![]() |
طرز تهیه چیز کیک یخچالی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه چیز کیک یخچالی (/showthread.php?tid=193838) |
طرز تهیه چیز کیک یخچالی - تینوش - 20-11-2014 [rtl]طرز تهیه چیز کیک یخچالی[/rtl]
![]() [rtl]دوست داشتم چیز کیکم گرد باشه بخاطر همین یه ظرف با قطر تقریبا" 20 سانتیمتر انتخاب کردم و داخلش دو لایه سلفون پهن کردم حتما" دو لایه باشه چون اگه یکی پاره شد بتونی رو دومی حساب وا کنی .[/rtl]
اصولا" چیز کیک ها به دو صورت تهیه می شن : 1 - یخچالی 2 - فر . این چیز کیکی که درست کردم از نوع یخچالی هست و نیاز به فر هم نداره.
![]() مواد لازم : بیسکویت : 200 گرم ( من از ساقه طلائی مینو استفاده کردم ) پنیر خامه ای : 200 گرم ( از پنیر خامه ای کاله استفاده کردم ) خامه : 200 گرم کره : 100 گرم وانیل : ۱ قاشق چایخوری شکر : نصف لیوان ( ترجیح می دادم کمی شیرین تر باشه پس سه چهارم لیوان شکر ریختم ) پودر ژله آناناس : 1 بسته آب جوش : 4 قاشق غذاخوری یخ : 4 حبه ژله آلبالو : 1 بسته آبجوش : 1 لیوان یخ : 8 حبه کمپوت آناناس : برای تزئین مروارید های خوراکی برای تزئین طرز تهیه : دوست داشتم چیز کیکم گرد باشه بخاطر همین یه ظرف با قطر تقریبا" 20 سانتیمتر انتخاب کردم و داخلش دو لایه سلفون پهن کردم حتما" دو لایه باشه چون اگه یکی پاره شد بتونی رو دومی حساب وا کنی . سوال : آیا از هر ظرفی برای این چیز کیک می شه استفاده کرد ؟ جواب : در مورد انتخاب ظرفتون دقت کنید , ظرفی انتخاب کنید که قطر بالا و پایین ظرف یکسان باشه مثل یکی از دوستام کاسه انتخاب نکنید . ![]() ![]() بیسکویت ها رو با کره مخلوط کنید ( کره رو بیرون از یخچال قرار بدین تا کاملا" نرم بشه ) خوب حالا یه مخلوط خمیری دارید , داخل قالب ریخته و با ته لیوان صافش کنید . بعد بذارید داخل فریزر و شروع کنید به آماده کردن مخلوط پنیر . ![]() پنیر خامه ای و شکر و وانیل رو خوب بزنید بعد خامه رو اضافه کنید . ![]() ژله آناناس رو با 4 قاشق آبجوش مخلوط کنید. بعد بمدت 30 ثانیه بذارید داخل مکرو ( قدرت 100 ) و مجددا" هم بزنید تا پودر ژله کاملا" حل بشه بعد توش 4 حبه یخ بریزید . نکته : دقت کنید پودر ژله کاملا" در آب جوش حل بشه و گرنه بعدا" دونه های ژله رو حس خواهید کرد . ![]() ![]() ژله رو به پنیر اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم . نکته : مواد رو کاملا" مخلوط کنید اگه همزن دارید بهتره از اون استفاده کنید , بدلیل استفاده از ژله اگه خوب مخلوط نشه ممکنه یه قسمتی کمتر ژله داشته باشه و چیز کیکمون خوب نبنده . ![]() قالب رو از فریزر در می آریم و مخلوط رو داخل قالب می ریزیم و صافش می کنیم و می ذاریم داخل یخچال که ببنده. ![]() ![]() ژله آلبالو رو با یه لیوان آبجوش مخلوط می کنیم . بعد 8 حبه یخ بریزید .بعد از اینکه چیز کیکمون کاملا" بست ژله آلبالو رو روش می ریزیم و دوباره می ذاریم داخل یخچال تا کاملا" ببنده . ![]() ![]() ![]() از قالب جدا کردن چیز کیکمون خیلی راحته . لبه های سلفون رو بگیرید و آروم بکشید بیرون فکر کنم بقیه رو از طریق عکس ها دنبال کنید بهتره . ![]() ![]() ![]() بعد چیز کیک اشتهابرانگیز رو با آناناس و مروارید های خوراکی تزئین کنید . ![]() نکته : این چیز کیک رو می تونید با قالب های ژله هم درست کنید در اینصورت اول باید ژله رو بریزید و بذارید ببنده بعد مخلوط پنیر رو بریزید و مجددا" بذارید ببنده بعد مخلوط بیسکویت و کره ( ولی دیگه نمی نشه مخلوط بیسکویت و کره رو حسابی فشار دارد تا کاملا" بهم بچسبن چون لایه های زیری خراب می شن). |