جدید ترین پیامک تیکه دار - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: جدید ترین پیامک تیکه دار (/showthread.php?tid=200577) |
جدید ترین پیامک تیکه دار - ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ - 22-12-2014 خیلی وقت است که کــــات گفته ام . . . ولی تو همچنان برایم بــــازی میکنی . . . . . . آن روز ها هیچ چیزمان به هم نمیخورد ، اما الان حسابی حالم از تو به هم می خورد . . . . . . این روزها قدم که میزنم ، منحرف میشوم به سمت چپ ! در قلب من چیزی سنگینی می کند مدام … باید بیرون بیندازمت … . . . واقعا چه فایده ؟ بالای خط فقر باشی و زیر خط فهم … . . . می دونی چیه رفیق؟ اگه از زندگی کسی می ری بیرون ، سعی کن کامل بری بیرون حتی پوست تخمه هاتم جمع کنی با خودت ببری… . . . مقصر خود ماییم عشق را به کسانی ارزانی میکنیم که از زندگی ، جز آب و علف روزانه، نه میفهمند , نه میخواهند! . اس ام اس های تیکه دار جدید در ادامــه مطلب . . به بعضی ها باید محبت و معرفتتو قطره قطره با قطره چکون بدی چون جنبه همشو یکجا ندارن … چون یه دفعه میزنن زیر همه چیز ! . . . دم از مردونگی نزن سنگینـــه سرفت میگیره . . ! . . . . نشسته ام… _ کجا؟ کنار همان چاهی که تو برایم کندی…. عمق نامردی ات را اندازه می گیرم . . . ﯾﻪ ﺳﺮﯾﺎ ﺁﻏﻮﺷﺸﻮﻥ ﺩﯾﮕﻪ “ﺑﻐﻞ” ﻧﯿﺴﺖ !!! ﺗﻮﺍﻟﺖ ﻋﻤﻮﻣﯿﻪ … . . . [سرد بودنـــــم] را بگــــذار به حساب… [گرم بودنت] با دیگران … ! . . . همه درست شبیه هم هستند فقط بعضی ها بهتر و باورکردنی تر دروغ میگویند ! . . . تنها چیزی که تو زندگیم به صورت تخصصی بهش تسلط دارم ، انتخاب آدم های اشتباه برای دوست داشتنه ! . . . بعضی آدما مثل لیوان میمونن … زیادتر از ظرفیت که بهشون بها بدی سر ریز میکنن ، اول خودشونو به گند میکشن بعد دور و برشون رو ! . . . به کرمهای اطرافتان پیله نکنید توهّم پروانه شدن می گیرند . . . گاهی فکر میکنم … بعضی هاااا همان بعضی هاااا بمانند بهتر است ! . . . حالم از کلمه ی “عزیزم” و “عشقم” بهم می خوره… من رو همون “ببین” صدا کن; بی ریایی شرف دارد به ریا کاری . . . . . . . لطفا اگر قصد ماندن ندارید ، از هر گونه بودن هم خودداری کنید . . . آنقدر مرا از رفتنت نترسان، قرار نیست همیشه بمانیم ! روزی همه رفتنی اند . . . ماندن به پای کسی معرفت میخواد نه بهانه ! . . . به جهنـم که نیــــستی ..؛ مگـر مغـول ها یک قـرن تمـام حمله نکردنـد ..؟ مگر نگـذشت ..؟ نبـودن تـو هـم مـی گـذرد ..! . . . حس خوب داشتن حال خوب داشتن روز خوب داشتن نعمتیست که رفتنت به من هدیه کرد ! . . . بعضیا مرگ مغزی شدن انگار ! هر روز قلبشون رو اهدا میکنن به یکی ! . . . عطر های گرون قیمت رو ول کن ، آدم باید بوی اعتماد بده … . . . یه زمانی می گفتن از تو چشماش میشه فهمید راست میگه یا دروغ … اما حالا دیگه اینقدر توانمند شدن بعضیا که با چشمشونم دروغ میگن ! . . . فکر میکردم اگه قلبم باهات صاف باشه همه چی حله ، ولــی اشتباه فکر میکردمو جاش دهنم صاف شد . . . . . . از “نبـودنـت” دلگیر نیستم … از اینکه روزگاری “بـودی” دلگیرم … . . . فکر میکنی از تو تنفر دارم ؟؟ اشتباه میکنی ! من به تو فکر هم نمیکنم، چون تنفر هم یه نوع احساسه و تو لیاقت هیچ احساسی رو نداری ! . . . تــاریخ انقضــات تمــوم شده واسه همین از Call تبدیل شدی به Missed Call . . . به بعضی ها باید گفت : عزیزم من پین کد نیستم که بهت سه بار فرصت بدم … . . . ایرادی ندارد . . . این شبها که من تو را آه میکشم، تو در آغوش دیگری نفس عمیق بکش تا دیوانه ترش کنی…! . . . زمانی می رسد که تمام عاشقانه هایم برای تو ، در یک کلمه خلاصه می شود : گور بابات ! . . . ترکت میکنم و تنهایت میگذارم… تا بیش از این انرژی ات را صرف نکنی برای… صادقانه دروغ گفتن… . . . گاهی به بعضـــــیا باید گفت : ” عزیزم اگه برام بـــزرگ شده بودی ، فقط به خاطر خطـــای دیــدم بود ” ! . . . هر وقت در فریب دادن کسی موفق شدی ، به این فکر نکن که اون چه قدر احمق بوده ! به این فکر کن که چه قدر بهت اعتماد داشته و تو چه قدر پست و بی وجدان بودی، که از این اعتماد سوء استفاده کردی ! . . . . گرگها همیشه زوزه نمیکشند . . . گاهی هم می گویند : دوستت دارم . . . و زودتر از آنکه بفهمی بره ای ، میدرند خاطراتت را . . . و تو میمانی با تنی که بوی گرگ گرفته . . . ! |