طرز تهیه ته چین قارچ - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه ته چین قارچ (/showthread.php?tid=193790) |
طرز تهیه ته چین قارچ - تینوش - 20-11-2014 [rtl]طرز تهیه ته چین قارچ[/rtl]
[rtl]کف یک قابلمه نچسب را مقداری روغن بریزید و نیمی از مواد برنج را کف آن قرار دهید و روی آن را با مرغ و قارچ ورقه شده بپوشانید. [/rtl]
مواد لازم : برنج : 4 پیمانه ماست : یک لیوان زعفران : یک قاشق چایخوری زرشک : یک قاشق غذاخوری مرغ : 300 گرم پیاز : یک عدد قارچ : 100 گرم زرده تخممرغ : 3 عدد شکر : یک قاشق غذاخوری نمک و فلفل : به میزان لازم روغن مایع : نصف لیوان. طرز تهیه : ابتدا مرغ را در یک قابلمه قرار دهید و به همراه پیاز، نمک و فلفل بپزید. بعد از این که مرغ پخته و خنک شد استخوانهای آن را جدا کرده و آن را به قطعات کوچک تقسیم کنید. در یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و زرشک را در آن با شکر تفت دهید. سپس آن را با مرغ مخلوط کنید. زعفران را در یک سوم استکان آب جوش دم کنید و با ماست و زرده تخم مرغ خوب هم بزنید. برنج آبکش شده و روغن مایع را به این مواد اضافه کنید. کف یک قابلمه نچسب را مقداری روغن بریزید و نیمی از مواد برنج را کف آن قرار دهید و روی آن را با مرغ و قارچ ورقه شده بپوشانید. سپس باقی مواد را روی آن بریزید و با یک قاشق کاملا آن را صاف و فشرده کنید. بعد از 30 تا 45 دقیقه ته چین شما آماده است. آن را برش بزنید و با مقداری ماست چکیده تزیین کنید. RE: طرز تهیه ته چین قارچ - اریتان - 20-11-2014 میدم مامانم درس میکنه مرسی |