا برو بخواب |