جملات و استاتوس های جالب و خنده دار - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: جملات و استاتوس های جالب و خنده دار (/showthread.php?tid=191084) |
جملات و استاتوس های جالب و خنده دار - Ξrιc logιc - 07-11-2014 جملات و استاتوس های جالب و خنده دار sms khandedar • • • دقت کردین !؟ اعتماد به نفس آدم با پول توی جیبش رابطه مستقیم داره ! • • • جملات و استاتوس های جالب و خنده دار sms khandedar • • • پسرک توی تاکسی یک شکلات درآورد و خورد و بعد یکی دیگه و پشت بندش یکی دیگه مردی که کنارش نشسته بود گفت : این همه شکلات بر دندونات مضره پسرک جواب داد : بابابزرگم ۱۳۵سال عمر کرد ، مرد گفت : با خوردن شکلات ؟ گفت : نه بابابزرگم فقط سرش تو کار خودش بود ! • • • جملات و استاتوس های جالب و خنده دار sms khandedar • • • معتقدم آدم به هرچیزی بخواد میرسه کافیه اراده داشته باشی و پدر پولدار ! • • • جملات و استاتوس های جالب و خنده دار sms khandedar • • • توصیه : یه جوری تو رابطه خوب باشید بعد از شما دهنش سرویس شه ! • • • جملات و استاتوس های جالب و خنده دار sms khandedar • • • دوربین موبایل رو در حالت فیلمبرداری گذاشتم تو یخچال در رو بستم و پس از سالها بالاخره مطمئن شدم که در یخچال رو ببندی لامپش خاموش میشه آخیش • • • جملات و استاتوس های جالب و خنده دار sms khandedar • • • یه ضرب المثل هم هست که میگه : به هم نپریم ، باهم بپریم . • • • جملات و استاتوس های جالب و خنده دار sms khandedar • • • خیلی دلم میخواست الان کانادا پیش خانوادم باشم ولی حیف اونام اینجان ! • • • جملات و استاتوس های جالب و خنده دار sms khandedar • • • هزینه عمل دماغ اینقدر سنگین شده پدر مادرا میخوان بچهدار بشن میگن : دختر پسرش مهم نیست فقط دماغش سالم باشه ! • • • جملات و استاتوس های جالب و خنده دار sms khandedar • • • زنگ زدم کافى نت رفیقم برام انتخاب واحد کنه گفت چى بردارم ؟ گفتم دو واحد عمومى بقیه اش تخصصى یعنى پیازو سیب زمینى رو هم به این راحتى سفارش نمیدن ! اس ام اس سرکاری • • • جملات و استاتوس های جالب و خنده دار sms khandedar • • • از بعضی ها وقتی می پرسی اسم بچه تونو چی گذاشتین؟ یه چیزی میگن که مجبور بشی بعدش بپرسی حالا به سلامتی دختره یا پسره؟ • • • جملات و استاتوس های جالب و خنده دار sms khandedar • • • به دو دلیل نمیتونیم به بعضیا اطمینان کنیم : ١- اونا رو نمیشناسیم ٢- اونارو میشناسیم ! • • • جملات و استاتوس های جالب و خنده دار sms khandedar • • • برنامه فردام اینه هرکی گفت ساعت قدیم یا جدید پاره آجر پرت کنم تو صورتش اس ام اس جدید • • • جملات و استاتوس های جالب و خنده دار sms khandedar • • • یه جوک بلدم ولی حسش نیس بنویسم خستم میفهمی؟؟؟ خسته !!! همینجوری بخند به من اعتماد کن.. جوکش باحاله • • • جملات و استاتوس های جالب و خنده دار sms khandedar • • • خواستگاری رو باید بندازن ساعت 6 صبح که دختر تازه از خواب بیدار شده ، وگرنه ساعت 8 شب هر کیو ببینی میخوای بگیریش ! • • • جملات و استاتوس های جالب و خنده دار sms khandedar • • • ﻓﻮﺍﯾﺪ ﺟﻮﺭﺍﺏ ﺯﻧﺎﻧﻪ ﺩﺭ ﺍﯾﺮﺍﻥ : ﺻﺎﻓﯽ ﺁﺏ ﻟﯿﻤﻮ ﻭ ﺁﺏ ﻏﻮﺭﻩ ! ﺷﯿﺮ ﺁﺏ ﺣﻤﺎﻡ ! ﮐﺶ ﻣﻮ ! ﻧﻘﺎﺏ ﺩﺯﺩﺍ ! ﺟﺎﺑﺠﺎﯾﯽ ﭘﻮﻝ ﻭ ﺍﺷﯿﺎﯼ ﮔﺮﺍﻧﺒﻬﺎ! ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺩﺭ ﻣﺎﺷﯿﻦ ﺑﻪ ﺟﺎﯼ ﺗﺴﻤﻪ ﯼ ﭘﺮﻭﺍﻧﻪ ﻭ….. • • • جملات و استاتوس های جالب و خنده دار sms khandedar • • • اگر خواستید بدونید دوستانتون درباره شما چه فکری میکنن و چه نظری دارن باهاشون یه دعوای جدی راه بندازید • RE: جملات و استاتوس های جالب و خنده دار - باران20 - 07-11-2014 تكراري RE: جملات و استاتوس های جالب و خنده دار - پرنسس ارزوها - 07-11-2014 قشنگ بود عزیزم |