انجمن های تخصصی  فلش خور
طرز تهیه ته چین دو لایه - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: طرز تهیه ته چین دو لایه (/showthread.php?tid=194464)



طرز تهیه ته چین دو لایه - تینوش - 23-11-2014

[rtl]در ظرفی مناسب تخم مرغ‌ها و ماست را با زعفران آبکرده خوب می‌زنیم و برنج را در ظرف مناسب به مرحله آبکشی می‌رسانیم و آبکش می‌کنیم.[/rtl]

مواد اولیه (برای ۵ نفر) :
مرغ ۴۰۰گرم (سینه)
برنج نیم کیلو
زعفران ۱قاشق چایخوری
تخم مرغ ۶عدد
بادمجان۳۰۰گرم
روغن ۱۵۰گرم
ماست ۲۵۰گرم
پیاز ۱عدد
نمک به میزان دلخواه
فلفل به میزان دلخواه
زرشک به میزان دلخواه
گردو به میزان دلخواه.

طرز تهیه :
ابتدا سینه مرغ را با کمی روغن تفت داده و بعد آن را با مواد دلخواه مثل پیاز، برگ بو، سیر و... آبپز می‌کنیم.
بادمجان‌ها را حلقه حلقه کرده و در روغن سرخ می‌کنیم.
در ظرفی مناسب تخم مرغ‌ها و ماست را با زعفران آبکرده خوب می‌زنیم و برنج را در ظرف مناسب به مرحله آبکشی می‌رسانیم و آبکش می‌کنیم.
برنج را داخل تخم مرغ می‌ریزیم و کاملا زیرورو می‌کنیم تا یکدست شود.
در ظرفی نچسب یک لایه برنج می‌ریزیم و با کفگیر فشار داده و صاف می‌کنیم و یک لایه از مرغ تکه شده یا ریش شده را قرار می‌دهیم و مقداری زرشک و مغز گردو می‌ریزیم و دوباره برنج ریخته و این بار بادمجان‌ها را اضافه می‌کنیم.
به همین ترتیب ادامه می‌دهیم و در انتها مواد را با کفگیر بخوبی فشرده کرده و درون فر با دمای ۱۸۰درجه طبخ می‌کنیم.

نکات :
1 - اگر دوست دارید غذا را روی گاز بپزید حتما از فویل استفاده کنید و غذا را پشت و رو کنید تا کاملا بپزد.
2 - بهتر است بین لایه‌ها کمی هم پنیر پیتزا بزنید تا انسجام موادتان بیشتر شود.
3 - یادتان باشد بین لایه‌هایی که بادمجان دارد کشمش و گردو نریزید.