طرز تهیه ی دسر پسـته - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه ی دسر پسـته (/showthread.php?tid=191689) |
طرز تهیه ی دسر پسـته - NeginNg - 10-11-2014 مواد لازم :
نصف پيمانه پسته خام خردشده و شکر از هر کدام يك پيمانه شير و آب از هر کدام دو پيمانه گلاب دو قاشق غذاخوري مغز هل يك قاشق چايخوري طرز تهيه: تمام مواد را با هم مخلوط كرده و روي حرارت گذاشته، مدام هم بزنيد تا مخلوط كاملا سفت شود. در انتها گلاب و مغز هل را به آن اضافه كرده و در ظرف مخصوص بريزيد. سپس با خامه و خلال پسته آن را تزئين كنيد. منبع : sooran
|