نکاتی برای آشپزخانه - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: نکاتی برای آشپزخانه (/showthread.php?tid=196499) |
نکاتی برای آشپزخانه - || Mιѕѕ α.η.т || - 02-12-2014 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
▪ اگر میخواهید آب لیموی بیشتری از لیمو بهدست آورید، ابتدا آنها را در داخل آب داغ بریزید، چند ثانیه صبر کنید و قبل از آبلیموگیری، آنها را روی میز بغلتانید. ▪ اگر برنج ته گرفت، روی آن یک تکه نان بگذارید و چند دقیقه در قابلمه را محکم ببندید. ▪ هنگام تهیه نان خانگی، اگر دوست دارید روی آن برشته و براق شود، چند دقیقه قبل از برداشتن، روی آن با قلم مو سرکه سفید بمالید. ▪ زمانی که مقداری از نان تست شما زیاد آمد یا بیات شد، آن را در تخممرغ زده شده فرو برده و در روغن سرخ کنید. عصرانه خوبی برای بچهها و بزرگترهاست. ▪ همیشه خمیرمایه را در آب ولرم بریزید. آب داغ آن را از بین میبرد. ▪ اگر آرد نان نیاز دارید سریعترین روش تستکردن و بعد آسیابکردن نان است. ▪ اگر تخممرغ شکست، روی آن بهمقدار زیاد نمک بپاشید و ۵ دقیقه صبر کنید، بعد با خاکانداز جمعآوری کنید. ▪ سفیده تخممرغ را میتوان تا یک سال در فریزر نگهداری کرد. ▪ اگر یک هفته از عمر تخممرغ بگذرد، در وسط ظرف آب قرار میگیرد. تخممرغهای کهنه پوستی نرم و براق دارند، روی سطح آب قرار میگیرند و پس از ۳ هفته سفیده آن رقیق و آبکی شده و زرده آن پخش میشود. ▪پوست تخممرغ تازه سخت و گچی است. ته آب افقی قرار میگیرد و سفیده آن غلیظ و زرده آن برجسته است. ▪ اگر تخممرغ را قبل از جوشاندن با یک سوزن سوراخ کنید، بههنگام پوستکندن راحت پوست خواهد شد. همیشه این سوزن را به آهنربای روی در یخچال بزنید. ▪ تخممرغ سفت به سیزده دقیقه جوشیدن نیاز دارد. در قابلمه آن قدر آب بریزید که روی تخممرغ را بگیرد و در آن را ببندید و به مدت دو دقیقه بجوشانید، قابلمه را کنار گذاشته با در بسته یازده دقیقه صبر کنید. زرده تخممرغ دیگر خاکستری نخواهد شد. |