![]() |
پیام جدید نیش دار - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: پیام جدید نیش دار (/showthread.php?tid=200602) |
پیام جدید نیش دار - ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ - 22-12-2014 کـمـیّت مهم نیست ! کـیـفـیـت مهمه که توام نداشتــی ! . . . فهمیدهام که نفرت هم مثل دیگر احساسات مثل عشق ، قیمت دارد تنفر را هم نباید خرج هر کسی کرد . . . . . . تمام زندگی ام را میدهم که برگردی و همین که برگشتی بگویم: “دیگر نمی خواهمت گــ ــمــ ــشــ ــو” . . . پر گرفتم حتی پرواز را هم تجربه کردم ای کاش زودتر می رفتی . . . . . . به بعضی ها هم باید با متانت خاصی گفت : لطفا یه دهن برامون خفه شو … . . . بعضیا هم مثه این دیوارای تازه رنگ شده میمونن ؛ فقط هستن ولی نمیشه بهشون تکیه کرد ، اگرم تکیه کنی سر تا پای خودتو کثیف کردی … . . . محبت هایت را شمردم ! درست بود اما این عشقت را پس بگیر ، گوشه ندارد … . … . . منطقی حرف زدن با بعضی ها، حتی از پوشیدن دمپایی انگشتی با جوراب هم سخت تره ! . . . با اونایى که دستشون به دهنشون نمیرسه درست حرف بزن، ممکنه دستش به دهن تو برسه ! . . . شب ها به وقت خواب از طرف من وجدانت را ببوس اگر بیدار بود … ! . . . هر چقدر عطـــرت را عوض کنی باز هم تنـــت، بوی کثیف خیـــانت را میدهد… عزیز لعنـــتی ام… . . . چشمهای تو شفافترین برکه هاست اما قامت من شاید آنقدر بلند که توی چشمهای تو جا نمی شود باید برای عاشقی هایم دریا می جستم ! . . . حالم به هم می خورد از کلمه های “عزیزم” و “عشقم” ؛ من را همان “ببین” صدا کن…! . . . یه سری از عقل فقط دندونشو دارن . . . . . . به بعضیا باید گفت : شما سیرابی گاوم نیستی چه برسه به جیگر ما !!! . . . عاشق آن لحظه ام که نه از تو و نه از تعلقات تو خبری نیست . . . . . . درد مـــــن چشمـــــانـــی بــــو د کــه بــه مــن اشکــ ! هدیـــه میــــداد و بــه دیگــــران چشمــــــــکــ ـ ـ ـــ ! . . . حالا که رفته ای حسابی که هوا را بی من نفس کشیدی سر دو راهی که رسیدی، به چپ برو به جهنم ختم می شود ! . . . . بــــرای ِ هــر کـس کـه رفــتـنی سـت ، فــــقـط بــــایــــد .. کنــــار ایــستــاد .. و .. راه بـــــاز کـــــرد ! بــه هـمـیـن ســـادگــــی ! . . . ببند در آن دلت را … که به روی همه باز است یخ کردم … . . . هرکس به طریقی دل ما می شکند اما تو خیلی خلاقیت به خرج دادی . . . . . . نـشـستـه ام… بـــیـاد ِ کــودکــی هـــایــم ، دور ِ “غــلـط“هــا ، یـک خــط ِ بـستـه مـی کـــشـم ! دور ِ تــــــــو ! . . . چون شاخه گلی در لیوان زخم های تنم از تو آب می خورند … . . . آدم نیمرو باشه ولی دورو نباشه … . . . بعضیا ﻣﺜﻠﻪ ﺩﺳﺘﻪ ﺻﻨﺪﻟــی ﺳﯿﻨﻤﺎ ﻣﯿﻤﻮنن .! ﻣﻌﻠﻮﻡ ﻧﯿﺴﺖ ﻣﺎﻝ ﺗﻮﺋﻪ ﯾﺎ ﺑﻐﻞ ﺩﺳﺘﯽ… . . . نگران اشک هایم نباش ! از لبخندم بترس که معنایش اشک های فردای توست … . . . اگر وجدان هم فروشی بود، برای خرید تمایلی نداشتی . . . . . . بر عکس فلش مموری ها که روز به روز کوچکتر می شوند و پرظرفیت تر بعضی آدم ها روز به روز بزرگتر می شن و . . . بی ظرفیت تر . . . . . . بودن با بعضیا لیاقت نمی خواد ، اعصاب می خواد ! . . . . آدامسمو با اون همـه “شیک” بودنش بعد نیم ساعت زیر کفشم له میکنم تو که جای خود داری ! . . . آن روزها گنجشک را رنگ می کردند و جای قناری می فروختند ، این روزها هوس را رنگ می کنند و جای عشق می فروشند … آن روزها مال باخته می شدی و این روز ها دلباخته ! . . . بهتره نداشته باشمت ! تا این که داشته باشم و ندونم با چند نفر شریکم ! . . . تو مثل زمین قدرت جاذبت فوق العادست اما کاش از پستی بلندی هاش پست بودن رو یاد نمیگرفتی … . . . به بعضیا باید گفت بى زحمت دست به دست خودتو گموگور کن نبینمت … . . . اشتباه من املایی بود ، من فقط او را همدرد نوشتم ، گویا او هم ، درد بود … . . . از شباهتتون فهمیدم که تو نسبتی با گاوآهن داری ! اومدی ، زندگیمو شخم زدی ، زیر و رو کردی رفتی … . . . باطریِ موبایل من … موندگاریش بیشتر از ” relationshipe ” بعضی رابطه هاست ! . . . بعضی وقتا لازمه گیاه باشی و فتوسنتز کنی ولی محتاج بعضیا نباشی ! . . . همه چیز عوض شده جز تو تو از اول هم عوضی بودی … . . . . احترام من نسبت به تو… به تنت زار می زند! باید کمی از پهلوها برایت تنگش کنم؛ تا کمی اندازه ات شود . . ! . . . دستگاه مشترک مورد نظر از دست “دوستت دارم” های دروغ تو خاموش است، لطفا دیگر تنهایش بگذار … . . . شاید با دروغ هایت مثل شب آرام باشی … اما برای من مثل روز روشنی … . . . پراید شد ۲۰ میلیون ولی تو همون ۲ زاری که بودی موندی ! . . . فرقی نمی کنه که به یه “دو پا” زیادی “جَو” بدین یا به یه “چهار پا” زیادی “جُو” بدین … به هر حال از هر دوشون جفتک می خورین ! . . . احـتــرام برای بعضــیـــا بیــشتر از کـــراکـــ و شیــشــه تـــوهــم مـیـاره !! . . . یه سری فکر میکنن شاخی هستن برا خودشون ؛ عزیزم تو موی زایدی ، باید بری تو سطل زباله ! . . . یه سری شدیدا به عینک نیاز دارن ، واسه اینکه گوشامونو خیلی دراز میبینن ! . . . سوختنم را دیدی و خندیدی خنده ات را دیدم و سوختم خنده هایم را خواهی دید دیدارِ ما به وقت سوختنت . . . اولا فکر میکردم من تنها کلید خوشبختی هستم که به در قلب تو خوردم !!! اما الان که نگاه میکنم میبینم قلب تو به هر کلیدی میخوره . . . مهم این نیست که رفتی ، مهم اینه که دیگه برنگردی … . . . . سیب از درخت افتاد ستاره از آسمان تو از چشم من گاهی فرقی نمیکند از کجا ؟ سرنوشت مشترکی است سقوط … . . . به بعضی ها باید گفت هــــی فـــلانــی نردبـــان هــوس را بـردار و از اینـجـا بــرو، با ایــــــن چــیــــزهــا قـــدت به عــــشــق نـمـی رسد ! عـــشـــق بـــال مـــیخــواهــد کـه تـــو نـــــــداری . . . |