مجیدی: تو تنها اسطوره ما آبی هایی / 12 اسفند به لندن می روم - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: فوتبال و سایر ورزش ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=20) +--- موضوع: مجیدی: تو تنها اسطوره ما آبی هایی / 12 اسفند به لندن می روم (/showthread.php?tid=197761) |
مجیدی: تو تنها اسطوره ما آبی هایی / 12 اسفند به لندن می روم - خخخخ - 09-12-2014 کاپیتان سابق استقلال گفت: «هیچ حرفی در مورد این روزهای استقلال نمیزنم. البته حرف زیاد است اما به موقع باید زده شود. فرهاد مجیدی صبح دیروز در حالی که کسی از ورودش به ایران هم خبر نداشت، به بهشت زهرا (س) رفت و بر بالای مزار چند چهره حاضر شد.
او بر بالای مزار ناصر حجازی، غلامحسین مظلومی و ناصر احمدپور فاتحه خواند تا دینش را به آنها ادا کرده باشد.
* کسی خبر نداشت وارد تهران شدهای.
- بعد از آنکه جوابم از لندن آمد تقریباً کاری نداشتم و به ایران برگشتم.
* داشتی برای سفر به اسپانیا آماده میشدی؟
- بله داشتم میرفتم اسپانیا که از لندن خبر آمد مرا پذیرفتهاند. خیلی ذوق کردم. به هر حال خبر بسیار خوبی برای من بود.
* چرا؟
- مدرک حرفهای مربیگری اروپا به من میدهند. B یوفا. آن طور که آقای محصص گفتند با این مدرک در آسیا میتوانم مانند A آسیا مربیگری کنم. این مدرک، اعتبار بالایی دارد. در همه دنیا قبولش دارند. من هم رده مقدماتی کلاسها را در لندن گذرانده بودم که خدابیامرز متسو هماهنگیهایش را انجام داد.
* کلاس چه زمانی برگزار میشود؟
- 3 مارس (12 اسفند) به لندن میروم. کلاس ما دو هفته به صورت کمپینگ برگزار میشود و باید آنجا مستقر شوم.
* مثل اینکه خیلی جدی به مربیگری نگاه میکنی.
- به هر حال عرصه جدیدی از زندگی ورزشی من محسوب میشود. عمر دوران بازی خیلی زود به آخر میرسد اما اگر نگاهت در مربیگری مدرن باشد و اطلاعاتت را بهروز کنی، میتوانی دوام بیاوری اما اگر سنتی باشی...
* در بهشت زهرا (س) بالای مزار چند نفر رفتی؟
- مرحوم ناصر حجازی که فراتر از یک چهره ورزشی بود. او در قلب همه ما آبیهاست. غلامحسین مظلومی که دوستداشتنی بود و ناصر احمدپور که مربی من بود و خیلی به او بدهکارم.
* یک جمله درباره مرحوم ناصر حجازی...؟
- شعری را میگویم که دیروز در بهشت زهرا (س) بالای مزارش خواندم. تو "تنها" اسطوره ما آبیهایی آهای ناصر حجازی. او واقعاً تنها اسطوره ما آبیهاست.
* و یک جمله برای مرحوم غلامحسین مظلومی...؟
- خدابیامرز مظلومی، در اوج بزرگی، خیلی مظلوم بود. او خیلی مظلوم رفت. کاش در ایران بودم و در مراسم تشییع پیکرش شرکت میکردم.
* در مورد استقلال این روزها چه نظری داری؟
- هیچ نظری ندارم. هیچ حرفی در این مورد نمیزنم. البته حرف زیاد است اما به موقع باید زده شود.
RE: مجیدی: تو تنها اسطوره ما آبی هایی / 12 اسفند به لندن می روم - خیس خاطره - 31-12-2014 ممنون RE: مجیدی: تو تنها اسطوره ما آبی هایی / 12 اسفند به لندن می روم - ʜɪᴅᴅᴇɴ - 02-01-2015 من استقلالیم اما اگه استقلالو دوست داشت چرا نموند معلومه به خاطر پول RE: مجیدی: تو تنها اسطوره ما آبی هایی / 12 اسفند به لندن می روم - MOHAMMADCR7 - 02-01-2015 (02-01-2015، 20:58)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تقصیر فرهاد نیس بعضی از بازیکنا مث فرهاد و مجتبی جباری با قلعه نوعی نفهم مشکل دارن چون میدونن هیچی حالیش نیست و حق هم دارن RE: مجیدی: تو تنها اسطوره ما آبی هایی / 12 اسفند به لندن می روم - SÅℋAℕⅅ - 03-01-2015 (02-01-2015، 21:05)MOHAMMADCR7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نفهم خودتی|: گوساله |