انجمن های تخصصی  فلش خور
نحوه تهیه برگر کدو و پنیر - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: نحوه تهیه برگر کدو و پنیر (/showthread.php?tid=196989)



نحوه تهیه برگر کدو و پنیر - Mιѕѕ UηυѕυαL - 04-12-2014

نحوه تهیه برگر کدو و پنیر

نحوه تهیه برگر کدو و پنیر 1

مواد مورد نیاز برای 4 نفر :
کدو بزرگ و قلمى ( برش هاى نوارى و نازك ) 3 عدد
نخود سبز بلانچ شده 100 گرم
ریحان 50 گرم
پنیر فتا 100 گرم
پنیر پارمزان رنده شده 100 گرم
سیر 4 عدد
پوست رنده شده لیمو 2 عدد
پودر پسته 50 گرم
تخم مرغ ( كمى با چنگال هم بزنيد و كنار بگذاريد ) 1 عدد
* خرده هاى نان تازه به میزان لازم
فلفل سیاه و نمک به میزان لازم

* خرده هاى نان تازه ( يک عدد از نان هاى برگر رو با دستگاه غذا ساز همونطور كه تازه و نرمه خرد كنيد )

نحوه تهیه :
این برگر كدو و پنير براى چهار عدد برگر می باشد.

اول نخود ها را داخل آب جوش به همراه كمى نمک ( يک قاشق چاى خورى ) بريزيد و بعد از دو دقيقه جوشيدن آنها را داخل يک آبكش بريزيد و بلافاصله داخل يک كاسه آب يخ بريزيد و بعد هم در يک سبد ريخته تا آب آن برود .



همه مواد ميانى را با غذا ساز مخلوط و تركيب كنيد و تا كدوها را برش ميزنيد در يخچال قرار دهيد .

بعد كدو را با پوست و به كمک يک پوست كن برش هاى نازک نوارى بدهيد .



برش هاى كدو را اول شبيه به علامت جمع + روى هم قرار دهيد و بعد برش هاى ديگر را هم روى هم اريبى قرار دهيد … حالا كدوها شبيه به يک گل چند پر شده مثل يک ستاره !!! مقدارى از مواد ميانى ، مركز كدو قرار دهيد .



و بعد اولين كدو رو از زيربياريد رو و به نوبت تمام برش ها را ببنديد و در اين مرحله اگر وقت داريد در حدود يک ساعت برگر را داخل يخچال قرار دهيد . و بعد از اين زمان كمى روى برگر را با روغن زيتون برس بزنيد و داخل گريل و يا ماهيتابه سرخ كنيد ، با حرارت ملايم تا خوب مغز پخت شود . شايد در حدود 4 يا 5 دقيقه براى هر طرف لازم است .


RE: نحوه تهیه برگر کدو و پنیر - مجید جوووون - 04-12-2014

ممنون جالب بودددددددددددددددBlushBlushBlushBlushBlushBlushBlushBlushBlush