مواظب باش نمیری از خنده - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: مطالب طنز و خنده دار (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=76) +---- موضوع: مواظب باش نمیری از خنده (/showthread.php?tid=195389) صفحهها:
1
2
|
مواظب باش نمیری از خنده - Y@$@M@N - 27-11-2014 حسی که برای زنگ ورزش به خصوص تو دبستان داشتم، حتی برم لالیگا ام به دست نمیاد !!! اصن شب قبلش خوابم نمیبرد ... * * * از بچگی دوست داشتم رو پل صراط پوست موز بندازم !!! * * * شما دخترا خجالت نمی کشین ؟!!!! . . . . . . . کلی ظرف هست که الان باید بشورین بعد اینجا نشستین ... * * * [b]ﺍﻣﺮﻭﺯ ﻛﻪ ﺍﺯ ﺧﻮﺍﺏ ﺑﻴﺪﺍﺭ ﺷﺪﻡ ﺍﺯ ﺧﻮﺩﻡ ﭘﺮﺳﻴﺪﻡ : ﺯﻧﺪﮔﯽ ﭼﻪ ﻣﯽ ﮔﻮﻳﺪ؟ ﺟﻮﺍﺏ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺍﺗﺎﻗﻢ ﭘﻴﺪﺍ ﻛﺮﺩﻡ، ﺳﻘﻒ ﮔﻔﺖ : ﺍﻫﺪﺍﻑ ﺑﻠﻨﺪ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺵ ! ﭘﻨﺠﺮﻩ ﮔﻔﺖ : ﺩﻧﻴﺎ ﺭﺍ ﺑﻨﮕﺮ ! ﺳﺎﻋﺖ ﮔﻔﺖ : ﻫﺮ ﺛﺎﻧﻴﻪ ﺑﺎ ﺍﺭﺯﺵ ﺍﺳﺖ ! ﺁﻳﻴﻨﻪ ﮔﻔﺖ : ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﻫﺮ ﻛﺎﺭﯼ ﺑﻪ ﺑﺎﺯﺗﺎﺏ ﺁﻥ ﺑﻴﻨﺪﻳﺶ ! ﺗﻘﻮﻳﻢ ﮔﻔﺖ : ﺑﻪ ﺭﻭﺯ ﺑﺎﺵ ! ﺩﺭ ﮔﻔﺖ : ﺩﺭ ﺭﺍﻩ ﻫﺪﻑ ﻫﺎﻳﺖ ﺳﺨﺘﯽ ﻫﺎ ﺭﺍ ﻫُﻞ ﺑﺪﻩ ﻭ ﻛﻨﺎﺭ ﺑﺰﻥ ! ﺯﻣﻴﻦ ﮔﻔﺖ : ﺑﺎ ﻓﺮﻭﺗﻨﯽ ﻧﻴﺎﻳﺶ ﻛﻦ ! ﻭ ﺩﺭ ﺁﺧﺮ، ﺗﺨﺖ ﺧﻮﺍﺏ ﮔﻔﺖ : ﻭﻟﺶ ﮐﻦ ﺑﺎﺑﺎ ﺑﮕﯿﺮ بخواب ... * * * [/b]میگن : تو جهنم یه جایی هست که خودتون ایشالا میرید میبینید من که میرم بهشت ... . . * * * رفیقم تعریف میکرد : امروز ناهار آبگوشت داشتیم ، طبق معمول منو و داداشم سر استخون قلم ، دعوامون شد ... مامان از تو آشپزخونه داد میزنه : چتونه خونه رو گذاشتید رو سرتون ، مگه شما سگید که بر استخون دعوا میکنید ؟؟؟ صد بار گفتم استخونا برا باباتونه ...!!!؟؟؟ من داداشم بابام * * * غضنفر در گوش راننده پچ پچ میکرده.میگن چی میگه ؟
راننده میگه : بابا دیونم کرده میگه چپ کن بخندیم!
** * ﺩﺭ ﺟﻮﺍﺏ ﺑﻪ ﮐﺴﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﻭﻗﺘﯽ ﺩﺳﺘﺘﻮ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ ﺗﻮ ﺩﻣﺎﻏﺖ ﻭ ﻣﯿﮕﻦ “ :ﺩﺍﺭﯼ ﺷﻤﺎﺭﻩ ﯼ ﻓﻼﻧﯽ ﺭﻭ ﻣﯽ ﮔﯿﺮﯼ ؟”
ﺑﺎﯾﺪ ﺳﺮﯾﻊ ﺩﺳﺘﺘﻮ ﺩﺭﺑﯿﺎﺭﯼ ﻭ ﺑﮕﯽ “ﺑﯿﺎ ﺑﺎ ﺗﻮ ﮐﺎﺭ ﺩﺍﺭﻩ… ”
* * * ﺧﺪﺍ ﮔﺮﻩ ﺍﺯ ﻫﻨﺪﺯﻓﺮﯼ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ﻫﻤﻪ ﺑﺎﺯ ﮐﻨﻪ ﺑﻪ ﺣﻖ ﻫﻤﯿﻦ ﺭﻭﺯ ﻋﺰﯾﺰ
* * * طرف اومده با عصبانیت می گه این یارو زبون آدمیزاد حالیش نمیشه
بیا تو باهاش حرف بزن …
نفهمیدم داره به من فحش میده یا به یارو
* * * آیا میدونستین وقتی لبهاتون رو غنچه کنید دماغتون گشاد میشه ؟
حالا بشه یا نشه دلیل نداره تو الان اونجوری کنه ضایع !
* * * بدون زشتی، زیبایی معنی نداره
بدون نفهمی، فرزانگی معنی نداره میبینی؟ دنیا به تو احتیاج داره ! * * * نحوه ی جستجوی پسرا تو گوگل :
نرم افزار پارتیشن بندی
نحوه جستجوی دخترا تو گوگل:
چطوری هاردمو به چند تا درایو تقسیم کنم؟
الان سه تا درایو دارم. میخوام بشه ۶ تا !
* * * رفتم تو کوه داد زدم .. یعنی از من خوشگل تر وجود نداره ؟
صدا اومد نداره نداره نداره … هچی دیگه مطمئن شدم برگشتم !
.
.
عطسه گرامی، یا بیا یا برو!
هیچ خبرداری که وقتی اون وسط گیر میکنی، قیافه آدم عین منگول ها میشه…؟؟
.
.
** * وقتی مضرات سیگار رو توی یه مجله خوندم انقدر ترسیدم که قسم خوردم دیگه مجله نخونم !
.
* * * ﻪ حیف نون ﻣﯿﮕﻦ ﺑﻨﻮﯾﺲ ﻣﻨﺎﺭ ﻣﯿﻨﻮﯾﺴﻪ ﭼﻨﺎﺭ! ﺑﻬﺶ ﻣﯿﮕﻦ ﺑﺨﻮﻧﺶ ﻣﯿﮕﻪ ﺧﯿﺎﺭ!!!!!!!! .
* * * حیف نون بعد از دعوا و جر و بحث با خانمش: اگه بخاطر یارانه ها نبود تا الان میکشتمت !!!
.
.
یه معتاداشته سیگار می کشیده میگه:ای بابایه ژمین لرژه هم نمیاد خاکستر سیگارمونو بریژه
.
.
از برادران یوسف پرسیدن وقتی یوسف را در چاه انداختین چه گفت : گفت شلپ !
.
.
ته دیگ چیست؟ آخرین امید حیف نون برای سیرشدن
.
.
غضنفر پاش درد میگیره، قرص مسکن میگذاره تو جورابش!
.
.
غضنفر چهار تا قالب صابون م یخوره که به مرز خود کفایی ( خود کف آیی ) برسه!
.
.
به غضنفر می گن تا حالا گول خوردی؟ میگه آدم که گول نمی خوره! گول آدمو می خوره
.
.
سپاس و نظر یادتون نره
همیشه دوست داشتم تو عروسی بگم: عروس چقدر انتره داماد از اون بدتره RE: مواظب باش نمیری از خنده - دخی بامرام - 27-11-2014 مرسی جالب بود RE: مواظب باش نمیری از خنده - ❤уαѕαмιη❤ - 27-11-2014 ممنون باحال بود RE: مواظب باش نمیری از خنده - ARSHIA CLASH - 28-11-2014 لایک داری مرسی RE: مواظب باش نمیری از خنده - ᖇᗩᖺᗩ - 28-11-2014 ههههههههههههه RE: مواظب باش نمیری از خنده - erfan222 - 28-11-2014 آدم عکستو که میبینه میگرخه RE: مواظب باش نمیری از خنده - Misha 1 - 28-11-2014 بعضیاش تکراری بود
RE: مواظب باش نمیری از خنده - hanie jodi - 28-11-2014 خوب بود ممنون RE: مواظب باش نمیری از خنده - ♫♫ sina ♫♫ - 28-11-2014 این دوتاش خیلی باحال بود: از بچگی دوست داشتم رو پل صراط پوست موز بندازم !!! میگن : تو جهنم یه جایی هست که خودتون ایشالا میرید میبینید من که میرم بهشت ... RE: مواظب باش نمیری از خنده - ~ CrAzY HuMaN ~ - 28-11-2014 مــــــــــــرسی 3> |