انجمن های تخصصی  فلش خور
دستور تهیه کباب کوبیده سنتی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: دستور تهیه کباب کوبیده سنتی (/showthread.php?tid=199688)



دستور تهیه کباب کوبیده سنتی - しíþ ßしâçk - 17-12-2014

دستور تهیه کباب کوبیده سنتی 1

مواد لازم:
گوشت چرخ کرده 500 گرم . پیاز 150 گرم
زعفران اب کرده 1/2 قاشق چایخوری . نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه : پیازها را پوست بکنید و بشوئید سپس با دنده ریز رنده کنید ، پیازهای رنده شده را درون پارچه ای توری بریزید و با دست خوب اب پیاز را بگیرید.

داخل کاسه ای بزرگ پیازهای اب گرفته و گوشت چرخ کرده ( 2 بار چرخ کنید ) بریزید سپس نمک و فلفل و زعفران اب کرده را اضافه کنید و با دست خوب ورز دهید تا حالتی چسبنده پیدا کند ، پس از اماده شدن مایه کباب را به مدت 3 ساعت درون یخچال قرار دهید.
برای به سیخ کشیدن ابتدا کاسه ای اب سرد در کنار دست تان قرار دهید ، دست تان را پیش از برداشتن مایه کباب با اب کمی مرطوب کنید ، کمی از مایه کباب بردارید و به شکل دوک دراورید ( ابتدا و انتهای گوشت نازک تر و مرکز ضخیم تر ) ، سیخ را روی مایه کباب دوکی شکل قرار دهید و از اطراف شروع به پوشاندن سیخ کنید.

ر انتها وقتی سطح کباب یکدست شد مجدد دست تان را با اب سرد مرطوب کنید و روی سیخ کباب را با دو انگشت ارام فشار دهید ( نیشگون بگیرید ) و با فاصله تمام کباب را شکل دهید ، در پایان کار ابتدا و انتهای مایه کباب را با فشار انگشتان به سیخ بچسبانید ؛ پس از اماده شدن تمام سیخ ها اتش را روشن کنید ( بهترین نوع طبخ برای کباب کوبیده اتش ذغال است اما میتوانید کباب ها را درون فر نیز اماده کنید ).

سیخ ها را روی ذغال بگذارید و با بادبزن شروع به باد زدن کنید ، اتش را ارام و یکنواخت باد بزنید تا زمانی که گوشت خودش را بگیرد ، پس از اینکه گوشت کمی برشته شد دیگر نیازی به باد زدن نیست ، در زمان طبخ کباب ها را چند بار روی هم بزنید تا روغنی که از کباب ها چکیده میشود به خورد کباب ها برود.

نکته ها : اب پیاز را کامل بگیرید تا کباب تان شل نشود ، بهتر است کباب از گوشت گوسفند یا ترکیب مساوی گوشت گوسفند و گوساله تهیه شود ، گوشت کباب باید دارای چربی متوسطی باشد ، نه خیلی چرب و نه خیلی خشک تا کباب لذیذی داشته باشید.


RE: دستور تهیه کباب کوبیده سنتی - ɨAʀʍɨռ - 17-12-2014

من کوفته خوب درست می کنم

اونم تبریزیشو

مرسی

+سپاس

(یاشاسین)
آذربایجان


RE: دستور تهیه کباب کوبیده سنتی - ❤ஜelenaaஜ❤ - 18-12-2014

مرسی جیگر..