![]() |
پیامک های زیبا در مورد سکوت - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: پیامک های زیبا در مورد سکوت (/showthread.php?tid=193964) |
پیامک های زیبا در مورد سکوت - ✖ƇRAzƳ ƤRιƝƇƐSѕ✖ - 20-11-2014 پیامک های زیبا در مورد سکوت
sms sokout • • • وقتی زنی دیوانه وار باتو بحث میکنه خوشحال باش چون سکوت زن نشانه پایان توست … • • • پیامک های زیبا در مورد سکوت sms sokout • • • هر قطره اشک نشان دل شکستگی است هر سکوت نشان “تنهایی” است هر لبخند نشان مهربانی است هر پیام نشانی از دل تنگی من برای تو است • • • پیامک های زیبا در مورد سکوت sms sokout • • • در سینه ، کویر لوت باقی مانده دل ، لانه ی عنکبوت باقی مانده من شاعر کوچه های غربت هستم! از من دو سه خط سکوت باقی مانده • • • پیامک های زیبا در مورد سکوت sms sokout • • • سکوت می کنم عزیز دقیقه ای ساعتی حتی روزھا می ایستم این ساعت ھمین لحظه ھمین جا به احترام مرگ تمام احساسم … • • • پیامک های زیبا در مورد سکوت sms sokout • • • خسته شدم از توالی زندگی ام از این همه ماست مالی زندگی ام انگار فقط سکوت دوخته اند بر روی نوار خالی زندگی ام • • • پیامک های زیبا در مورد سکوت sms sokout • • • سلامتیه اونایی که دهنشون پر حرفه ولی اونقد مودبن که با دهن پر حرف نمیزنن فقط سکوت میکنن • • • پیامک های زیبا در مورد سکوت sms sokout • • • یادت هست نازنین؟ روزی پرسیدی این جاده کجا میرود و من سکوت کردم دیدی جاده جایی نرفت! آن که رفت ، تو بودی … • • • پیامک های زیبا در مورد سکوت sms sokout • • • گاهی سکوت می آموزد بودن همیشه در فریاد نیست اسطوره شدن یعنی در عین دور بمانی یعنی باشی یا نباشی دوستت داشته باشند و دلتنگت شوند ! • • • پیامک های زیبا در مورد سکوت sms sokout • • • رفتی و ندیدی که چه محشر کردم با اشک تمام کوچه را تر کردم دیشب که سکوت خانه دق مرگم کرد وابستگی ام را به تو باور کردم • • • پیامک های زیبا در مورد سکوت sms sokout • • • سکوت عاشق در برابر جفای معشوق فقط بخاطر حرمت عشق است • • • پیامک های زیبا در مورد سکوت sms sokout • • • دیگه توی دنیا به چی اعتماده کسی که براش مردی دوست نداره منو بغض و بارون ، سکوت خیابون دوباره شکستم چه ساده چه آسون • • • پیامک های زیبا در مورد سکوت sms sokout • • • سکوت بی بهانه ترین صدای مهر است و من سکوت می کنم تا بگویم دوستت دارم • • • پیامک های زیبا در مورد سکوت sms sokout • • • دلم یک آلزایمر کوچک می خواهد آنقدر که یادم نرود به نفعم است که به چند زبان دنیا سکوت کنم • • • پیامک های زیبا در مورد سکوت sms sokout • • • سکوت سرد فاصله ها تنم را می لرزاند وقتی به نبودنت فکر م یکنم می سوزم به یاد روزهایی که بودنت را نفهمیدم اس ام اس بوسه • • • پیامک های زیبا در مورد سکوت sms sokout • • • صدایت می زنم ، سکوت می شنوم نگاهت می کنم ، چشم می بندی چه شد که دستهایمان اینگونه با فاصله ها انس گرفت؟ چه شد که این گونه گمت کردم ، گم شدم چه شد که گم شدیم؟ • • • پیامک های زیبا در مورد سکوت sms sokout • • • در سکوت مبهم عشقی بزرگ تو طنین آرزوهای منی • • • پیامک های زیبا در مورد سکوت sms sokout • • • گاهی لحظه های سکوت پر هیاهو ترین دقایق زندگی هستند مملو از آنچه می خواهیم بگوییم ولی نمی توانیم بگوییم • RE: پیامک های زیبا در مورد سکوت - PįŋK ĞįŘł - 22-11-2014 |