اخرین وداع این مادر بااستخوان های بچه اش...... - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: مذهبی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=41) +--- موضوع: اخرین وداع این مادر بااستخوان های بچه اش...... (/showthread.php?tid=193637) صفحهها:
1
2
|
اخرین وداع این مادر بااستخوان های بچه اش...... - سرباز خدا - 19-11-2014 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: اخرین وداع این مادر بااستخوان های بچه اش...... - سرباز خدا - 19-11-2014 (19-11-2014، 18:04)اوا** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ببخشید شما متوجه نمیشید پسر دسته گلتو سالم بزرگ کنی نگاش میکنی قند تو دلت اب شه وقتی میره جبهه نگای قد و بالاش کنی و بهش افتخار کنی و بره... این جوری بر گرده یعنی چی؟؟ پسر دسته گلش رو اینجوری تحویل نداد که این جوری تحویل بگیره..... RE: اخرین وداع این مادر بااستخوان های بچه اش...... - Dead-Girl - 19-11-2014 (19-11-2014، 18:14)سرباز خدا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بیخیال بابا مادربزرگ شهید... هع خوب من چیکار کنم میخواست نفرسته ک پشیمون شه... RE: اخرین وداع این مادر بااستخوان های بچه اش...... - ຖēŞค๑໓ - 19-11-2014 چی بگم؟ هیچ حرفی برای گفتن ندارم. RE: اخرین وداع این مادر بااستخوان های بچه اش...... - سرباز خدا - 19-11-2014 (19-11-2014، 18:20)اوا** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. مرسی!! حرفتون رو باید قاب کرد زد به دیوار!! ممنون! ممنون از شما همون اول گفتم شما این چیزا رو نمیفهمی!! جواب حرفتو نمیدم یه روز خودت جوابش رو میگیری! RE: اخرین وداع این مادر بااستخوان های بچه اش...... - saeid - 19-11-2014 (19-11-2014، 18:20)اوا** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اصن اسلامو بریز دور دینو بریز اشغال ی سرباز وقتی میره جونشو فدای کشورش میکنه اصن ب بهترین شکل تقدیر میشه حتی تو همه کشور های دنیا روسیه انگلیس امریکا ... چون کارش قابل تقدیره چون از جونش واسه دفاع از کشورش گذشته حالا غریبه ها ب کنار وقتی مادر شدی میفهمی خدایی نکرده از دماغ بچت خون بیاد شبت صب نمیشه این چ حرفیه میزنی حالا اونا با سربازای رفتشون چ رفتاری میکنن ما چ رفتاری ... نمیفرستاد به من چه ! هه حالا ببین این سرباز تو راه خدا شهید شده چه حسی باید داشت ؟ متاسفم برای بعضیا.... RE: اخرین وداع این مادر بااستخوان های بچه اش...... - ℜ. mti - 19-11-2014 ایوای بیچاره ولی در مورد پستت من نمیگم تک عکس تو مسا ئل مذهبی بی کیفیته شما تنها یه عکس و 2 تا جمله گذاشتی RE: اخرین وداع این مادر بااستخوان های بچه اش...... - Dead-Girl - 19-11-2014 (19-11-2014، 18:23)سرباز خدا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خواهش میکنم من تظاهر نمیکنم ب چیزی ک نیستم جای شما برادر بسیجیا تواین سایت نیست چون نمیتونید با ادماش کنار بیاید پس..........بیخیال... RE: اخرین وداع این مادر بااستخوان های بچه اش...... - سرباز خدا - 19-11-2014 الان بحث تظاهر نیست تظاهر هم هیچ ربطی به موضوع نداره جوابی ندارید بدید مجبور نیستید چرت و پرت بفرستید RE: اخرین وداع این مادر بااستخوان های بچه اش...... - dark heart - 19-11-2014 اونام فقط واس کشورشون جنگیدن |