![]() |
به بعضیا باس گفت... - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: به بعضیا باس گفت... (/showthread.php?tid=191827) |
به بعضیا باس گفت... - しíþ ßしâçk - 11-11-2014 به یه سری ها هم باید گفت : خوشگلا وفا ندارن ... تو دیگه چرا میمون ![]() . به بعضیا هم باید گفت : عزیزم این هفته به کی قول دادی تا آخر عمر کنارش بمونی . به بعضیا هم باید گفت: عزیزم من رمز گوشیت نیستم که سه بار بهت فرصت بدم ! . اره... من هـــــــــــمـــــــیـــــــــــنـــــــم که هستم... نکته ی باحالش اینه که تو همینم نیستی... . به بعضیا باید گف ببین شکلات هم مغز داره اما تو همونم نداری!!! = = = == = = = == = = = == = = = بـهـ بَـعـضـیـامـ بـاسـ گُفـتـ : هَـرکـی بـامـن شُـد دَمـپَـر بَـعـد چَـن وَقـتـ شـد پَـرپَــر !! گـفـتـم کـه مـواضـب خـودت بـاشـی = = = == = = = == = = = == = = = ب بعضیام باید گفت . . . انقد به خودت می بالی اشتباهی با پرنده ها کوچ نکنی… = = = == = = = == = = = == = = = بـعـضــیـام خـیـلـی خـودشـونـو مـیـگـیـرن یـه وقـت ابـمـیـوه نـشـن… = = = == = = = == = = = == = = = به ﺑﻌﻀﯿﺎﻡ ﺑﺎﺱ ﮔﻒ : ﻧﺎﺭﺍﺣﺖ چی هستی ﻋﺰﯾﺰﻡ ؟ ﺗﻮ که ﺁﻏﻮﺷﺖ مثه ﭘﺮﺍﻧﺘﺰ ﺑﺮﺍ همه ﺑﺎﺯﮦ !؟ = = = == = = = == = = = == = = = به بعضیام باید گفت : ﺍﻳﻦ ﻫﻔﺘﻪ ﺑﻪ کی ﻗﻮﻝ ﺩﺍﺩﻯ ﻭﺍﺳﻪ ﻫﻤﻴﺸﻪ با هم ﺑﺎﺷﻴﻦ ؟ = = = == = = = == = = = == = = = به بعضیا هم باید گفت : عزیزم اگه نمیتونی آدم باشی حداقل جونِوَر بی آزاری باش ! = = = == = = = == = = = == = = = به بعضی هام باید بگی : فیلمت که تموم شد بیدارم کن = = = == = = = == = = = == = = = به بعضیام باس بگی : هیچ چیز من دیگه به تو مربوط نیست به جز حالم که اونم ازت بهم میخوره ! = = = == = = = == = = = == = = = به بعضی ها باید گفت : ﺻﺪﺍ ، ﺩﻭﺭﺑﯿﻦ ، ﮔــُـــــم شـــــﻮ ! = = = == = = = == = = = == = = = به بعضیا هم باید گفت : من خودم با ذغال رنگت کردم جلوی ما ادعای سیاهی نکن ! = = = == = = = == = = = == = = = به بعضیا هم باید گفت : عزیزم آسانسور خرابه شما تو “کف” بمون ! = = = == = = = == = = = == = = = به بعضیا باید گفت : دوست عزیز ببخشید حواسم نبود پشتم خورد به خنجرتون ! = = = == = = = == = = = == = = = به خیلیا باید گفت : تو خوب باش ، اگه مُردی با من … = = = == = = = == = = = == = = = به بعضیا باید گفت : تا حدی باهات راه میام از حدش که بگذره از روت رد میشم ! = = = == = = = == = = = == = = = به بعضی ها باید گفت : من زندگیم به خودمم مربوط نیست چه برسه به تو ! = = = == = = = == = = = == = = = به بعضیا باس گفت : اینقد شاخ شدی که میترسم جلوت قرمز بپوشم = = = == = = = == = = = == = = = به بعضیا باید گفت : یه دفه امتحانی آدم باش شاید خودتم خوشت اومد . . . = = = == = = = == = = = == = = = بعضیا اینقد قشنگ دروغ میگن که آدم حیفش میاد باور نکنه ! = = = == = = = == = = = == = = = به بعضیا باید بگی عزیزم اگه برام بزرگ شده بودی فقط به خاطر خطای دیدم بود ؛ میدونی که من آستیگماتم … = = = == = = = == = = = == = = = به بعضیام باید گفت : عزیزم بی شعوریت ذاتـیه یا خودتم در این راستا تلاش میکنی؟ RE: به بعضیا باس گفت... - 0یسنا جون0 - 19-12-2014 ممنون عزیزم عالللللی بود ![]() RE: به بعضیا باس گفت... - shahrokh.sh - 19-12-2014 ممنون خیلی قشنگ بود RE: به بعضیا باس گفت... - mohadese iglesias - 19-12-2014 عالی بود مممنون عزیز ![]() RE: به بعضیا باس گفت... - しíþ ßしâçk - 19-12-2014 خواهش ميكنم : ) RE: به بعضیا باس گفت... - *_* - 19-12-2014 به بعضیاییم ک خودشونو میگیرن باید گفت: چاه دسشویی مام بعضی وقتا میگیره |