طرز تهیه ترشی ازگیل - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه ترشی ازگیل (/showthread.php?tid=191660) |
طرز تهیه ترشی ازگیل - NeginNg - 10-11-2014 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
طرز تهیه ترشی ازگیل
سرکهترشی یکی از چاشنی های مورد علاقه ایرانیان است. یکی از میوه های پاییزی ازگیل است و به همین بهانه در این مقاله طرز تهیه ترشی ازگیل را ذکر کرده ایم. مواد لازم جهت تهیه ترشی ازگیل: 1/5 لیتر تمبر هندی یک بسته کامل ازگیل 2 کیلو پودر فلفل قرمز تند یک قاشق مرباخوری ادویه و شکر یک قاشق غذاخوری طرز تهیه ترشی ازگیل : ازگیلها را از نوع رسیده انتخاب کنید، آنها را بشویید و خشک و رنده کنید. تمبر هندی را با سرکه مخلوط و روی حرارت بگذارید و کمی بجوشانید تا تمبر هندی خوب حل شود. سپس آن را الک کنید تا صاف شود. بعد ازگیل رنده شده را با سرکه تمبر هندی و نمک مخلوط کنید و آنها را حرارت دهید تا کمی غلظت پیدا کند. شکر را هم اضافه کنید و بگذارید حل شود. بعد از خنک شدن نمک و ادویهها را بیفزایید و بگذارید خنک شود. مواد را در ظرف مناسبی بریزید و بگذارید دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ترشی جا بیفتد و ترش شود. ترشی در این مرحله آماده سرو است منبع : چهاردیواری جام جم |