اس ام اس زندانی عاشقانه - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: اس ام اس زندانی عاشقانه (/showthread.php?tid=192343) |
اس ام اس زندانی عاشقانه - ✖ƇRAzƳ ƤRιƝƇƐSѕ✖ - 13-11-2014 ۱۸ اس ام اس زندانی
خسته ام از این زندان که نامش زندگیست، پس قشنگیهای دنیا مال کیست؟ باختم در عشق اماباختن تقدیر نیست، ساختم با درد تنهایی مگر تقدیر چیست؟… @ @ @ @ اس ام اس زندانی مرد زندانی میخندید، شایدبه زندانی بودن خویش وشایدبه آزادی من! راستی زندان کدام سوی میله هاست؟… @ @ @ @ اس ام اس زندانی عاشقانه زندگی چون قفس است، قفسی تنگ پر از تنهایی، و چه خوب است دم غفلت ان زندان بان، بال و پر عشق گوشودن بعد ان هم پرواز!!! @ @ @ @ اس ام اس زندانی عشق هر انکس عاشق است از جان نترسد یقین از بند و از زندان نترسد دل عاشق بود گرگ گرسنه که گرگ از هی هی چوپان نترسد!! @ @ @ @ اس ام اس زندان فکر میکردم در قلب تو محکومم به حبس ابد به یکباره جا خوردم وقتی زندان بان بر سرم فریاد زد هی تو آزادی وصدای گام های غریبه ای که به سلول من می آمد… @ @ @ @ اس ام اس زندانی بودن در غروب سخت زندان یاد یاران می کنم در کویر خشک وسوزان رقص باران می کنم زندگی مرگ است ومرگ هم زندگی است پس درود بر مرگ و مرگ بر این زندگی!!! @ @ @ @ اس ام اس زندانی پیامک زندان در این فکرم من و دانم که هرگز مرا یارای رفتن زین قفس نیست اگر هم مرد زندان بان بخواهد دگر از بهر پروازم نفس نیست… @ @ @ @ اس ام اس زندانی sms zendani باوفا مهر تو اندر جان ماست! زندگی بی تو همان زندان ماست کم بزن آتش دل بی تاب را! یاد خوبت روز و شب مهمان ماست… @ @ @ @ اس ام اس زندانی عشق چه خوش خیال بودم که فکر میکردم در زندان قلب تو محکوم به حبس ابدم و چه دردناک بود وقتی صدای زندانبان گفت تو آزادی و دردناکتر صدای گام های غریبه ای که به سلولم می آمد تا جایم را پر کند @ @ @ @ اس ام اس زندانی عاشقانه سلامتى دخترى ک بخاطره عشقش ک تو زندان همه ى خواستگارشو رد میکنه, اما نمیدونه ک عشقش اعدام شده… amirfb.ir @ @ @ @ اس ام اس زندانی غمگین در این زندان تنهایی/به هر سو هر کجا هستم/از این بابت دلم شاد است/که گاهی میکنی یادم… @ @ @ @ اس ام اس زندانی عشق ای دوست دلت همیشه زندان من است آتشکده عشق تو از آن من است آنروز که لحظه وداع منو توست! آن شوم ترین لحظه پایان من است… @ @ @ @ اس ام اس زندان زندانی حبس ابد :میدونی بدترین چیز توی زندان چیه, بدترین چیز زندگی کردن بین قاتلا و دزدا نیست بدترین چیز اینه که به آزادیت امید داشته باشی! مورگان فریمن @ @ @ @ اس ام اس زندانی عاشقانه من آن زندانی روزم، که نامردان بی همت، به جرم دیدن یارم، مرا اندرقفس کردند، من اززندان نمیترسم، عبادتگاه مردان است، ویاد توکلید قفل زندان است… @ @ @ @ اس ام اس زندانی غمگین محیط اطراف, زندان است چه این سوی میله چه آن سو هر کجا که عطر وجودت نباشد… اسیری هستم در بند روزگار @ @ @ @ اس ام اس زندان دیوارهای دانشگاه را بلندتر از دیوار های زندان ساخته بودند حق داشتند!!! نگهبانی از فکرها خیلی دشوارتر از نگهبانی از جرم است!! @ @ @ @ اس ام اس زندانی عشق همه ی ما به خاطر دلایل خاصی اینجا هستیم! زندانی بودن در زندان گذشته ات رو رها کن به طراح زندگی آیندت تبدیل شو… @ @ @ @ اس ام اس زندانی عاشقانه من ماهی ام و صید شدم در دل دریا تنها غم من محنت دوری است خدایا در حسرت دریایم و در جام گرفتار زندان من این حوض بلوری است خدایا!! @ @ @ @ اس ام اس زندانی زیبا زندگی را دوست دارم به شرطه آنکه: ز :آن زندان نباشد! ن :آن ندامت نباشد! د :آن درماندگی نباشد! گ :آن گورستن نباشد! ی :آن یاس نباشد… @ @ @ @ اس ام اس زندانی زندگی زندان جان فرسودن است/رنج ما از زندگی تاوان انسان بودن است/زندگی افسانه ی افسانه هاست/هرکه باور نکند دیوانه ی دیوانه هاست… |