متن آهنگ the heart want what it want از selena - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: آهنگ و موسیقی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=26) +---- انجمن: متن آهنگ های خوانندگان (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=52) +---- موضوع: متن آهنگ the heart want what it want از selena (/showthread.php?tid=191035) |
متن آهنگ the heart want what it want از selena - RєƖαx gнσѕт - 07-11-2014 حتمنـــ حتمــن گوش بدیـد معـرکس رتبـه بیلبـورد و آیتـونز و دروبآره رتبـه آیتـونز تو یوتویوب هم اولـه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ou got me sippin' on something تو باعث شده من روی یک چیزی متوقف شم ( مطمئن نیستم این درسته ) I can't compare to nothing من نمیتونم به هیچ چیزی اهمیت بدم I've ever known, I'm hoping من همیشه میدونستم ، دارم ارزو میکنم That after this fever I'll survive تا از این تَب خلاص شم I know I'm acting a bit crazy میدونم دارم یه ذره دیوونه بازی درمیارم Strung out, a little bit hazy یه ذره احساس مبهمی دارم Hand over heart, I'm praying دستم روی قلبمه ، دعا میکنم That I'm gonna make it out alive که بتونم زنده از این بیرون بیام ( بگذرونمش) The bed's getting cold and you're not here تخت داره سرد و میشه و تو اینجا نیستی The future that we hold is so unclear اینده ای که داشتیم خیلی نامعلوم شده But I'm not alive until you call ولی من زنده نیستم تا وقتی که تو زنگ بزنی And I'll bet the odds against it all و قول خواهم داد که در برادر اوهمه شانس Save your advice 'cause I won't hear عقیده ی خودتو نگه دار چون من نخواهم شنیدش You might be right but I don't care شاید حالت خوب باشه ولی من اهمیت نمیدم There's a million reasons why I should give you up میلیون ها دلیل هست که من تورو پس بزنم But the heart wants what it wants ولی قلب چیزی رو میخواد که میخواد You got me scattered in pieces تو منو به تیکه های پراکنده تبدیل کردی ( خوردم کردی ) Shining like stars and screaming مثل ستاره ها میدرخشم و جیغ میکشم Lightining me up like Venus باعث میشی مثل ونوس ( سیاره ) بدرخشم But then you disappear and make me wait ولی یک دفعه غیب میشی و باعث میشی که منتظر بمونم And every second's like torture و هر لحظه مثل شکنجه ــست Hell over trip, no more so مثل سفر به جهنمه ، دیگه نمیتونم تحمل کنم پس Finding a way to let go دارم دنبال یه راه میگردم که ولش کنم Baby baby no I can't escape ولی عزیزم نه من نمیتونم ازش بگذرم The bed's getting cold and you're not here تخت داره سرد و میشه و تو اینجا نیستی The future that we hold is so unclear اینده ای که داشتیم خیلی نامعلوم شده But I'm not alive until you call ولی من زنده نیستم تا وقتی که تو زنگ بزنی And I'll bet the odds against it all و قول خواهم داد که در برادر اوهمه شانس Save your advice 'cause I won't hear عقیده ی خودتو نگه دار چون من نخواهم شنیدش You might be right but I don't care شاید حالت خوب باشه ولی من اهمیت نمیدم There's a million reasons why I should give you up میلیون ها دلیل هست که من تورو پس بزنم But the heart wants what it wants ولی قلب چیزی رو میخواد که میخواد This is a modern fairytale این مثل داستان تخیلی ــه مُدِرنه No happy endings پایان خوشحالی وجود نداره No wind in our sails هیچ بادی روی بادبان هامون نیست But I can't imagine a life without ولی من نمیتونم زندگی رو بدون Breatheless moments لحظه های بدون نفس تصور کنم Breaking me down down down منو میشکونه The bed's getting cold and you're not here تخت داره سرد و میشه و تو اینجا نیستی The future that we hold is so unclear اینده ای که داشتیم خیلی نامعلوم شده But I'm not alive until you call ولی من زنده نیستم تا وقتی که تو زنگ بزنی And I'll bet the odds against it all و قول خواهم داد که در برادر اوهمه شانس Save your advice 'cause I won't hear عقیده ی خودتو نگه دار چون من نخواهم شنیدش You might be right but I don't care شاید حالت خوب باشه ولی من اهمیت نمیدم There's a million reasons why I should give you up میلیون ها دلیل هست که من تورو پس بزنم But the heart wants what it wants ولی قلب چیزی رو میخواد که میخواد The heart wants what it wants baby قلب چیزی رو میخواد که میخواد عزیزم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: the heart want what it want!!selena - Ava-girl - 13-11-2014 ترجمه یکم اشکال داره ترجمه اصلی این نیست تو این شعر خیلی از اصطلاحات انگلیسی استفاده شده که متاسفانه به ترجمه ی ایرانی ما معنی کتبی و رسمی اون کلمه رو معنی کردیم نه اصطلاحات رو RE: the heart want what it want!!selena - RєƖαx gнσѕт - 14-11-2014 دوسـدآن ترجـمه از من نـی RE: the heart want what it want!!selena - ρѕуcнσραтн - 16-11-2014 آخی عزیزم حیفه گریه کنه >.< راستی اون اولش میگه you واس تو نوشته ou ، وای رو یادش رفته بنویسه .-. RE: the heart want what it want!!selena - ⓕⓐⓚⓔ ⓛⓘⓕⓔ♰ - 27-12-2014 ترجمه اصلی: [ltr]"The Heart WantsWhat It Wants"
Selena Gomez You got me sippin on something مجبورم کردی از چیزی بنوشم I can't compare to nothing که نمیتونم با هیچ چیزمقایسه اش کنم I bet for known I'm hoping سر چیزی که میدونم شرطمیبندم، امیدوارم That after this fever I'll survive که بعد از این تب زندهبمونم I know I'm acting a bit crazy میدونم یکم مثل دیوانه هارفتار میکنم Strung out, a little bit hazy مضطرب، یکم گیج Hand over heart, I'm praying با دستم روی قلبم دعا میکنم That I'm gonna make it out alive که بتونم از این ماجرا جانسالم به در ببرم The bed's getting cold and you're not here رخت خواب داره سرد میشه وتو اینجا نیستی The future that we hold is so unclear آینده ای که داریم خیلینامعلومه But I'm not alive until you call ولی تا وقتی تو بهم زنگنزنی من زنده نیستم And I'll bet the odds against it all و شرط میبندم همه احتمالاتبر خلافش هستن Save your advice 'cause I won't hear نصیحتت رو برای خودت نگهدار چون من گوش نمیکنم You might be right but I don't care ممکنه حق با تو باشه ولیبرای من مهم نیست There's a million reasons why I should give you up یک میلیون دلیل هست که چراباید ازت بگذرم (ولت کنم) But the heart wants what it wants ولی دل چیزی که میخواد رومیخواد You got me scattered in pieces منو تکه تکه کردی Shining like stars and screaming مثل ستاره ها میدرخشم و جیغمیزنم Lightning me up like Venus منو مثل سیاره زهره نورانیکردی But then you disappear and make me wait ولی بعد ناپدید میشی ومجبورم میکنی صبر کنم And every second's like torture و هر ثانیه مثل شکنجست Hell over trip, no more so وقتی میلغزم به جهنم میرسم،دیگه اینطور نخواهد بود Finding a way to let go یه راهی پیدا میکنم که رهاکنم Baby baby no I can't escape عزیزم عزیزم نه من نمیتونمفرار کنم The bed's getting cold and you're not here رخت خواب داره سرد میشه وتو اینجا نیستی The future that we hold is so unclear آینده ای که داریم خیلینامعلومه But I'm not alive until you call ولی تا وقتی تو بهم زنگنزنی من زنده نیستم And I'll bet the odds against it all و شرط میبندم همه احتمالاتبر خلافش هستن Save your advice 'cause I won't hear نصیحتت رو برای خودت نگه دارچون من گوش نمیکنم You might be right but I don't care ممکنه حق با تو باشه ولیبرای من مهم نیست There's a million reasons why I should give you up یک میلیون دلیل هست که چراباید ازت بگذرم (ولت کنم) But the heart wants what it wants ولی دل چیزی که میخواد رومیخواد This is a modern fairytale این یه افسانه مدرن ه No happy endings هیچ پایان خوشی نیست No winding ourselves خودمون رو خسته نمیکنیم But I can't imagine a life without ولی نمیتونم زندگی رو تصورکنم بدون Breathless moments لحظه های نفسگیر Breaking me down که منو میشکونن The bed's getting cold and you're not here رخت خواب داره سرد میشه وتو اینجا نیستی The future that we hold is so unclear آینده ای که داریم خیلینامعلومه But I'm not alive until you call ولی تا وقتی تو بهم زنگنزنی من زنده نیستم And I'll bet the odds against it all و شرط میبندم همه احتمالاتبر خلافش هستن Save your advice 'cause I won't hear نصیحتت رو برای خودت نگهدار چون من گوش نمیکنم You might be right but I don't care ممکنه حق با تو باشه ولیبرای من مهم نیست There's a million reasons why I should give you up یک میلیون دلیل هست که چراباید ازت بگذرم (ولت کنم) But the heart wants what it wants ولی دل چیزی که میخواد رومیخواد The heart wants what it wants baby ولی دل چیزی که میخواد رومیخواد عزیزم[/ltr] RE: the heart want what it want!!selena - مگان - 07-01-2015 break me down down downیعنی منونابودمیکنه یاازبین میبره |