![]() |
اردور بادمجان - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: اردور بادمجان (/showthread.php?tid=191691) |
اردور بادمجان - NeginNg - 10-11-2014 ![]() مواد لازم : بادمجان چهار عدد سير رنده شده دو حبه ژامبون 100 گرم آب گوشت نصف پيمانه قارچ پخته شده 250 گرم مغز نان سفيد يك پيمانه کره 50 گرم جعفري خردشده دو قاشق سوپخوري نمك وفلفل به ميزان لازم طرز تهيه : اول بادمجانها را از قطر نصف كرده و در روغن سرخ ميكنيم و كنار ميگذاريم سپس كره را در ظرفي ريخته و سير را افزوده، ژامبون و قارچ خردشده را هم با آن تفت ميدهيم، سپس آب گوشت و مغز نان سفيد را ريخته تا آبش كشيده شود و جعفري را نيز با مواد مخلوط ميكنيم كمي توي بادمجانها را خالي كرده از اين مواد درون بادمجان ريخته و با پشت قاشق صاف ميكنيم. در ظرف پيركس چيده و روي آن حلقههاي گوجهفرنگي و جعفري ريخته و به مدت هفت دقيقه درون فر با حرارت 180 درجه سانتيگراد گذاشته تا اردور آماده شود. منبع : groohashpazi.blogfa |