♥☻♣♥ اس ام اس شب یلدا ♥☻♣♥ - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: ♥☻♣♥ اس ام اس شب یلدا ♥☻♣♥ (/showthread.php?tid=197495) |
♥☻♣♥ اس ام اس شب یلدا ♥☻♣♥ - ♫♫ sina ♫♫ - 06-12-2014 یه پایـیزه دیگم از رفاقتمون گذشت یلدات مبارک رفیق! ------------------------------------------- سفیدی برف را برای روحت سرخی انار را برای قلبت شیرینی هندوانه را برای عشقت و بلندای یلدا را برای زندگی قشنگت آرزومندم یلداتون مبارک ------------------------------------------- هندوانه ی شادی، انارآبادی، سیب سرخ شادابی، با یک سبد گل آبی، درشب یلدایی، تقدیم به گلی چون تو که نایابی یلدا مبارک. ------------------------------------------- بیا تا در بلندترین فرصت شبانه از هزار رنگی پاییز به یکرنگی زمستان برسیم و همه باهم دعای فرج رازمزمه کنیم. این طالب بدم المقتول بکربلا ------------------------------------------- شب یلداست مراقب باش خرابت نکند غافل از واقعه ی کرببلایت نکند ای که دم میزنی از عشق حسین بن علی آنچنان باش که ارباب جوابت نکند ------------------------------------------- همچون الف رسید ولی مثل دال رفت در مجلسی که بود برایش محال رفت باور کنید شب یلدا بلند نیست اندازه شبی که رقیه ز حال رفت ------------------------------------------- انار بیار دون کنم غماتو دون دون کنم هندونه بیار قاچ کنم لپتو بیار ماچ کنم غمتو بده چال کنم بخند تا من حال کنم شب یلداتون مبارک ------------------------------------------- گردش سال فقط یک شب یلدا دارد امـــا من بدون تو هزاران شب یلدا دارم . ------------------------------------------- چل بار بگو: چل تا چل رو چل بار چلوندم و برای چا تا چل بفرست تا شب چله یه خبر چل کننده چلت کنه شب چله مبارک ------------------------------------------- چه سخاوتمند است پاییز که شکوه بلندترین شبش را عاشقانه پیشکش تولد زمستان کرد زمستانتان سفید و سلامت یلدا مبارک ------------------------------------------- سیاهی پیراهن عزای حسین بلندترین شب یلدای شیعه هاست امشب از قصه ی غصه های کربلا بگیم ------------------------------------------- شب جمشید و جامش شب بوسه به خاکش شب حافظ و سعدی شب پارسی و مادی شب آخر آذر شب پاک و منور شب آرش و آتش شب مهر و سیاوش شب پاک اهوراست شب مژده و یلداست یلداتان به نیکی ------------------------------------------- شب یلدا شد و میلاد خوش ایزد مهر زایش نور از این ظلمت تاریک سپهر شب یلدا شد و بر سفره دل باده عشق رخ معشوقه و مدهوشی دلداه عشق شب یلدایتان پرستاره و پر خاطره باد ------------------------------------------- یک ثانیه از عمر بلند شب یلدا باعث شده تاصبح به یادش بنشینیم ده قرن ز عمر پسر فاطمه بگذشت یک شب نشد از هجر فراقش بنشینیم! یلدای منتظران مبارک ------------------------------------------- چند قدم مانده به یلدا به شبی خاطره انگیز و بلند و گذر از دل تنگ، برگ ریزان و خزان، به سپیدی به زمستان، و اناری که دلش قصه ی یکرنگی ها ست، و امیدی به بزرگی خدا ... عمرتان ، روزیتان یلدا باد... ------------------------------------------- عمق چشم هات قصه ی هزار و یک شب یلداست تمام نمی شود هر چه می خوانم . . . ------------------------------------------- برایت قدرت آرش ، که دشمن را زنی آتش ! برایت سفره ای ساده ،حلال و پاک و آماده ! برایت شور و شیدایی ،به طول و عرض یلدایی! برایت هرچه خوبی هست، صمیمانه دعاکردم ! یلدا مبارک ------------------------------------------- درنای خشک مرثیه خوان نمانده است طفلی برای زینت کبری نمانده است باید به جای حافظ و سعدی لهوف خواند دیگر برای ما شب یلدا نمانده است یا حسین ------------------------------------------- یه لقمه نون، یه کاسه ماست، رفاقت بی کم و کاست یه عشق پاک، یه حرف راست، هرچی محبت و وفاست تو ذات ما آقا هاست! پیشاپیش یلدات مبارک ------------------------------------------- |